Bestil tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, udfører vi en lang række behandlinger. En af disse, er tandblegning udført af en professionel tandlæge. Hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning, og få hvidere tænder, er du derfor kommet til det rette sted.

Ved tandblegning fjerner vi misfarvninger i tandsættet der kommer fra fødevarer, drikke og tobak og som er trængt ind i emaljen. Det kan også være aldring der har ført til mørkere tænder. Blegning af disse tænder opnås med dokumenterede kosmetiske blegeprodukter. Nogen er så stærke at de kun udføres på klinik efter isolation af gumme(tandkøb) alternativ kan der fremstilles blegeskinner, og der foretages under supervision og kontrol hjemmeblegning med lidt svagere styrke blegemiddel.

En sådan professionel blegning er den bedste og minimalt invasive metode til sikker (skånsom der skal ikke slibes) af misfarvede tænder. Under selve blegningen ændrer hydrogen-og carbamidperoxid sig, så de danner reaktive iltarter. De trænger ind i tanden og reagerer med misfarvede molekyler,så optiske egenskaber ændres og transformerer farvemolekylerne, så tanden synes mere hvid. Blegeresultaterne er meget stabile, men selvfølgelig lidt afhængig af kost og livsstil. Skal muligvis udføres igen efter noget tid. Blegemidlerne er sikre og svækker ikke tandens emalje.

Bestil tid til tandlægen via ☎ 4586 3325. Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk. Vi glæder os til dit besøg som tandlæge i Kokkedal, Hørsholm og Vedbæk.

Hvide tænder med tandblegning hos tandlæge nær dig

Hvide tænder forbindes ofte med det smukke og ungdommelige, hvilket blandt andet er derfor det er blevet så eftertragtet. Dog skal man være forsigtig med at få udført tandblegning, da der er mange fupprodukter derude, som ikke eller næsten ikke virker.

Enkelte produkter til tandblegning, kan endda være betydeligt sundhedsskadelige, da de indeholder nogle obscure kemikalier. Vælg derfor en sikker løsning hos en professionel tandlæge, som sætter resultater og patientens velbefindende i første række.

tandblegning-hvide-tænder-tandlæge-hoersholm

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland, kan du med fordel bestille tid, og få foretaget blegning af dine tænder til en fordelagtig pris. Behandlingen udføres af en professionel tandlæge.

Du kan med fordel bestille en tid ved at sende en mail eller ringe på nummeret i toppen af siden.

Knækket tand

Hvis du har en knækket tand, kan du med fordel få lavet dette hos Rungstedtand. Vi anvender de bedste materialer til behandlingen, som udføres på egen klinik af Astrup-Wrisberg. Hvis du ønsker at læse nærmere om denne behandling, kan du med fordel anvende følgende link: Knækket tand Hørsholm.

For at bestille tid til en behandling som tandblegning, kan du med fordel ringe eller sende en e-mail. Vi besvarer mails inden for senest 48 timer.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.