Tandlægeforsikring og studierabat for studenter

Det er nemt at forvirre tandpleje-planer (også kendt som tandpleje-rabatplaner) med tandplejeforsikring, men de er meget forskellige. Uanset om det er en forsikring eller en rabatplan – eller en kombination af de to – afhænger det af, hvor meget tandpleje du, samt din familie får om året. Dermed afhænger det altså af, hvor store udgifterne er i forbindelse med at gå til tandlæge. Er du studerende, er det en god idé at undersøge, hvad der kan opnås af tilskud.

Spørg efter vores studierabat til studenter. Tandlægen kan kræve at se studiekort.

Hvordan fungerer studierabat hos tandlægen?

Dette afhænger af den konkrete behandling. Det er derfor nødvendigt at spørge tandlægen.

Hør gerne nærmere over mail, hvorledes vi har studierabat på den pågældende behandling hos Rungstedtand tæt på Vedbæk og Kokkedal i Nordsjælland: Tandlæge Vedbæk.

Hvem vil måske have en tandlægeplan?

Det kan være en god mulighed for folk, der ikke har adgang til tandlægeforsikring eller som ønsker tjenester, der ikke er dækket af forsikring. Dette kan omfatte ældre borgere, der ikke har tandlægeforsikring under et selskab, eller yngre mennesker, der ønsker rabat på forskellige behandlinger.

Studierabat til studenter eller studerende kan gives hos Rungstedtand, der ligger tæt på Vedbæk og Kokkedal i Nordsjælland. Spørg efter vores rabatter over telefonen eller når du er hos tandlægen.

Opnå større sikkerhed og anonymitet på nettet med en god VPN: God VPN

[Klinikassistent fundet, så opslag ikke aktuelt mere] Jobopslag: Klinikassistentelev ved Vedbæk, Kokkedal og Hørsholm

[Klinikassistent fundet, så opslag ikke aktuelt mere] – Brænder du for tandlægefaget? Hos Rungstedtand søger vi nu en ny klinikassistentelev. Vores klinik er placeret meget centralt i forhold til Nivå, Hørsholm, Kokkedal, Vedbæk, Mikkelborg og Vallerød.

Vi forventer, at du er selvstændig, proaktiv, ansvarlig, engageret og med et godt humør, men det vigtigste er, at du brænder for arbejdet som klinikassistent.

Jobsamtaler afholdes løbende. Hvis du er interesseret må du gerne ringe eller sende en mail via understående informationer.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som elev hos Rungstedtand.

Kontakt os gerne via: ml@rungstedtand.dk.

Eller telefon: +45 45863325. [Klinikassistent fundet, så opslag ikke aktuelt mere]

Amalgam / sølv fyldninger – kviksølv farligt?

Dental amalgam er et almindeligt materiale, der bruges til at fylde hulrum. Fyldstoffer lavet med dette materiale er også kendt som sølvfyldninger. I årenes løb er der rejst bekymringer om brugen af amalgam, fordi det indeholder kviksølv.

Bestil tid til tandlægen i dag ved at anvende kontaktinformationerne her på siden.

Hvad er amalgam?

Amalgam er en kombination af metaller, der har været det mest populære og effektive fyldstof, der anvendes i tandpleje i de sidste 150 år. Selvom det undertiden hedder “sølv amalgam”, består forbindelsen faktisk af en kombination af metaller. Disse omfatter sølv, kviksølv, tin og kobber. Små mængder zink, indium eller palladium kan også anvendes.

Hvorfor anvendes kviksølv i amalgam?

Kviksølv anvendes i amalgam, fordi det hjælper med at gøre påfyldningsmaterialet fleksibelt. Når det blandes med et legeringspulver, skaber det en forbindelse, der er blød nok til at blande og presse ind i tanden. Det hærder også hurtigt og kan modstå det pres, der opstår, når man bider og tygger.

Hvorfor bekymring for kviksølv i amalgam?

Kviksølv er et metal, der forekommer naturligt i miljøet. Kviksølv kan eksistere som en væske, som i mange termometre. Når det opvarmes, bliver det en gas. Det kan også kombineres med mange andre materialer. Dette kan ifølge undersøgelser være skadeligt.

Man udsættes for kviksølv gennem luft, drikkevand, jord og mad. Der er bl.a. rejst bekymringer om mængden af kviksølv, der opbygges i fisk som følge af forurening. Kviksølv kommer i luften fra industrier, der brænder kviksølvholdige brændstoffer. Kviksølv fra alle kilder kan opbygges i organer når vi kommer i kontakt med det.

Leveret af Cortzen Digital.

Læs også vores artikel om Tandlæge Vallerød.

Eller Tandlæge Nivå.

Bange for Tandlæge?

Er du bange for Tandlæge? Hos Rungstedtand har vi rolige omgivelser i Nordsjælland, tæt på Rungsted Havn ved vandet. Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg er ekspert, hvis du er bange for at gå til tandlægen. Vi lægger stor vægt på din oplevelse, og ønsker kun det bedste for dig som vores patient. Vores udstyr lever op til de høje kliniske standarder, som er påkrævet, hvilket er med til at sikre en positiv oplevelse.
Meddel blot at vi skal være ekstra nænsomme og opmærksomme på dit behov, således vi kan servicere dig på bedst mulig vis. Af omkringliggende småbyer har vi blandt andet følgende:
Isterød, Brådebæk, Smidstrup og Høsterkøb. Efterfølgende kan vi anbefale en tur rundt i lokalområdet, hvor der de nordsjællandske skovområder kan nydes, eller eksempelvis Slotshaven ved Hørsholm Kirke.

Kommer du langvejsfra eller fra en af de lokale byer (eksempelvis Isterød, Brådebæk, Smidstrup og Høsterkøb), har vi rige muligheder for offentlige transportmuligheder, cykel og nærliggende bilparkering.

Tak fordi du læste artiklen “Bange for Tandlæge”.Læs også om vores behandlinger.

Se også: Hørsholm Tandlæge

Akut tandlæge Hørsholm

Akut tandlæge Hørsholm – Under særlige omstændigheder, yder Rungstedtand ved Hørsholm, Nivå, Vedbæk og Kokkedal, også akutte tandlægebesøg. Dette kan eksempelvis være, hvis du som patient har et yderst akut tandproblem såsom slem tandpine eller en knækket tand.

Derfor tilbyder vi akut tandlæge ved Hørsholm, Nivå, Vedbæk og de omkringliggende byder i særlige tilfælde. Ring blot på vores telefonnummer eller send en mail. Husk at gøre det klart, at det drejer sig om et akut tilfælde.

Hvis det ikke er et akut tilfælde, send da en mail eller ring inden for vores åbningstid.

Læs også vores indlæg om: Bange for tandlæge?

Korrekt tandbørstning – Guide

Hvad er den rigtige måde at børste på? Korrekt tandbørstning tager mindst to minutter – det er rigtigt, 120 sekunder! De fleste voksne kommer ikke tæt på at børste så længe. For at få en følelse for den pågældende tid, prøv at anvende et stopur. Dette kan du eksempelvis gøre på din smartphone. For at børste dine tænder korrekt skal du bruge korte, blide børstebevægelser, og lægge ekstra opmærksomhed på svære ryggener og områder omkring: implantater, kroner, fyldninger, eller anden restaurering. Her er nogle trin som kan anvendes i forhold til grundigt at rengøre tænderne:

 • Rens de yderste overflader af dine øvre tænder, så dine nedre tænder.
 • Rengør de indvendige overflader af dine øvre tænder, så dine nedre tænder.
 • Rengør tygfladerne.
 • For friskere ånde skal du også bøje tungen.
 • Vip børsten i en 45 ° vinkel mod tandkoglen og fej eller rul børsten væk fra tandkoglen.
 • Foretag børstnong forsigtigt udvendig, indvendig og tygoverflade på hver tand ved hjælp af korte “frem og tilbage børstebevægelser”.
 • Forsigtigt børste din tunge for at fjerne bakterier og friske ånde.

Vi instruerer også i korrekt tandbørstning hos Rungstedtand på klinikken, hvis dette ønskes af patienten.


Hvilken type tandbørste skal jeg bruge? tandboerste, korrekt tandbørstning

I forhold til korrekt tandbørstning, er de fleste tandlæger er enige om, at en blød børste er bedst til at fjerne plaque og snavs fra tænderne. Småbørster er også at foretrække, da de bedre kan nå alle områder i munden, herunder svære at nå tilbage tænder.

For mange er en tændbørste et godt alternativ. Det kan gøre et bedre arbejde med rengøring af tænder, især for dem der har svært ved at børste eller som har begrænset manuel fingerfærdighed.


Hvor ofte skal jeg udskifte min tandbørste?

Du bør udskifte din tandbørste, når den begynder at vise slid, eller hver tredje måned, alt efter hvad der kommer først. Det er også meget vigtigt at ændre tandbørster, efter at du har haft forkølelse, da børsterne kan samle bakterier, der kan føre til genfektion.


Hvor vigtigt er tandpasta jeg bruger?

Det er vigtigt, at du bruger en tandpasta, der passer til dig. I dag er der en bred vifte af tandpasta designet til mange forhold, herunder hulrum, tandsten, tandkødsbetændelse, farvede tænder og følsomhed. Spørg din tandlæge eller tandhygiejniker, hvilken tandpasta passer til dig.

Denne guide er leveret i samarbejde med Cortzen Digital – hjemmesider og online markedsføring på sociale medier og Google.

Tandlæge ved Trørød

Denne artikel omhandler tandlæge ved Trørød, og er skrevet i samarbejde med Cortzen Digital.

Trørød er en dejlig by i Nordsjælland, der ligger tæt ved de idylliske byer Søllerød, Holte, samt byerne ved Strandvejen, hvor der kan skues ud over Øresund. Trørød har blandt andet en dejlig bager, samt en Q8 tankstation ude ved Gammel Holte.

Tandlægeklinikken Rungstedtand ligger tæt på Strandvejen, og faktisk kun 5 minutters gang fra Rungsted Kyst station, hvor der også er en 7-Eleven. De offentlige transportmuligheder er således yderst brugbare i forhold til at komme til tandlægen fra Trørød.

Til at komme i kontakt med os, kan følgende muligheder anvendes: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Derudover besvarer vi spørgsmål på mail inden for 48 timer. Når du ankommer på klinikken, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Tandlæge ved Trørød Venteværelse, tandlæge ved Trørød

Hvis du søger en Tandlæge ved Trørød, tilbyder Rungstedtand en lang række professionelle behandlinger. Derudover har vi også gode parkeringsforhold rundt omkring klinikken, hvor det også er muligt at foretage de daglige indkøb. Cykelparkering haves lige ved indgangen til klinikken på Rungstedvej 69.

Vi udfører implantater, kosmetisk tandpleje, rodbehandlinger, tandblegning og meget mere. Alle behandlingerne udføres af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, der er uddannet ved Københavns Universitet, og har mange års erfaring inden for tandlægeservice.

Bestil tid til enten et implantat, en rodbehandling, tandblegning eller andre former for behandlinger eller tandpleje hos en tandlæge ved Trørød, Holte eller Søllerød. Anvend kontaktinformationerne: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer derudover spørgsmål på e-mail inden for 48 timer. Når du kommer, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Denne artikel, der omhandler tandlæge ved Trørød er skrevet i samarbejde med Cortzen Digital, som er specialiseret i online markedsføring og placeringer på Google. Cortzen Digital hjælper klinikker og virksomheder med at blive synlige online ved hjælp af ærlige og informerende tekstforfatning.

Tandlæge Vedbæk

Tandlæge Vedbæk – Rungstedtand ligger i Rungsted og drives til dagligt at tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. Klinikken er i nærheden af Rungsted station og er derfor lettilgængelig fra Vedbæk. Hos Rungstedtand lægger vi vægt på høj kvalitet og høj service. Dette opnår vi gennem lave omkostninger til offline og online markedsføring. Vi kan derfor tilbyde en lang række forskellige behandlinger af bedste kvalitet til nogle af de laveste priser på markedet. Samtidig er vores beliggenhed let at komme til via offentlig transport, bil, cykel eller gående.

Klik på følgende link for at finde tandlægeklinikken: Find tandlægeklinik.

Tandlæge Vedbæk tandlæge vedbæk

Det tager omtrent 3 minutter at tage kystbanen fra Vedbæk st til Rungsted st, og derfra er der 5 minutters gang fra Rungsted Kyst st til klinikken. Vi er derfor altid begejstrede for at modtage nye såvel som gamle patienter fra Vedbæk.

Hvis du ønsker at bestille en tid via denne side, kan du med fordel anvende enten telefonummeret, der vises i toppen af siden inden for telefontiden. Ellers kan du også sende en mail til følgende mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer gerne alle henvendelser inden for senest 24 timer. I emnefeltet kan du eventuelt skrive “Tandlæge Vedbæk” eller andet, der giver mening i forhold til henvendelsen.

Vi søger at besvare alle spørgsmål, der relaterer sig til at gå til tandlæge hos os, således du som patient får den bedste oplevelse. Spørgsmål i forhold til økonomi, afhænger dog som reelt af flere faktorer, og derfor er det i nogle tilfælde nødvendigt at møde op til et eftersyn.

Herunder gives et overblik over nogle af de behandlinger vi udfører som erfaren tandlæge ved Vedbæk

Behandlingerne opstilles i en punktopstilling, da det er med til at give et overskueligt overblik:

 • Implantater i samarbejde med specialtandlæge
 • Eftersyn og forebyggelse
 • Krone- og brobehandling
 • Tandfyldning
 • Rodbehandling
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder
 • Tandprotese
 • Tandblegning
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje

Hvis du ønsker at bestille en tid hos en tandlæge ved Vedbæk, kan du med fordel anvende kontaktinformationerne her på siden. Ring i dag på Telefon: +45 45863325. Eller send en Mail: ml@rungstedtand.dk.

Rungstedtand – En tandlæge med forståelse for deres patienter!

Rungstedtand er en tandlæge ved Birkerød, og ligger i det nordlige Sjælland tæt på Birkerød. Rungstedtand har gode transportmuligheder i forhold til netop Birkerød. Rungstedtand drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som yder en lang række forskellige behandlinger af høj kvalitet. Marie-Louise Astrup-Wrisberg har viet sin karriere til udøvelse af klinisk ekspertise og praksis i forhold til tandpleje på højeste niveau.

I disse tider med markedsføring, hype og spin, kan det være særdeles svært at vælge, hvor du bør gå til dine tandlægebehov. Rungstedtand tilbyder en ekspert grad af pleje er baseret på vores viden, uddannelse, kvalifikationer, færdigheder og mange års erfaring. Dette gives i komfort hos vores klinik, som er udstyret til de meget høje standarder.

Vi har modtaget et stigende antal selvhenvisninger fra patienterne selv, baseret på vores fremragende omdømme og mund til mund anbefalinger. Hvis du en at bestille tid hos en tandlæge ved Birkerød, kan du med fordel bruge kontaktinformationerne her på siden. Vi anvender både telefon og e-mail.

Forskellige behandlinger hos os som tandlæge ved Birkerød.

Af forskellige behandlinger, har vi naturligvis de gængse i form af følgende:

 • Eftersyn og forebyggelse
 • Krone- og brobehandling
 • Tandfyldning
 • Rodbehandling
 • Protese
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder
 • Implantat
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje

Lidt omkring tandblegning hos tandlæge ved Birkerød

tandlæge ved birkerød

De naturlige tænder kan gøres hvide ved anvendelse af en blegning teknik. Der er forskellige måder at blege tænder på, men en af de mest effektive teknikker er en hjemmeblegningsteknik. Indtryk er taget i munden og en tynd, klar, skræddersyet bakke er lavet som passer tænderne rigtig godt.

Blegning gel påføres på indersiden af bakken, og bakkerne bæres i et par timer om dagen eller natten. Over en periode på et antal uger, kan de naturlige tænder ses at lysne betydeligt. Du kan vælge, hvor meget at blege dine tænder og virkningerne har vist sig at være langtidsholdbare.

Hvis du ønsker at få foretaget tandblegning af en tandlæge ved Birkerød, kan du med fordel anvende kontaktinformationerne her på siden.