Samarbejdspartnere

På denne side opstilles de forskellige samarbejdspartnere og anbefalinger hos Rungstedtand. Vi er meget glade for vores samarbejdspartnere, hvilket er grunden til at vi har en hel side dedikeret til dette. Kontakt os for at bestille en tid ved at anvende kontakinformationerne her på siden.

Cinemag – Videoproduktion af Tim Damgaard

Alle billederne, som anvendes på denne side, er licenserede eller egne billeder. Til billed-, lyd- og videoproduktion anbefaler vi Cinemag, der drives af Tim Damgaard: Billed-, lyd- og videoproduktion i Århus og Esbjerg. Cinemag har foretaget videoproduktion i Århus, Esbjerg, København og udlandet. Tim Damgaard har eksempelvis udført professionel videoproduktion i Polen.

På Cinemag.dk er det muligt at finde forskellige produktioner, der er foretaget i varierende sammenhænge. Det kan derfor være yderst inspirerende at besøge Cinemag.dk.

Cortzen Digital – Hjemmesideudarbejdelse og SEO 

Cortzen Digital udfører SEO, online markedsføring, hjemmesider og meget mere. Hjemmesiden er lavet i WordPress med SEO, og er leveret af Cortzen Digital. Alt kontakt angående hjemmesiden, kan rettes til vedkommende via følgende link: Michael Cortzen på LinkedIn. Cortzen Digital laver endvidere også webshops med mulighed for Kredit- og PayPal-betalinger, samt mange andre elementer inden for webudvikling.

Hvis du mangler rangering på Google kan Cortzen Digital helt klart være behjælpelig med dette, da Rungstedtand ligger fortræffeligt på de ønskede søgeord.

Billige Koder

Hos billige-koder.dk er det muligt at foretage køb af fidget spinners, der kan virke afstressende for nogen. Disse tilbydes gennem professionelle samarbejdspartnere inden for området. Køb fidget spinner gennem billige koder og nævn gerne rungstedtand som reference. Ved at hjælpe hinanden holder vi gang i de lokale virksomheder, hvilket er med til at holde gang i de små virksomheder, hvor service er i højsædet.

Billige Koder ekspanderer inden for både gadgets og spilkoder, og det er derfor muligt at få flere forskellige elementer gennem shoppen. Billige Koder ønsker at holde sig opdateret så vidt muligt på områderne, således det nyeste er tilgængeligt for brugerne. En af de nye og populære titler, der netop er blevet tilgængelig, er cd-key til Playerunknowns Battlegrounds (PUBG), der er et action-shooter. Spillet foregår primært i multiplayer online, og er holdbaseret. Playerunknowns Battlegrounds (PUBG) er til platformen Steam, og har for tiden gerne over 50.000 streamers på Twitch. Køb cd-key til Playerunknowns Battlegrounds (PUBG) gennem Billige Koder, og spar tid- og leveringsomkostninger. Spilkoden sendes gerne over mail, hvilket sparer en masse tid og omkostninger til fragt.

Ønsker du at blive samarbejdspartner, kontakt os da via vores fremhævede kontaktinformationer her på siden.