Bestil tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, udfører vi en lang række behandlinger. En af disse, er tandblegning udført af en professionel tandlæge. Hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning, og få hvidere tænder, er du derfor kommet til det rette sted.

Hvide tænder forbindes ofte med det smukke og ungdommelige, hvilket blandt andet er derfor det er blevet så eftertragtet. Dog skal man være forsigtig med at få udført tandblegning, da der er mange fupprodukter derude, som ikke eller næsten ikke virker.

Enkelte produkter til tandblegning, kan endda være betydeligt sundhedsskadelige, da de indeholder nogle obscure kemikalier. Vælg derfor en sikker løsning hos en professionel tandlæge, som sætter resultater og patientens velbefindende i første række.

tandblegning-hvide-tænder-tandlæge-hoersholm

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland, kan du med fordel bestille tid, og få foretaget blegning af dine tænder til en fordelagtig pris. Behandlingen udføres af en professionel tandlæge.

Du kan med fordel bestille en tid ved at sende en mail eller ringe på nummeret i toppen af siden.

Knækket tand

Hvis du har en knækket tand, kan du med fordel få lavet dette hos Rungstedtand. Vi anvender de bedste materialer til behandlingen, som udføres på egen klinik af Astrup-Wrisberg. Hvis du ønsker at læse nærmere om denne behandling, kan du med fordel anvende følgende link: Knækket tand Hørsholm.

For at bestille tid til en behandling som tandblegning, kan du med fordel ringe eller sende en e-mail. Vi besvarer mails inden for senest 48 timer.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.