Bestil tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Paradentosebehandling, behandling af parodontose mm. er behandling vi er eksperter i hos Rungstedtand. Vi udfører en lang række forskellige behandlinger på Tandlægeklinikken. Patienter kommer langvejsfra for at vi kan hjælpe dem med paradentosebehandling, idet vi er særligt specialiserede til denne type behandling. Patienter kommer gerne fra Vedbæk, Holte, Birkerød, Kokkedal, Hørsholm mm., men vi tager alle patienter ind, der har brug for god og omsorgsfuld behandling.

Kontakt vores tandlæger via ☎ 4586 3325. Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk. Så vil vi glæde os til at yde god og effektiv behandling for dig og dine tænder.

Behandling af parodontose, paradentose, parodontitis eller de løse tænders sygdom nær dig

Parodontose, paradentose, parodontitis eller de løse tænders sygdom, er mere eller mindre en folkesygdom, da de fleste får den på et eller andet tidspunkt i livet. Parodontose går udover tænderne, og symptomerne er ikke umiddelbart til at spotte med det blotte øje.

Alle kan få parodontose, og selv om man ikke har haft huller i årevis, kan man stadig få parodontose.

Hos Rungstedtand holder vi naturligvis også øje med tegn på parodontose ved de regelmæssige tandlægebesøg, for man kan ikke umiddelbart altid selv se det, før sygdommen er langt fremskreden. Vi tjekker, om der er paradentose ved at måle tandkødslommernes dybde. Det er blandt andet også derfor, det er så vigtigt med regelmæssige besøg.

Paradentose er en betændelsestilstand i den knogle, som tandroden sidder fast i.

Betændelsen fører til, at knoglen langsomt “ædes op” og når processen er langt fremskreden, begynder tanden at føles løs. Betændelsen skyldes sygdomsfremkaldende bakterier, der sidder i tandkødslommerne.

En stor del af befolkningen mister tænder på grund af parodontose, men hos langt de fleste kan sygdommen stoppes. Derfor er det i høj grad fornuftigt at tage til tandlægen regelmæssigt efter behov.

Normalvis er der tale om en langsom udvikling i tilstanden, som kan løbe over flere år før alle tænderne er faldet ud. De fleste ender nemlig med at blive tandløse på grund af sygdommen. Parodontose er en form for betændelsestilstand i den knogle, hvor tandroden sidder fast i. Denne betændelsestiltand, æder knoglen op, således tanden begynder at blive løsere indtil den falder ud.

I forhold til sygdommen, er det vigtigt at påpege, at den hyppigst forekommer for folk i alderen 30 og opefter.

Paradentosebehandling, behandling af parodontose mm. nær Holte, Birkerød, Hørsholm mm.

Bestil tid til tandlægen nær Hørsholm, Holte, Kokkedal mm. via ☎ 4586 3325., eller via mail på ✉ ml@rungstedtand.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig via omsorgsfuld og god behandling.

Udsatte grupper i forhold til parodontose

Mand der ryger en cigaret (tobak bidrager ifølge mange undersøgelser til paradentose).

Mand der ryger en cigaret (tobak bidrager ifølge mange undersøgelser til paradentose).

Baseret på en række statistikker, siges det, at de fleste ender med at få parodontose på et eller andet tidpunkt i livet. Hvad enten man er mand eller kvinde, har dette ikke den store betydning for parodontose. Dog er gravide kvinder i højere grad mere udsatte.

Følgende forhold har betydning for udviklingen af parodontose:

  • Rygning
  • Diabetes
  • Mundtørhed
  • Alder
  • Nedsat immunforsvar
  • Knogleskørhed

Kom forbi til et eftersyn for at få undersøgt om du har parodontitis. Hvis du har parodontitis, vil vi på vores klinik nær dig, hjælpe dig, så du får livskvaliteten tilbage.

Hvordan foregår en parodontosebehandling?

I forhold til parodontosebehandling, er der to behandlinger. Der er en almindelig behandling, samt en udvidet. Den udvidede udgave er nødvendig, hvis der er tale om fremskreden sygdom.

Den almindelige behandling foregår således:

Tandsten og bakteriebelægninger fjernes på tandkroner og andre overflader i dybden.

Fyldninger og tænder pudses glatte, og eventuelt overskud på fyldninger fjernes

Tandlæge eller tandplejer instruerer, hvor der skal gøres en ekstra indsats i hjemmet med udgangspunkt i den enkelte patient

Den udvidede behandling foregår således:

Der opereres eventuelt på angrebene tænder, hvor der blandt andet fjernes noget tandkød, hvilket gør det lettere at holde rent.

Supplere med skylning af tandkødslommer med desinficerende væske, samt metronidazol.

Almindelig tandrens og tandrods-rens under bedøvelse kan følges op med antibiotikabehandling, hvis bylder med fortsat pus og blødning. Dette som et sidste forsøg før stillingtagen til bekostelig kirurgisk behandling.

Som supplement til en parodontosebehandling, er det en god idé at sikre sig et dagligt tilskud af calcium og D-vitamin. Dette helst gennem en sund og fornuftig hverdagskost og aktiviteter udenfor.

Hvis du ønsker et tilbud på en behandling hos en professionel Tandlæge, kan du med fordel tage kontakt til tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland.

Behandling af paradentose ved Hørsholm, Nivå og Vedbæk i Nordsjælland

Hvis du søger en behandling af paradentose ved Hørsholm, Kokkedal, Vedbæk, Skodsborg eller andre steder i Nordsjælland, kan du med fordel anvende Rungstedtand. Hos Rungstedtand foretager vi behandling af paradentose ved Hørsholm, da vi har klinik lige i nærheden. Tandlægeklinikken ligger ved Rungsted Kyst station. Det er dermed muligt at få en behandling af paradentose ved Hørsholm til en rimelig / billig pris.

Har du løse tandimplantater eller løse tænder? Så kan parodontose være årsagen, da det er en tandsygdom, som gør dit tandkød dårligere og svagere. Derfor bør du komme til undersøgelse hos Rungstedtand for at blive tilset. Gør os gerne opmærksom på om det drejer sig om løse tandimplantater eller løse tænder.

Effektiv paradentosebehandling for patienter fra Holte, Vedbæk og resten af Danmark

Problemer med løse tandimplantater kan opstå, hvis din tidligere tandlæge ikke har udført en god nok behandling. Hos kan vi sørge for, at der ikke opstår problemer med løse tandimplantar eller løse tænder for den sags skyld. Kom ind og mød vores tandlæger og behandlere hos Rungstedtand, og få en god og effektiv behandling, så du kan gå fra din tandlæge med ro i maven.

Opnå tilfredsstillende resultater med vores højt profilerede behandlinger, som løser dine problemer og tilmed er til at betale. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med dine tænder.

Hos tandlægen ved Rungstedtand har vi netop valgt at have lave omkostninger til markedsføring, således priserne på paradentose er billige / rimelige. Det er således derfor muligt at få en behandling af paradentose ved Hørsholm til en fornuftig pris. Kontakt os gerne via telefon eller e-mail for at høre nærmere om mulighederne for behandling af paradentose ved Hørsholm.

tandbørste som er essentiel i parodontosebehandling

Kan løse tænder reddes?

Du spørger nok om følgende: “Kan løse tænder reddes?”, og svaret er ja, hvis skaden ikke er alt for omfattende. Dit tandkød, er kød, og med den rette behandling, kan dette forbedres. Dermed kan løse tænder reddes, hvis de altså får den rette behandling og ikke tandkødet med mere, ikke er alt for ødelagt. Husk at bruge tandtråd, samt benytte en god tandbørste, og meget gerne en elektrisk tandbørste!

Hos Rungstedtand instruerer vi gerne i korrekt brug af tandtråd og tandbørste ved et givent besøg som patient. Bestil tid hos tandlægen til en parodontosebehandling ved Nivå, Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk i dag! Vi besvarer mails inden for senest 48 timer og har telefontid alle hverdage. Dog undtagelser ved nødstilfælde.

Løse tænder behandling

Hvilken behandling skal der til for at redde en tand eller de tænder, som er løse? Der er flere muligheder og her handler det i første omgang at komme til et eftersyn så hurtigt som muligt. På den måde kan vurdere, hvorvidt du kan redde dine tænder hjemme uden problemer, eller om der skal en mindre eller stor behandling til.

Så kan løse tænder virkelig reddes? Vi er specialister i de behandlinger, der kan hjælpe dig med at bevare et flot og smukt smil hele livet. Paradentosebehandling er en af disse behandlinger, men implantater eller andre behandlinger kan også gøre sig gældende.

Skriv en mail eller ring på telefonen. Vi tjekker mailen i løbet af dagen og telefonen svarer vi altid inden for åbningstiden. Vi glæder os til at høre fra dig her hos din tandlæge ved Hørsholm, Trørød og Kokkedal. Marie-Louise Astrup-Wrisberg har 20 års erfaring fra tandlægevagten og kan give dig den omfattende behandling eller viden du har brug for.

Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg er klar til at hjælpe dig, hvad enten du bor i Hørsholm, Kokkedal, Trørød eller Vedbæk. Kom til tandlæge, og få set på dine tænder og dit tandkød. Vi glæder os til at tage imod dig hos tandlægen. Bestil en ny tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Få sundt tandkød igen

Du kan få sundt tandkød igen, hvis din parodontitis behandles. Sørg for at tage kontakt til tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg så tidligt som muligt. Derved kan dit tandkød behandles så hurtigt som muligt, hvilket sikrer det bedste resultat. Vent ikke med behandling, da det mistede tandkød ikke kan gendannes. Selvom dit tandkød bliver sundt igen, kan det mistede tandkød ikke genskabes. Derfor giver det mening at kontakte os med det samme, og evt. få en finansieringsordning, da det på længere sigt giver dig mere og bedre livskvalitet. Du bliver glad for at du har reddet dit tandkød så tidligt som muligt. 

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.