Akut tandlæge Hørsholm

Akut tandlæge Hørsholm – Under særlige omstændigheder, yder Rungstedtand ved Hørsholm, Nivå, Vedbæk og Kokkedal, også akutte tandlægebesøg. Dette kan eksempelvis være, hvis du som patient har et yderst akut tandproblem såsom slem tandpine eller en knækket tand.

Derfor tilbyder vi akut tandlæge ved Hørsholm, Nivå, Vedbæk og de omkringliggende byder i særlige tilfælde. Ring blot på vores telefonnummer eller send en mail. Husk at gøre det klart, at det drejer sig om et akut tilfælde.

Hvis det ikke er et akut tilfælde, send da en mail eller ring inden for vores åbningstid.

Korrekt tandbørstning – Guide

Hvad er den rigtige måde at børste på? Korrekt tandbørstning tager mindst to minutter – det er rigtigt, 120 sekunder! De fleste voksne kommer ikke tæt på at børste så længe. For at få en følelse for den pågældende tid, prøv at anvende et stopur. Dette kan du eksempelvis gøre på din smartphone. For at børste dine tænder korrekt skal du bruge korte, blide børstebevægelser, og lægge ekstra opmærksomhed på svære ryggener og områder omkring: implantater, kroner, fyldninger, eller anden restaurering. Her er nogle trin som kan anvendes i forhold til grundigt at rengøre tænderne:

 • Rens de yderste overflader af dine øvre tænder, så dine nedre tænder.
 • Rengør de indvendige overflader af dine øvre tænder, så dine nedre tænder.
 • Rengør tygfladerne.
 • For friskere ånde skal du også bøje tungen.
 • Vip børsten i en 45 ° vinkel mod tandkoglen og fej eller rul børsten væk fra tandkoglen.
 • Foretag børstnong forsigtigt udvendig, indvendig og tygoverflade på hver tand ved hjælp af korte “frem og tilbage børstebevægelser”.
 • Forsigtigt børste din tunge for at fjerne bakterier og friske ånde.

Vi instruerer også i korrekt tandbørstning hos Rungstedtand på klinikken, hvis dette ønskes af patienten.


Hvilken type tandbørste skal jeg bruge? tandboerste, korrekt tandbørstning

I forhold til korrekt tandbørstning, er de fleste tandlæger er enige om, at en blød børste er bedst til at fjerne plaque og snavs fra tænderne. Småbørster er også at foretrække, da de bedre kan nå alle områder i munden, herunder svære at nå tilbage tænder.

For mange er en tændbørste et godt alternativ. Det kan gøre et bedre arbejde med rengøring af tænder, især for dem der har svært ved at børste eller som har begrænset manuel fingerfærdighed.


Hvor ofte skal jeg udskifte min tandbørste?

Du bør udskifte din tandbørste, når den begynder at vise slid, eller hver tredje måned, alt efter hvad der kommer først. Det er også meget vigtigt at ændre tandbørster, efter at du har haft forkølelse, da børsterne kan samle bakterier, der kan føre til genfektion.


Hvor vigtigt er tandpasta jeg bruger?

Det er vigtigt, at du bruger en tandpasta, der passer til dig. I dag er der en bred vifte af tandpasta designet til mange forhold, herunder hulrum, tandsten, tandkødsbetændelse, farvede tænder og følsomhed. Spørg din tandlæge eller tandhygiejniker, hvilken tandpasta passer til dig.

Denne guide er leveret i samarbejde med Cortzen Digital – hjemmesider og online markedsføring på sociale medier og Google.

Tandlæge ved Trørød

Denne artikel omhandler tandlæge ved Trørød, og er skrevet i samarbejde med Cortzen Digital.

Trørød er en dejlig by i Nordsjælland, der ligger tæt ved de idylliske byer Søllerød, Holte, samt byerne ved Strandvejen, hvor der kan skues ud over Øresund. Trørød har blandt andet en dejlig bager, samt en Q8 tankstation ude ved Gammel Holte.

Tandlægeklinikken Rungstedtand ligger tæt på Strandvejen, og faktisk kun 5 minutters gang fra Rungsted Kyst station, hvor der også er en 7-Eleven. De offentlige transportmuligheder er således yderst brugbare i forhold til at komme til tandlægen fra Trørød.

Til at komme i kontakt med os, kan følgende muligheder anvendes: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Derudover besvarer vi spørgsmål på mail inden for 48 timer. Når du ankommer på klinikken, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Tandlæge ved Trørød Venteværelse, tandlæge ved Trørød

Hvis du søger en Tandlæge ved Trørød, tilbyder Rungstedtand en lang række professionelle behandlinger. Derudover har vi også gode parkeringsforhold rundt omkring klinikken, hvor det også er muligt at foretage de daglige indkøb. Cykelparkering haves lige ved indgangen til klinikken på Rungstedvej 69.

Vi udfører implantater, kosmetisk tandpleje, rodbehandlinger, tandblegning og meget mere. Alle behandlingerne udføres af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, der er uddannet ved Københavns Universitet, og har mange års erfaring inden for tandlægeservice.

Bestil tid til enten et implantat, en rodbehandling, tandblegning eller andre former for behandlinger eller tandpleje hos en tandlæge ved Trørød, Holte eller Søllerød. Anvend kontaktinformationerne: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer derudover spørgsmål på e-mail inden for 48 timer. Når du kommer, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Denne artikel, der omhandler tandlæge ved Trørød er skrevet i samarbejde med Cortzen Digital, som er specialiseret i online markedsføring og placeringer på Google. Cortzen Digital hjælper klinikker og virksomheder med at blive synlige online ved hjælp af ærlige og informerende tekstforfatning.

Tandlæge Vedbæk

Tandlæge Vedbæk – Rungstedtand ligger i Rungsted og drives til dagligt at tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. Klinikken er i nærheden af Rungsted station og er derfor lettilgængelig fra Vedbæk. Hos Rungstedtand lægger vi vægt på høj kvalitet og høj service. Dette opnår vi gennem lave omkostninger til offline og online markedsføring. Vi kan derfor tilbyde en lang række forskellige behandlinger af bedste kvalitet til nogle af de laveste priser på markedet. Samtidig er vores beliggenhed let at komme til via offentlig transport, bil, cykel eller gående.

Klik på følgende link for at finde tandlægeklinikken: Find tandlægeklinik.

Tandlæge Vedbæk tandlæge vedbæk

Det tager omtrent 3 minutter at tage kystbanen fra Vedbæk st til Rungsted st, og derfra er der 5 minutters gang fra Rungsted Kyst st til klinikken. Vi er derfor altid begejstrede for at modtage nye såvel som gamle patienter fra Vedbæk.

Hvis du ønsker at bestille en tid via denne side, kan du med fordel anvende enten telefonummeret, der vises i toppen af siden inden for telefontiden. Ellers kan du også sende en mail til følgende mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer gerne alle henvendelser inden for senest 24 timer. I emnefeltet kan du eventuelt skrive “Tandlæge Vedbæk” eller andet, der giver mening i forhold til henvendelsen.

Vi søger at besvare alle spørgsmål, der relaterer sig til at gå til tandlæge hos os, således du som patient får den bedste oplevelse. Spørgsmål i forhold til økonomi, afhænger dog som reelt af flere faktorer, og derfor er det i nogle tilfælde nødvendigt at møde op til et eftersyn.

Herunder gives et overblik over nogle af de behandlinger vi udfører som erfaren tandlæge ved Vedbæk

Behandlingerne opstilles i en punktopstilling, da det er med til at give et overskueligt overblik:

 • Implantater i samarbejde med specialtandlæge
 • Eftersyn og forebyggelse
 • Krone- og brobehandling
 • Tandfyldning
 • Rodbehandling
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder
 • Tandprotese
 • Tandblegning
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje

Hvis du ønsker at bestille en tid hos en tandlæge ved Vedbæk, kan du med fordel anvende kontaktinformationerne her på siden. Ring i dag på Telefon: +45 45863325. Eller send en Mail: ml@rungstedtand.dk.

Rungstedtand – En tandlæge med forståelse for deres patienter!

Rungstedtand er en tandlæge ved Birkerød, og ligger i det nordlige Sjælland tæt på Birkerød. Rungstedtand har gode transportmuligheder i forhold til netop Birkerød. Rungstedtand drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som yder en lang række forskellige behandlinger af høj kvalitet. Marie-Louise Astrup-Wrisberg har viet sin karriere til udøvelse af klinisk ekspertise og praksis i forhold til tandpleje på højeste niveau.

I disse tider med markedsføring, hype og spin, kan det være særdeles svært at vælge, hvor du bør gå til dine tandlægebehov. Rungstedtand tilbyder en ekspert grad af pleje er baseret på vores viden, uddannelse, kvalifikationer, færdigheder og mange års erfaring. Dette gives i komfort hos vores klinik, som er udstyret til de meget høje standarder.

Vi har modtaget et stigende antal selvhenvisninger fra patienterne selv, baseret på vores fremragende omdømme og mund til mund anbefalinger. Hvis du en at bestille tid hos en tandlæge ved Birkerød, kan du med fordel bruge kontaktinformationerne her på siden. Vi anvender både telefon og e-mail.

Forskellige behandlinger hos os som tandlæge ved Birkerød.

Af forskellige behandlinger, har vi naturligvis de gængse i form af følgende:

 • Eftersyn og forebyggelse
 • Krone- og brobehandling
 • Tandfyldning
 • Rodbehandling
 • Protese
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder
 • Implantat
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje

Lidt omkring tandblegning hos tandlæge ved Birkerød

tandlæge ved birkerød

De naturlige tænder kan gøres hvide ved anvendelse af en blegning teknik. Der er forskellige måder at blege tænder på, men en af de mest effektive teknikker er en hjemmeblegningsteknik. Indtryk er taget i munden og en tynd, klar, skræddersyet bakke er lavet som passer tænderne rigtig godt.

Blegning gel påføres på indersiden af bakken, og bakkerne bæres i et par timer om dagen eller natten. Over en periode på et antal uger, kan de naturlige tænder ses at lysne betydeligt. Du kan vælge, hvor meget at blege dine tænder og virkningerne har vist sig at være langtidsholdbare.

Hvis du ønsker at få foretaget tandblegning af en tandlæge ved Birkerød, kan du med fordel anvende kontaktinformationerne her på siden.

Tandlæge ved Nivå

Her på siden kan du læse nærmere omkring Rungstedtand, som er en Tandlæge ved Nivå. Tandlægen ligger dog ikke helt ved Nivå, men tæt på Nivå i Nordsjælland.

Rungstedtand har en beliggenhed tæt på Rungsted Kyst station, hvilket gør det muligt at benytte kystbanen i forbindelse med at tage til tandlæge. Der er fem minutters gang fra stationen til klinikken.

I forhold til parkering med bil, er der en række parkeringspladser i området, som sikkert kan anvendes. Derfor er det også muligt at tage bilen.

I det følgende ser vi nærmere på driften af klinikken i Rungsted ved Nivå, samt hvilke behandlinger, der udføres.

Drift af Rungstedtand – Tandlæge ved Nivå-området

Tandlægeklinikken drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som har stor erfaring som tandlæge fra egen praksis og tandlægevagten gennem en lang årrække. Oprindelsen af klinikken skete således i år 1998.

Der medfølger med den store erfaring også en lang række principper i forbindelse med driften, som sikrer en god patientoplevelse. Disse er blandt andet at føre en etisk klinik med fokus på at skabe høj værdi for patienten i den givne behandling.

Dette gøres blandt andet gennem kompetencer og høj erfaring, samt anvendelse af materialer, der er af yderst høj kvalitet.

I forhold til at kunne anvende materialer af høj kvalitet, skyldes dette primært lave omkostninger til både online og offline reklame. I stedet for at benytte meget af vores energi og ressourcer på markedsføring, benytter vi i stedet vores energi på at skabe gode oplevelser og relationer.

Behandlinger

Som tandlæge tæt ved Nivå, er det nødvendigt at kunne dække en lang række forskellige behov inden for tandlæge behandlinger. Derfor har vi hos Rungstedtand en lang række forskellige behandlinger, som tilbydes i led med driften af klinikken.

Her på siden er det muligt at læse i dybdegående omfang omkring disse forskellige behandlinger. Dette er klart noget vi anbefaler, således du som patient har et fyldestgørende indblik i, hvorfor og hvordan en given behandling foregår.

Ellers gør vi også meget ud af kundeservice, og derfor er det også blot vigtigt at du som patient kan stille de spørgsmål som du synes er relevante i forhold til en behandling.

Hvis du ønsker at bestille tid hos en tandlæge ved Nivå, kan du med fordel kontakte Rungstedtand på kontaktinformationerne, som er tilgængelige her på siden.

Rimelige / billige tandlæge priser

Denne artikel omhandler rimelige og billige tandlæge priser, da det kan være særdeles essentielt at vide, hvorfor en tandlæge er billig. I forhold til dette, kan der være mange årsager, hvoraf nogle af disse er særdeles fornuftige.

Som patient er det vigtigt at vide, hvad skal undersøges i forbindelse med tandlægen. Det skyldes, at nogle tandlæger sparer de forkerte steder i forhold til deres behandlinger. Det kan eksempelvis være i forhold til materialerne, hvor disse ikke lever op til en rimelig standard.

Hos tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm, anvender vi materialer af høj kvalitet og ønsker at levere den bedste service for vores kunder. Du kan med fordel anvende kontaktinformationer på siden og bestille en tid til en af vores behandlinger.

Hvordan opnås billige tandlæge priser

Rimelige og billige tandlæge priser kan opnås på mange forskellige måder. Et eksempel fra det forrige afsnit var, at tandlægen kunne spare på kvaliteten af materialerne, og dermed opnå billige tandlæge priser.

Eftersom der kan være tale om patienternes sikkerhed og velvære, anvender Rungstedtand tandlæge ved Hørsholm kun materialer af højeste kvalitet.

Andre områder hvor nogle tandlæger vælger at spare, er deres medarbejdere. Dette kan godt gøres i nogle tilfælde. Til mere avancerede tandlæge behandlinger, kan det dog foretrækkes med tandlæge med et højt erfaringsniveau.

Hos Rungstedtand har alle ansatte et højt erfaringsniveau. Astrup-Wrisberg besidder i sig selv over 17 års erfaring fra tandlægevagten.

Hvis du ønsker rimelige / billige tandlæge priser med behandlinger af høj kvalitet, kan du med fordel tage kontakt til Rungstedtand. Dette ved at anvende kontaktinformationerne på siden i form af enten e-mail eller telefonnummer.

Hvor bør den enkelte tandlæge spare?

Det forrige leder nu frem til det følgende spørgsmål: Hvor bør den enkelte tandlæge spare?

Som sagt er der mange steder den enkelte klinik kan spare penge. Dog anbefales det ikke at spare på kvalitet, service eller andet som på kan påvirke patientsikkerheden negativt.

Hos Rungstedtand tandlæge ved Hørsholm har vi valgt at have lave omkostninger i forbindelse med vores markedsføring. Det sikrer at vi kan have et højt serviceniveau, samt materialer af høj kvalitet til rådighed i forbindelse med behandling af vores patienter.

Hvis du ønsker rimelige / billige tandlæge priser, kan du med fordel tage kontakt ved at anvende kontaktinformationerne på siden. Dette i form af enten e-mail eller telefonnummer.

Gode råd i forhold til ny tandlæge?

I forhold til at søge ny tandlæge, er der en række faktorer som den enkelte bør overveje, hvor sikkerhed og erfaring højst sandsynligt, kan regnes som noget af det vigtigste. Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Skodsborg går meget op i at informere deres patienter korrekt, og giver derfor en række gode råd i forhold til udvælgelse af ny tandlæge.

Alt efter hvilken type behandling den enkelte patient skal have lavet, har sværhedsgraden af behandlingen en væsentlig betydning i forhold til udvælgelsen af tandlægen. Hvis der skal laves komplicerede indgreb, er det derfor i høj grad en god idé at vælge en professionel og erfaren tandlæge.

Hvis du søger at bestille en tid hos tandlægeklinikken Rungstedtand ved Skodsborg, kan du med fordel gøre det ved at anvende telefonnummeret eller mail-adressen i toppen eller bunden af siden.

Hvad er vigtigt i forhold til en ny tandlæge?

Som sagt er der en lang række ting, der vigtigt i forhold til en ny tandlæge. Herunder listes nogle af Rungstedtands vigtigste punkter op i en punktopstilling:

 • Patientsikkerhed gennem professionelle medarbejdere
 • Medarbejdere med et højt erfaringsniveau således der blandt andet undgås fejlbehandlinger osv.
 • Tandlægeklinikken drives med en etisk tankesæt
 • Anvender værktøj og dele af høj kvalitet

Du kan med fordel anvende kontaktinformationerne i toppen eller bunden af siden, hvis du ønsker at bestille tid til tandklinikken Rungstedtand.

Behandlinger hos tandlægen

Tandlægeklinikken Rungstedtand, har en lang række forskellige behandlinger, hvoraf disse er følgende:

 • Eftersyn og forebyggelse
 • Implantatbehanding i samarbejde med specialtandlæge
 • Krone- og brobehandling med unikt foretagede aftryk på klinikken
 • Rodbehandling, som i høj grad er fuldstændig smertefri
 • Tandfyldning
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder på en måde, der er særdeles smertefri
 • Tandprotese
 • Tandblegning
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje

Hos tandlægeklinikken Rungstedtand ved Skodsborg, kan du bestille tid til en af ovenstående behandlinger ved at anvende kontaktinformationerne i bunden eller toppen af denne side.

Vi støtter bæredygtigt herretøj fra Pelechecoco fra den danske herretøjside Trendlovers.dk.

Bro eller krone hos en tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland

Hos tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, er det muligt at få lavet en bro eller krone til en formidabel pris. Som professionel tandlæge, anvendes der kun materialer af høj kvalitet.

Derudover har Rungstedtand også et stort fokus på høj kundeservice, hvad enten denne foregår direkte i stolen eller over telefonen. Vi anbefaler, at der foretages et eftersyn forinden en behandling, således en vurdering kan foretages.

En vurdering af det enkelte tandsæt giver mulighed for den mest optimale behandling for patienten, hvilket også er noget vi også lægger stor vægt på.

Hvis du ønsker at bestille tid til en behandling eller et eftersyn, er du velkommen til at anvende kontaktinformationerne øverst på siden. Vi svarer på telefonen mellem 08-16 i hverdagene, og mail i løbet af 48 timer.

Bro eller krone-behandling?

Hvorvidt du skal have en bro eller krone hos en tandlæge ved Hørsholm, afhænger af en række faktorer, hvoraf den mest fremtrædende er om du mangler én eller flere tænder.

Hvis du mangler eller har beskadiget flere tænder, kan en bro være den mest optimale løsning. Dog afhænger det af hvor de forskellige tænder mangler, hvilket vi blotlægger ved et eftersyn.

En krone er løsningen for dig, som har en tand, som er udsat for at kunne gå i stykker. Eventuelt efter en rodbehandling. Her fungerer en tandkrone som en slags hætte over tanden.

I forhold til behandlingerne, er det forskelligt, hvor mange omgange forløbet kræver. Som oftest kan det gøres over 2-3 omgange, hvor det første kræver en afstøbning af tanden / tandsættet.

I den anden omgang sættes tanden på, hvis støbningen er gået korrekt. I yderst sjældne tilfælde kræves der mere end 2 omgange.

Begge af de ovenstående løsninger er holdbare, og ligner i høj grad almindelige og naturlige tænder, hvilket også gør løsningerne så populære blandt mange patienter.

Hvis du ønsker at bestille tid til en bro eller krone hos en tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland, kan du med fordel kontakte os via telefonnummeret eller på mailen i toppen af siden.

Vi støtter bæredygtigt herretøj fra Pelechecoco hos kvalitetsudbyderen Hardcasa.

Implantatoperation hos tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland

Hos tandlægeklinikken Rungstedstand ved Hørsholm i Nordsjælland, er det muligt at få en implantatoperation / implantatbehandling til en meget konkurrencedygtig pris, som er lavet af holdbare materialer.

Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, lægger stor vægt på et visuelt flot resultat, samt et resultat, som holder på den lange bane.

Med en implantatoperation hos tandlægen i Rungsted ved Hørsholm, er det dermed muligt at få et resultat, som ikke bare ser flot ud, men som også er holdbart i længden.

Det er muligt at kontakte tandlægeklinikken Rungstedtand ved at ringe på telefonen eller skrive en mail. Her kan du bestille tid til et eftersyn eller en behandling. Fortæl gerne, hvordan du fandt tandlægeklinikken Rungstedtand.

Hvordan foregår en implantatoperation hos tandlægen?

En implantatoperation hos tandlægen, kan foregå på forskellige måder. Hos Rungstedtand lægger vi vægt på patientsikkerhed og optimal behandling, og derfor foretager vi som reelt altid et eftersyn forinden en behandling.

Et eftersyn blotlægger dine muligheder for en optimal behandling, da eftersynet giver mulighed for en vurdering af dit individuelle tandsæt.

Vurderes det, at du skal have et implantat, får du det at vide med det samme efter eftersynet. Hvis der er sat tid af til at foretage implantatbehandlingen, foretages denne ligeledes efterfølgende.

Du kan med fordel læse mere omkring ovenstående behandling og andre behandlinger ved at klikke på følgende link: Behandlinger

Vigtig information i forhold til implantatoperation / implantatbehandling

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, lægger vi stor vægt på at informere vores patienter i forhold til eventuelle behandlinger, som vi foretager på klinikken.

I forhold til et implantat, er der en række risikoer, som er relevante at være informerede om, således hele behandlingsforløbet går godt. En af disse risici er, at implantatet falder ud.

Dette kan undgås ved at gøre følgende:

 • Undgå tobaksrygning
 • Børst tænderne godt, men ikke for hårdt. Benyt eventuelt en elektrisk tandbørste
 • Benyt jævnligt tandtråd de steder, hvor tandbørsten ikke får fat

Læs mere ved at klikke dig ind på linket “Behandlinger” øverst på siden.

Hos Rungstedtand, støtter vi bæredygtighed inden for en lang række områder. Vi støtter blandt andet bæredygtigt herretøj fra Pelechecoco.