Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Hos Rungstedtand kan vi via behandling hjælpe dig med at få lavet nye tænder, da vi er specialister i tandimplantater, tandkroner protester og mere. Vi kan hjælpe dig, som mangler tænder efter paradentose. Tandlægerne behandler dig med principperne inden for omsorgsfuld og professionel tandpleje. Vi foretager tandbehandling med f.eks. tandimplantater og kroner. Der er faktisk flere måder, hvorpå vi kan give dig det smil du ønsker. Vi har flere typer af behandlinger, samt økonomiske muligheder såsom afbetaling, som er en slags lån. Bestil en ny tid til at få lavet helt nye tænder på afbetaling via 📱 4586 3325, eller ✉️ ml@rungstedtand.dk.

Der er ingen grund til at levere dyr behandling som patienterne ikke kan betale, så derfor tilbyder vi bl.a. lån via afbetaling. Du er velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere om mulighederne. Hvis du står og mangler tænder, så er der altså flere måder, hvor vi kan give dig smilet tilbage.

Tandlæge med faste lave priser: Nye tænder giver smilet tilbage

Tandlægeregning på afbetaling: Fjernelse af visdomstand eller visdomstænder via tandudtrækning var ikke så slemt for denne patient

At få lavet nye helt nye tænder behøver ikke at være dyrt da vi tilbyder afbetaling – kontakt Rungstedtand

Contact Us

Rungstedtand er din foretrukne tandlæge i Kokkedal, Hørsholm, Trørød og Vedbæk, hvis du har brug for afbetaling eller straksbetaling af din behandling.

Er du fra det øvrige Nordsjælland, Storkøbenhavn eller fra et helt andet sted, så er du også meget velkommen på tandklinikken. Vores ekspertise spænder bredt fra tandeftersyn, rodbehandlinger, behandling af paradentose til smukke tandimplantater.

Hvis du har brug for nye tænder på afbetaling, så skriv eller ring, og hør tandlægen om dine muligheder. Bestil en ny tid til at få lavet helt nye tænder på afbetaling via tlf. 4586 3325, eller e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Nye tænder i hele munden

Ønsker du at opnå nye tænder i hele munden, skal vi først have dig til et tandeftersyn for at kunne give en tandlægefaglig vurdering af dit tandsæt og din situation. Vi vil meget gerne snakke med dig om, hvad der kan være en god løsning for dig og din livssituation. I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt med et større indgreb, men en protese kan være nok. Det finder vi ud af via en konsultation hos tandlægen. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej mod nye tænder i hele munden, hvis vi i fællesskab med dig finder ud af, at det er det rigtige for dig.

Tandlæge med afdragsordning i København: Tandlæge i Kokkedal, Vedbæk og Hørsholm

Rungstedtand tilbyder dig som din tandlæge at få lavet nye tænder i form af tandimplantater mm. på afbetaling

Vi glæder os til at se dig hos tandlægen, og hjælpe dig med omsorgsfuld behandling, der passer dine behov.

Få en konsultation hos tandlæge Astrup-Wrisberg angående nye tænder ved at kontakte tandlægen på tlf. 4586 3325, eller mail ml@rungstedtand.dk

Tandlæge med fair priser: Få lavet dine nye tænder på afbetaling

Nye tænder kan købes på afbetaling, hvis din situation har de rigtige omstændigheder i forbindelse med dette. Det er derfor en essentiel del af dette, at du kommer til en konsultation hos tandlægen i Rungsted nær Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal.

På konsultationen kan vi tale nærmere om, hvorvidt en behandling med f.eks. implantater eller kroner kan foretages på afbetaling.

Hør mere om mulighederne for at få helt nye tænder på tlf. 4586 3325, eller mail ml@rungstedtand.dk

Få en pris på at få lavet nye tænder: Guldtand eller keramisk porcelæn

Hos Rungstedtand kan du få en pris på dine nye tænder. Det gør du ganske enkelt ved at besøge vores klinik. Du skal derfor bestille en tid til et eftersyn, og så kan vi hjælpe dig godt videre. Tandlæge Astrup-Wrisberg driver sin tandlægeklinik baseret på sund og ærlig patientkontakt. Du vil derfor blive oplyst om pris, hvis behandlingen har en vis størrelsesorden. Det er også muligt at spørge om priserne på behandlinger hos tandlægen eller se dem online på hjemmesiden. 

Priser på hjemmesiden er angivet i intervallet, hvilket betyder, at de kan variere inden for disse intervaller. Det er derfor en rigtig god idé at komme til et tandeftersyn hos tandlæge Astrup-Wrisberg i Rungsted nær Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal, da du her kan få en præcis angivelse af prisen.

Læs også om fjernelse af visdomstand til en fair pris.

Nye tænder i hele munden til en fair pris på afbetaling

Nye tænder på en dag

Nye tænder på en dag er hos mange tandlæger ikke en mulighed, da det kræver nogle særlige forudsætninger. Derfor skilter tandlæger ikke med, at de kan lave nye tænder på en dag, da det ganske enkelt kommer an på den pågældende patient og behandling. 1-dags behandlinger kan stadig være muligt i helt særlige tilfælde. Det kan for eksempel for dig, son i forvejen har fået lavet en helprotese eller en delprotese. Ring og hør mere.

Ofte kræves der flere besøg hos tandlægen ved tandimplantater, og derfor er det vigtigt at have en omsorgsfuld tandlæge, så turene bliver behagelige. Vi arbejder omsorgsfuldt og du kan få lagt en god bedøvelse hos Rungstedtand.

Du kan godt få lavet en protese, hvilket i nogle tilfælde kan siges at være nye tænder på en dag, idet støbningen kan tage en dag, så på den måde er nogle behandlinger hurtigere når vi taler om selve behandlingen. Tandimplantater er en anden snak, men hvorfor ønsker du at få foretaget nye tænder på en enkelt dag? Skyldes det tandlægeskræk og angst for at gå til tandlægen, så er løsningen at gå til en tandlæge som Rungstedtand, der er ekspert i at gøre dig tryg i tandlægestolen. Der kan gives noget smertestillende, samt andre tiltag, som gør dine besøg i målet om at få nye tænder, ganske behagelige. Enkelte faser i behandlingen er desuden fuldstændig smertefrie, så der kan gives smertestillende og bedøvelse i faserne, hvor der må være større smerte. 

Nye tænder er gule

Har du fået lavet nye tænder som er gule hos en anden tandlæge? Så kontakt Rungstedtand, så tager vi et kig på om vi kan redde behandlingen. Gule tandimplantater er ikke spor spændende, så bestil en tid til et tandeftersyn, så kan vi hjælpe dig.

Når du kommer til tandlæge hos os, får du materialer af høj kvalitet til en fair pris i Nordsjælland. Tandlæge Astrup-Wrisberg kan fortælle dig meget mere om dette ved et tandeftersyn eller en konsultation om implantater. På en gratis konsultation kan du også høre nærmere om muligheden for at få lavet dine tænder på afbetaling. 

Kontakt tandlægen nu, og hør mere om mulighederne for at få en behagelig oplevelse hos tandlægen i Nordsjælland. Bestil tandtid via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Få en pris på at få lavet nye tænder i hele munden via afbetaling som en slags lån

Du kan få en pris på nye tænder i hele munden ved at henvende dig hos tandlæge Astrup-Wrisberg i Rungsted. Her får du hjælp af en professionel ekspert, der samtidig kan give dig tryghed i tandlægestolen. Det giver en behagelig behandling fra start til slut, hvilket er derfor patienterne vælger Rungstedtand i øjeblikket og fremadrettet.

Få tid til en konsultation om enten tandimplantater, tandproteser, kroner mm. hos tandlæge Astrup-Wrisberg i Rungsted nær Hørsholm og Kokkedal. 

Nye tænder efter paradentose til en fast lav pris: Behandling med kunstige tænder

Få lavet nye tænder efter paradentose. Hvis du har mistet tænder efter en periode med paradentose, så kan vi hjælpe dig med dine manglende tænder. Med tandimplantater, så kan vi give dig dit smukke smil tilbage også efter du har haft paradentose. Det er vigtigt, at du følger vores vejledning når du får lavet dine nye tænder, så de kan holde i lang tid.

Er du fra København eller resten af Danmark, så er du også velkommen hos Rungstedtand. Vi glæder os til at hjælpe dig med behandling, så du ikke mangler tænder mere, og får dit smukke smil tilbage. Kontakt på tlf. 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Hvad koster nye tænder og er afbetaling en mulighed?

Nye tænder koster ganske enkelt det som den valgte behandling kræver. Det betyder, at der kan laves nye tænder på mange måder af din tandlæge. En protese, bro eller tandimplantater varierer i pris, og er alle behandlinger, som kan udvælges af tandlægen i fællesskab med patienten. Hvad der vælges af behandling har derfor indflydelse på hvad de nye tænder koster. Dermed betyder det kort sagt, at prisen på nye tænder afhænger af behandlingen. Ønsker du afbetaling, så hør tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg om mulighederne herom, så finder I ud af en løsning.

Bestil en ny tid til en konsultation om at få lavet nye tænder, der udføres af specialist via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Tandimplantat, kroner eller proteser kan laves som en erstatning for ødelagte tænder og dermed er de nye tænder du kan få op afbetaling

Tandlæge priser: Få lavet helt nye tænder til en fair pris

Få helt nye tænder i Rungsted lavet af en professionel tandlæge. Din tandlæge i Rungsted, Astrup-Wrisberg, kan sørge for at du får helt nye tænder. Det kan gøres via forskellige behandlingstilbud. Du kan få helt nye tænder via et gebis, en bro, protese eller tandimplantater. Der er sådan set mange muligheder, men hvilken mulighed passer bedst til dig og din livssituation? Det ønsker tandlæge Astrup-Wrisberg at finde ud af i samarbejde med dig. Dermed passer det både til dit budget, samt hvordan du lever dit liv. Der er ingen grund til at overbehandle eller underbehandle. Det er bedre at behandle efter de kriterier som gør sig gældende og giver patienten mest livskvalitet.

Få lavet en ødelagt tand med f.eks. tandimplantat, protese el. krone på afbetaling

Hvis du har en ødelagt tand eller flere ødelagte tænder, så er du velkommen til at komme forbi Rungstedtand i Nordsjælland. Her kan du få lavet ødelagte tænder på afbetaling. Det kræver bare, at du bestiller en tid hos vores tandplejepersonale, så du kan få en konsultation om eksempelvis tandimplantater, protester eller kroner. Hvis du har brug for det bliver lavet på afbetaling, så tal med tandlægen på klinikken om dette.

Læs også om tandsmerter og hvad der kan forårsage tandpine der kun sker om natten.

Der tages forbehold for fejl i teksten. Hør tandlægen om det konkrete tilfælde angående behandling.

Få lavet helt nye tænder til en fair pris, der udføres af specialist. Implantatbehandling med mulighed for afbetaling.

Det er muligt at komme til en gratis konsultation vedr. et nyt tandimplantat. Bestil en ny tid til en konsultation om helt nye tænder på afbetaling via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

 

Tandbehandling på afbetaling: Lån til tandlægeregning 

Rungstedtand tilbyder dig at betale din tandlægeregning senere efter en udført tandbehandling. Hør mere om at betale din tandlægeregning via et girokort eller anden form for regning, der kan anses som et midlertidigt lån.

Hvis du har fået foretaget en større behandling af paradentose hos din specialist i Rungsted, så kan det være meget rart at bide betalingen over. Det kan vi tale om når du er på klinikken. Kontakt Rungstedtand og hør mere om mulighederne.

Specialist i paradentose

Rungstedtand er din specialist i paradentose og vi udfører behandlingen, hvad enten du ønsker afbetaling eller kontant afregning med Dankort eller andet kreditkort.

Specialisterne hos Rungstedtand glæder sig meget til at behandle din paradentose. Kontakt en specialist i dag, og hør mere om mulighederne.

nye tænder på en dag til en fair pris

Bedømmelse af nye tænder lavet i form af tandimplantater

Jeg hedder Charlotte B. Mortensen og har for ca. 6 år siden fået isat 2 implantater i min mund hos Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. Operationen gik smertefrit og efterfølgende fik jeg god instruktion i omhyggelig renhold, for dernæst at afvente den endelige isættelse af kronerne. Jeg har fået 2 velfungerende implantater, som sidder perfekt i min mund. Jeg giver Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg 5 stjerner for et særdeles tilfredsstillende implantatarbejde, tak.

⭐⭐⭐⭐⭐

Få lavet dine tænder med helt nye tandimplantater til en fair pris, der udføres af specialist. Tandimplantaterne kan laves med mulighed for afbetaling. Bestil tid til en konsultation om at få lavet helt nye tænder på afbetaling via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.