Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandlæge for borgere i Kokkedal og Fredensborg. Tandklinikken ligger i Rungsted nær Kokkedal i Fredensborg kommune. Klinikken drives af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg.

På klinikken laver vi akutte såvel som kosmetiske behandlinger. Dine tænder er tandlægernes prioritet og vi ønsker at behandle dem godt, så du har tænderne hele livet. Livskvalitet gennem kompetent tandbehandling, er en del af vores filosofi.

Patient bliver behandlet omsorgsfuldt af tandlæge nær Kokkedal

Kontakt tandlæge ved Kokkedal: Modtag behandling

Contact Us

Tandlægerne har telefontid fra klokken 08 – 16 alle hverdage.

Seriøse, gode og ansvarlige tandlæger for borgere i Kokkedal

Som en seriøs, god og ansvarlig tandlægeklinik, med rolige omgivelser, beliggende i Hørsholm Kommune, prioriterer tandlægerne hos Rungstedtand (Tandklinikken nær Kokkedal) fleksibilitet højt.

Derfor har Tandklinik Kokkedal, Rungstedtand, en bred åbningstid, hvilket gør det muligt at modtage akutte patienter med kort varsel. Ring til os, og hør nærmere om mulighederne, for at komme til tandlægen nær Kokkedal. 

Tandlæge Astrup-Wrisberg, har 20 års erfaring fra tandlægevagten. Derfor er tandlæge Astrup-Wrisberg i stand til at varetage akutte tandproblemer for dig som patient, samt en lang række forskellige kosmetiske behandlinger. Har du brug for en tandlæge i Vedbæk, så er Rungstedtand også klar til at modtage dig.

Det er nemt at komme fra Kokkedal til Tandklinikken nær Kokkedal

Bestil tandtid via e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325 

Tandimplantater nær Kokkedal tandlæge, Fredensborg kommune

Tandlæge Astrup-Wrisberg har igennem en længere årrække udført disse implantatbehandlinger med ambitiøse resultater på klinikken nær Kokkedal. Inden tandimplantationen finder sted af os som din tandlæge, foretager tandklinikken nær Kokkedal altid en forundersøgelse. Her bliver der lavet en nærmere undersøgelse af dit tandsæt og mund, samt kæber, hvor der dannes et grundlag for at planlægge det mest grundige behandlingsforløb for dig. Målet med dette er, at der kan udarbejdes en præcis behandlings-, samt tidsplan. Det er med til at give tandlæge Astrup-Wrisberg, og ikke mindst dig, et overblik over den fulde pris, inden den egentlige tandbehandling eller tandoperation finder sted.

Paradentosebehandling nær Kokkedal tandlæge

Som tandlæge er det essentielt at opdage tandsygdommen paradentose i så tidligt et stadie som det er muligt. Det er derfor essentielt, at du husker at gå til tandlægen regelmæssigt. Paradentose er en sygdom, der giver betændelse i den knogle i munden, som tandroden i den specifikke tand sidder fast i. Årsagen til paradentose er, at de bløde og hårde belægninger på tænderne i form af henholdsvis bakterier, samt tandsten forværres. Det er ydermere dokumenteret af tandlæger, at rygere har en øget risiko for at udvikle paradentosesygdom, men du kan også være genetisk eksponeret for sygdommen.

Tandeftersyn og fyldning hos tandlæge nær Kokkedal tandlæge

Fyldningerne tandlæge Astrup-Wrisberg laver på tandklinikken, kan laves i tandfarvet plastfyldningmateriale, eller i porcelænmateriale. Der er tale om to vidt forskellige behandlinger, men begge kan genskabe tandens naturlige udseende. Dette er i kontrast til de gammeldags sølvfyldninger. Tandlæge Astrup-Wrisberg rådgiver dig på tandklinikken nær Kokkedal om, hvilket materiale, som passer bedst til dig, i forhold til 1) tandens tilstand 2) holdbarheden og 3) din økonomi.

Overenstemmelse med Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen

Tandlæger i Kokkedal (Rungstedtand), samarbejder med flere instanser, herunder er vi i overensstemmelse med den aftale, som foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. Er du medlem af Sygesikring Danmark? Så får du et tilskud til din behandling på vores tandklinik nær Kokkedal.

Anmeldelse af tandlæge nær Kokkedal

Jeg har haft Tandlæge Marie-Louise i mere end 10 år. Jeg føler at jeg får en god og professionel behandling hver gang jeg er til kontrol. Jeg er glad for at komme på klinikken da jeg ikke bliver pakket en masse unødige behandlinger på, som man gør ved mange af de store tandlægekæder, jeg føler at personalet taler ærligt og oprigtigt.

Andreas Cortzen
⭐⭐⭐⭐⭐

Husk at booke din tandlægetid ved tandlæge Astrup-Wrisberg ved Kokkedal på enten mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Tandlægen i Kokkedal har behandlet denne patient omsorgsfuldt
Patient i Kokkedal tandklinik, som har fået god tandbehandling
Patient hos tandlæge i Kokkedal, der er glad for behandling

Vores målsætning hos Tandlægeklinikken Rungstedtand nær Kokkedal i Nordsjælland

“Høj faglighed og kvalitet, er blandt nogle af vores nøgleord i forbindelse med de behandlinger vi yder. Tandlægeklinikkens grundlæggende målsætning er derfor, at du som vores patient kan bevare dine egne tænder så vidt muligt hele livet.” – tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg

Patient behandles hos tandlæge nær Kokkedal

Hos tandlæge Astrup-Wrisberg nær Kokkedal, sikrer vi vores målsætning gennem regelmæssige tandlægebesøg, forebyggelse og en vedligeholdende behandling som er af høj kvalitet. Tandlæge Astrup-Wrisberg lægger vægt på kosmetik og funktion, fordi vi hos tandlæge Astrup-Wrisberg nær Kokkedal mener at netop disse elementer er uadskillelige i den moderne tandpleje. Gennem god faglighed og kvalitet, opnår tandlæge Astrup-Wrisberg gode, sikre og holdbare behandlinger.

Tandlæge Astrup-Wrisberg driver en ansvarlig klinik tæt på Kokkedal

Som en ansvarlig Tandlægeklinik nær Kokkedal Skole, instruerer tandlæge Astrup-Wrisberg også vores patienter grundigt i hjemmetandpleje, samt opfølgning af denne. Hjemmetandplejen er altafgørende for forebyggelsen af nye tandsygdomme og tandproblemer. Med elektrisk tandbørste kan der gøres meget i hjemmet, hvilket tandlæge Astrup-Wrisberg anbefaler som din Kokkedal tandlæge.

Tandlæge Astrup-Wrisberg går ind for livsglæde for dig der bor i eller uden for Kokkedal

Tandklinikken i nærheden af Kokkedal skole, ønsker som din tandlæge at give dig din livsglæde tilbage. Tandlæge Astrup-Wrisberg minimerer de unødvendige gener og sørger for de mindst smertefulde tandbehandlinger via god bedøvelse når du er til tandlægen. Det er meget vigtigt for tandlæge Astrup-Wrisberg, at du oplever gode behandlinger når du går til tandlæge, og at du ikke får kronisk tandsmerte, der kunne have været undgået via gennemarbejdede behandlingsplaner.

Brug mundskyl som supplement er en af tandlæge Astrup-Wrisbergs anbefalinger for dig, der bor i eller uden for Kokkedal

Tandlæge Astrup-Wrisberg anbefaler endvidere mundskyl som supplement i hjemmet. Ydermere anbefales tandbørstning flere gange dagligt (og helst med el-tandbørste) for at sikre at du selv er med til at bekæmpe og fjerne plak og have et sundt tandkød. Vores tandplejere er klar til at tage imod dine tænder og spørgsmål til god forebyggelse.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand tæt på Kokkedal i Nordsjælland, anvender tandlæge Astrup-Wrisberg udstyr og dele af den højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre det bedste udgangspunkt for dig som vores patient, samt en behagelig oplevelse af behandlingen.

Hør endnu mere om hvordan vi tager højde for ansigtssymmetri og mimik i vores tandarbejde. Vi er din foretrukne tandlæge i nærheden af Kokkedal.

SMERTEFRI TANDBEHANDLING HOS TANDLÆGE ASTRUP-WRISBERG NÆR KOKKEDAL

Alle Rungstedtand’s behandlinger kan faktisk blive udført fuldstændig smertefrit i lokalbedøvelse. Tandlæge Astrup-Wrisberg bruger den nødvendige tid, der skal til for at lægge en god velfungerende bedøvelse, således du kan slappe af når du er til tandlæge.

På denne måde vil dit tandlægebesøg altid være en god oplevelse. Tandklinikken nær Kokkedal vejleder også gerne i, hvorvidt du har behov for bedøvelse eller kan klare dig uden, så det bliver en god pris når du er til tandlæge.

Book tid til tandlæge for borgere i Kokkedal og omegn

Husk at booke din tandlægetid online på enten e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325. Du fortjener i bund og grund gode, sunde og raske tænder. Kokkedal tandlæge ønsker at hjælpe dig uden det bliver kompliceret og vi vil give dig gode vilkår for at leve normalt.

 
 

Hvordan er tandimplantater hos tandlæge Astrup-Wrisberg ved Kokkedal?

Tandlæge Astrup-Wrisberg har igennem en lang række års erfaring, erstattet mistede tænder med disse tandimplantater. Et tandimplantat er egentlig en ny tandrod i titanium, og er en behandling, der udføres på klinikken nær Kokkedal.

Implantatet er som sagt intet andet end et lille titanium skrue, som kan skrues ind i knoglen, i underkæben, eller i din overkæbe, der fungerer som en erstatning for en tabt tandrod. Et implantat er en løsning i tandplejen som ikke maskerer manglen på tanden, men kan erstatte, og fungerer, og ser ud som en helt ny tand.

Implantater er disse kunstige tandrødder (oftest lavet af titanium). Der indsættes disse æstetiske porcelænskroner på dem.

Tandklinikken nær Kokkedal kan på forholdsvis kort tid rekonstruere enkelte mangler af tænder på den måde. En protese eller en porcelænsbro kan vi også indsætte på implantaterne og restaurere større tandmangel.

Implantatet svarer altså til tandroden. Denne er på sin vis forankret i knoglen, i underkæben eller overkæben, og er et fundament i protetiske restaureringer såsom en krone, bro eller protese.

Et implantat kan være den eneste gode løsning i tandplejen som ikke maskerer en dårlig tand, men rekonstruerer en helt fungerende tand. Bortset fra dette ser den også ganske godt ud. Kom forbi Kokkedals tandlæge i Rungsted.

Book din tid til kokkedal og hørsholm tandlæge her

Husk at booke din tandlægetid på enten vores e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Implantaterne er fremstillet af grundstoffet titanium, som er et biokompatibelt materiale, der ikke fører til en allergisk reaktion i kroppen. Efter implantologen har placeret implantatet i din overkæbe, eller underkæbe, kommer der til adhæsion. Titanium har den egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at indgå i en fysisk-kemisk forbindelse, med det levende knoglevæv, og således låses fast. Denne proces kalder vi for osseointegration. Hør mere hos Kokkedal tandlæge.

Forbindelsen mellem overfladen af dette implantat og knoglen er en ganske dynamisk proces – og konstant kører processerne knogleresorption og knogleabsorption. Balancen mellem disse processer sikrer endvidere stabilitet af knogleniveau omkring implantatet. Det resulterer i en langvarig funktionalitet.

Når der bliver indsat et implantat (den kirurgiske del) kan det udføres på en sådan måde, at kæbebenet kan genopbygge sig godt omkring implantatet. Denne proces kaldes for osteointegration, hvilket kan give mulighed for, at den nye tand bliver stabil og stærk i mange år. Vi ses hos Kokkedal tandlæge.

Få lavet tænder på afbetaling hos en omsorgsfuld tandlæge i Nordsjælland.

Har du behov for paradentosebehandling? Så kontakt Rungstedtand for en konsultation.

Mangler du tænder? Så kan implantatbehandling og tandkrone hos en god tandlæge nær Kokkedal hjælpe dig

Gennem indførelse af et implantat i knoglen suppleres ikke en manglende tand. For at genoprette et fuldkomment udseende og funktion er en protetisk rekonstruktion (såsom en tandkrone, bro eller protese på implantater), faktisk nødvendig. Det understøttende element af en protetisk rekonstruktion baseret på et implantat er en så form for forbindelse, som kan være lavet af titanium, guld eller zirkoniumoxid. I dagens verden er implantater den perfekte løsning til enhver, som er i tandnød. Implantater kan således erstatte enkelte tandtab på bedste vis og fyldestgørende. De er tilsvarende også et ideelt udgangspunkt for tandproteser. Vi behandler også tandimplantater nær Trørød.

Implantatbehandlinger kan sådan set udføres på de fleste konsultationsstuer, samt tandlægeklinikker, og også effektivt. Ved hjælp af disse tandimplantater, kan Rungstedtand give dig de helt nye fastsiddende tænder – med stor streg under fast – helt uden at foretage indgreb i de øvrige tænders placeringer. Implantatbehandling udføres bedst smertefrit ved hjælp af lokalbedøvelse. Det er en meget skånsom operation, der bør opleves uden ubehag.

 

International Team of Implantology

INTERNATIONAL TEAM OF IMPLANTOLOGY, ITI LOGO, for klinik nær Kokkedal

Tandlæge Astrup-Wrisberg er også medlem af ITI, der står for International Team of Implantology, siden 2009. Samt dansk Endonti selskab for rodbehandlinger siden start 2001. Tandklinikken nær Kokkedal bliver således opdateret med den nyeste tandimplantatviden via inden- og udenlandske eksperter på fagområdet. Det samme gør sig gældende for rodbehandlinger. Vi ses hos Kokkedal tandlæge.

Husk at booke din nye tid til eftersyn eller behandling nær Trørød og Kokkedal på enten e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Kosmetisk tandpleje hos tandlæge Kokkedal

Tandklinikken nær Kokkedal er din tandlæge i Nordsjælland nær Hørsholm og Vedbæk. Hvis der tidligere har været angstanfald eller nervøsitet i tandlægestolen, bør du meddele det til tandlægen, således vi kan afsætte ekstra tid til af foretage en behandling, der bliver behagelig for dig som vores patient.

Fyldestgørende information når du som bor i eller uden for Kokkedal er til tandlæge hos Astrup-Wrisberg

Vi tilstræber fyldestgørende information omkring vores behandlinger, således det bliver rarest for dig, når du er til Tandlæge hos vores klinik i Nordsjælland ved Kokkedal og Nivå. Er du ny patient? Så glæder vi os som din tandlæge også meget til at høre fra dig.

 

Hos Rungstedtand tandklinik, har vi altid et mål om at opfylde vores patienters ønsker, når de går til tandlæge hos tandklinikken nær Kokkedal. Det er naturligvis uden at foretage overbehandling, da vi har etik og ansvarlighed som nogle af vores væsentligste værdier. Dette er også med til at sikre dig et meget rimeligt prisniveau, hvor du ikke kommer til at betale tårnhøje priser for tandbehandling.

Tandlæge Kokkedal? Transportmuligheder og Parkering hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Kokkedal, Nivå og Vedbæk

Tandlæge Kokkedal? Selve Tandlægeklinikken, der er drevet af Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, ligger lige omkring 300 meter fra Rungsted Kyst Station (Rungsted Kyst st) ved Hørsholm i Nordsjælland. Er du ny patient,  så vil vi glæde os til at du kontakter os. Kokkedal tandlæge har tid til nye såvel som nuværende patienter.

 

 

Tandlæge Kokkedal har disse gode parkeringsforhold ved klinikken

Tandlæge nær Kokkedal med mulighed for akut tid

Rungstedtand er en tandlæge nær Kokkedal med mulighed for akut tid. Der er gode muligheder for at komme til en professionel tandlæge via den offentlige transport fra eksempelvis København til klinikken i Nordsjælland.

For at se vores kliniks beliggenhed, kan du med fordel klikke på det følgende link. Her kan du samtidig få rutevejledning via Google Maps: Klinikkens beliggenhed.

Tandklinikken nær Kokkedal lægger vægt på at informere dig i forhold til alt det praktiske, da vi ligger meget centralt, i forhold til mange af byerne ude ved Strandvejen og  kysten. Herunder blandt andet Nivå, Hørsholm og Vedbæk.

Det tager lige omkring 5 minutter med offentlig transport at komme til tandlæge fra Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal i Nordsjælland. Hvis du er mere til cyklen, bør du komme til Tandlæge på under 10 minutter fra Vedbæk, Nivå, Hørsholm og Kokkedal afhængigt af hvor hurtig du er på din cykel.

For borgere i Fredensborg, såvel som Kokkedal, så er det virkelig nemt at komme til Rungstedtand klinikken. Så kære borgere i Fredensborg eller Kokkedal, Rungstedtand byder jer hjertens velkommen som nye patienter. Få en tid i dag ved at ringe på telefonen mellem 8-16 i hverdagene eller send os en besked på e-mail, og vi gør alt, hvad vi kan for at servicere hurtigst muligt.

Er du en tidligere eller kommende patient fra Trørød? Så kan du finde mere på vores side til borgere fra Trørød som søger ny tandlæge.

Vi har også gode parkeringsmuligheder i nærheden, hvis du er i bil. Der er parkeringspladser lige ved Menu, Netto, Pennehave, Skovbrynet og langs med bygningen, hvor klinikken ved Hørsholm befinder sig. Husk også at indstille P-skiven.

Vi servicerer bl.a. borgere i Hørsholm, Rungsted Kokkedal og Vedbæk

Venteværelse hos tandlæge i Kokkedal - dine omsorgsfulde tandplejere

Hvordan er Tandpleje- og tandlægepriser hos Kokkedal tandlæge?

I forhold til vores priser på tandbehandlinger, afhænger disse meget af den enkelte tandbehandling. Det er derfor en god idé at ringe og bestille et eftersyn, da det er meget lettere at blotlægge prisen gennem en skræddersyet vurdering.

Tandlægen nær Kokkedal gør meget ud af at levere gode og rimelige priser til vores patienter uden at gå ned på kvaliteten. Vores arbejde er af god kvalitet, hvilket også sparer dig penge i det lange løb. Tandlæge Astrup-Wrisberg har valgt at have lave omkostninger til markedsføring, og samtidig lægge vægt på ærlig markedsføring.

Det er i høj grad med til at holde priserne rimelige for patienterne. Det giver samtidig et godt patient-tandlægeforhold.

Hør også om tandlæge Astrup-Wrisberg på klinikken nær Kokkedal har studierabat på tandbehandlingerne. Tandlæge Astrup-Wrisberg bruger endvidere altid materialer af højeste kvalitet, og går ikke på kompromis med pris og kvalitet.

Bestil tid til eftersyn hos tandlæge v. Kokkedal

Ring til Kokkedal tandlæge nær dig, og bestil tid til et eftersyn, eller forklar gerne situationen nærmere over en telefonsamtale. Kokkedal tandlæge glæder sig til at høre fra dig.

You need English? Go to the english page.

Book tid til tandlæge nær Kokkedal

Tandklinikken Rungstedtand nær Kokkedal yder både professionel og smertefri behandling i trygge rammer. Det er tandlæge Astrup-Wrisbergs ambition, at du altid føler dig i de bedste hænder og ydermere får en rar oplevelse på vores hyggelige tandklinik.

Vi er super gode til mennesker med tandlægeskræk, hvor vi altid tager udgangspunkt i dine konkrete behov og ønsker. Fortæl os hvad du har brug for, så hjælper vi dig.

Derfor er vi som din tandklinik, også økonomisk undersøgende, og taler alle muligheder igennem, inden den egentlige tandbehandling startes. Dermed kan der foretages et design af tandbehandlingsplan for dit tandsæt. Kokkedal tandlæge gør ganske simpelt sagt; en dyd ud af at vi kender vores patienter. Kokkedal tandlæge tager tilsvarende gerne nye patienter ind i vores varme hænder.

Indtil vi ses næste gang, så husk tandtråden og børst dine tænder flere gange om dagen.

Vil du vide mere om vores tandbehandling? Ring ind og få en snak med os.

Ny eller nuværende patient nær Kokkedal? Har du brug for at bestille tandtid eller få besvaret et spørgsmål? Så kontakt tandlæge Astrup-Wrisberg i Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk via e-mail ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefonen ☎ +45 4586 3325. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du akut behov for tandrådgivning angående behandlinger eller korrekt tandbørstning via kontakt til en erfaren tandlæge? Så udfører vi rådgivning om dine tænder, hvad enten det handler om tyggefunktion eller at få livsglæden tilbage via gode tandbehandlinger.

Som tandlæge nær Kokkedal informerer tandlæge Astrup-Wrisberg dig om, hvordan du bedst muligt undgår problemer, gener og frygt ved at gå til tandlægen og sørger for grundige tandbehandlinger. Vi tales ved.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us
Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.