Bestil tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Vi har en lang række behandlinger, hvor en af disse er Eftersyn og forebyggelse, som vi mener er en af de mest væsentlige i forbindelse med moderne tandpleje. Det skyldes blandt andet, at det er her, at de egentlige huller og andre typer af muligt opstående tandsygdomme modvirkes. Samtidig med, at vi driver en etisk tandlægeklinik, bliver dette yderst fordelagtigt for dig som patient hos os, da vi søger at modvirke sygdommen før den opstår.

Med eftersyn og forebyggelse hos Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland, er der altså mange penge for dig som patient at spare. Det skyldes som sagt, at vi driver en etisk tandlægeklinik, som ønsker at stoppe sygdommen før den opstår gennem forebyggelse. Vores klinik er beliggende i Nordsjælland, og dermed tæt på København, Nivå, Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk.

Brug vores telefoniske kontakt: +45 45863325. Eller e-mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer spørgsmål på mail inden for 48 timer.

Eftersyn og forebyggelse i forhold til behandlinger

I forhold til behandlinger hos Tandlægeklinikken Rungstedtand, er eftersyn og forebyggelse særdeles vigtigt, da en god behandling først og fremmest kræver en god vurdering. Det kan eksempelvis være i form af et implantat, rodbehandling eller en anden type behandling.

Derudover kræver gode behandlinger også en god opfølgning, hvilket er grundlaget for vores fokus på forebyggelse og undersøgelse. Det giver klart dig som patient et bedre udgangspunkt for at for en holdbar behandling.

Dette er naturligvis muliggjort gennem høj faglighed, samt investeringer i udstyr af højeste kvalitet. Hvis du ønsker eftersyn og forebyggelse hos en tandlæge med en etisk målsætning, kan du med fordel kontakte Rungstedtand – tandlæge ved Hørsholm.

Vi lever af gode relationer og vores professionelle håndværk af højeste kvalitet. Se vores priser og bestil tid til en tandlæge ved Hørsholm.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.