Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandlæge nær Trørød og Vedbæk hos tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. Dine egne tænder – hele livet. Det er en af mange målsætninger hos Tandklinikken Rungstedtand. Et realistisk mål for langt de fleste, der jævnligt modtager en kvalificeret behandling, og vurdering af deres tandsæt af dygtige tandlæger. Befinder du dig i 2950 Vedbæk, Trørød eller Rudersdal? Så er Rungstedtand en god mulighed for dig, hvor du kan få specialiseret behandling af paradentose. Vi er er også særligt specialiserede i tandimplantater. Bestil et tandeftersyn på tlf. 4586 3325, eller mail ml@rungstedtand.dk.

Kvindelig patient hos Trørød tandklinik hvor tandlægerne er klar til behandling

Hos tandklinikken Rungstedtand er en langsigtet behandlingsplan en naturlig del af dit besøg hos tandlægen. Tandklinikken Tandlægerne nær Vedbæk og Trørød laver løbende status på dit tandsæt og finder i samarbejde med dig frem til den rette behandling. Klinikken befinder sig i nærheden af, hvor du bor, så der er ikke udsigt til lange køreture.

Kontakt en omsorgsfuld tandlæge nær Trørød og Vedbæk på tlf. 4586 3325. Eller via ml@rungstedtand.dk.

Planen for at behandle dine tænder kan ofte opdeles i flere konkrete faser: en akut fase, hvor evt. smerter og generende tilstande afhjælpes, en forebyggende fase hvor caries og tandkødsproblemer afhjælpes, og endelig en plan for den 3. fase hvor tandsættet forstærkes, og hvor der tages gode hensyn til det æstetiske resultat. Tandlægerne hjælper også som tandlæge i Kokkedal.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Tandlæge Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal, samt Trørød - Tandklinikkens logo

Sådan her kan du komme til tandlægen fra Trørød Torv

Ring eller send en mail og få en tid til en tandlæge med 20 års erfaring i det private og fra tandlægevagten. Astrup-Wrisberg tager patienter fra hele Nordsjælland, herunder også Trørød og Birkerød. Tandlægerne glæder os meget til at behandle dig forebyggende, akut eller kosmetisk. Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325 Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

En anmeldelse for din tandlæge nær Trørød lyder således

“(…) Jeg giver Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg 5 stjerner for et særdeles tilfredsstillende implantatarbejde, tak.” – Charlotte Bindesbøl Mortensen ⭐⭐⭐⭐⭐

Tandklinikken Rungstedtand anbefaler de nødvendige behandlinger, der kan laves på sigt, og om, hvordan du selv kan være led i at forebygge. Desuden aftaler tandklinikken Rungstedtand opfølgning og kontrol af behandlingerne. Hos tandklinikken Rungstedtand er du altid selv med til at vurdere og bestemme forløbet af behandlingsplanen. Med en beliggenhed i Nordsjælland tæt på Trørød, kan du hurtigt komme fra Trørød til en erfaren tandlæge.

Kontakt din tandlæge nær Trørød og Vedbæk på tlf. 4586 3325. Eller via ml@rungstedtand.dk.

Tandlægerne Trørød og Vedbæk

Som tandlæge ved Trørød er det tandlægernes opgave at yde behandling af højeste kvalitet. Dette i form af ordinære tandeftersyn og akut behandling, men også kosmetisk tandpleje.

Tag et nærmere kig på vores behandlinger, som kan udføres på klinikken nær dig.

Tandlæge Astrup-Wrisberg er klar til at tage imod dig

Ring eller send en mail og få en tid til en tandlæge med 20 års erfaring i det private og fra tandlægevagten. Astrup-Wrisberg tager patienter fra hele Nordsjælland, herunder også Trørød og Birkerød. Tandlægerne glæder os meget til at behandle dig forebyggende, akut eller kosmetisk. Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325 Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Tandlæge Astrup-Wrisberg er din tandpinedoktor nær dig i Vedbæk og Trørød

Det er aldrig rart at have tandpine, og hvis uheldet er ude, gør tandlægerne alt hvad vi kan for at tilbyde smertebehandlingen den samme dag. Af hensyn til planlægning bør klinikken kontaktes så tidligt som muligt.

Hvis du har knækket en tand eller en tandfyldning, bør du undgå at tygge med den. Hold den så ren som du kan med tandbørste og tandtråd, indtil du kan komme i kontakt med tandklinikken Rungstedtand. Børst ligeledes forsigtigt, men grundigt.

Tandrensning udføres nær Trørød hos Rungstedtand.

Tandsmerter i forbindelse med betændelse kan heldigvis dæmpes ved at skylle munden med klorhexidin et par gange om dagen indtil tandlægebesøg er muligt.

I tilfælde af et ulykkestilfælde med styrt eller andet som er helt vildt, kan du kontakte skadestuen.

Kontakt din tandlæge nær Trørød og Vedbæk på tlf. 4586 3325. Eller via ml@rungstedtand.dk.

Trørød er en dejlig by i Nordsjælland, der ligger tæt ved de idylliske byer Søllerød, Holte, samt byerne ved Strandvejen, hvor der kan skues ud over Øresund. Trørød har blandt andet en dejlig bager, samt en Q8 tankstation ude ved Gammel Holte. Vi er også en tandlæge for dig i Holte og Birkerød, vi ses.

Tandlægeklinikken Rungstedtand ligger tæt på Strandvejen, og faktisk kun 5 minutters gang fra Rungsted Kyst station, hvor der også er en 7-Eleven. De offentlige transportmuligheder er således yderst brugbare i forhold til at komme til tandlægen fra Trørød.

Tandlægerne glæder os til at betjene alle borgere i omegnen som en tandlæge nær Trørød og nær dig. Til at komme i kontakt med os, kan følgende muligheder anvendes: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Derudover besvarer vi spørgsmål på mail inden for 48 timer. Når du ankommer på klinikken, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Tandlæge TrørødVenteværelse, tandlæge nær Trørød

Hvis du søger en Tandlæge ved Trørød, tilbyder Rungstedtand en lang række professionelle behandlinger. Som en af de gode tandlæger i Trørød, sørger vi for behagelige forhold på klinikken. Derudover har vi også gode parkeringsforhold rundt omkring klinikken, hvor det også er muligt at foretage de daglige indkøb.

Cykelparkering haves lige ved indgangen til klinikken på Rungstedvej 69.

Tandlægerne udfører implantater, kosmetisk tandpleje, rodbehandlinger, tandblegning og meget mere. Alle behandlingerne udføres af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, der er uddannet ved Københavns Universitet, og har mange års erfaring inden for tandlægeservice og tandbehandling.

Bestil tid til enten et implantat, en rodbehandling, tandblegning eller andre former for behandlinger eller tandpleje hos en tandlæge nær Trørød, Kokkedal, Holte eller Søllerød. Anvend kontaktinformationerne:

Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Tandlægerne besvarer derudover spørgsmål på e-mail inden for 48 timer. Når du kommer, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Husk at vi laver følgende tandbehandlinger nær Trørød og Vedbæk

 • Implantater i samarbejde med specialtandlæge nær Trørød og Vedbæk
 • Eftersyn og forebyggelse
 • Krone- og brobehandling
 • Tandfyldning
 • Rodbehandling
 • Parodontosebehandling nær Trørød og Vedbæk
 • Fjernelse af visdomstænder
 • Tandprotese
 • Tandblegning
 • Kosmetisk tandpleje nær Trørød og Vedbæk
 • Tandregulering
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje
 • Har du behov for paradentosebehandling? Så kontakt Rungstedtand for en konsultation.

Forud for alle behandlinger udarbejder vi en detaljeret og gennemarbejdet behandlingsplan. På den måde kan vi sikre, at du er fuldt informeret om behandlingen. Både omkring selve behandlingen og den økonomiske del. Kontakt din tandlæge nær Trørød og Vedbæk på tlf. 4586 3325. Eller via ml@rungstedtand.dk.

Vi glæder os til at betjene dig og foretage god omsorg, samt kosmetisk behandling.

Tandimplantat nær Vedbæk og Trørød Torv INTERNATIONAL TEAM OF IMPLANTOLOGY, LOGO, for Trørød tandklinik

Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg er med sin klinik nær Trørød Torv også medlem af International Team for Implantology. Dermed er tandlæge Astrup-Wrisberg fagligt opdateret inden for implantater. Indtil for få år siden blev tandimplanter kun foretaget de steder i munden, hvor der var en tilstrækkelig mængde knogle. Det begrænsede muligheden for at anvende metoden. I de senere år planlægges stadig hyppigere implanter, hvor de er mest ønskede af hensyn til det efterfølgende protesearbejde. Det er muligt på grund af en udvikling indenfor augmentationsteknikken (genopbygning af knoglen), som for øjeblikket kan benyttes i omkring 40% af tilfældene. Hvornår har vi at gøre med at knoglen forsvinder, og hvornår kan vi forvente at det er nødvendigt at genopbygge knoglen?

 1. når en tand er fjernet vil kæbeben og underkæben med årene forsvinde lidt efter lidt, det er derfor værd at overveje indsættelsen af et tandimplantat 3-6 måneder efter en tandudtrækning;
 2. efter at have mistet en tand som følge af en manuel skade, der har påført flere skader på det tynde ordinære benstykke som omslutter tandhulen;
 3. i et paradentoseforløb;
 4. som efterfølge af en betændelsestilstand omkring den øvre del af tandroden (for eksempel cyster eller væskende kanaler);
 5. eller efter komplicerede og traumatiske tandudtrækninger;
 6. eller i tilfælde af langvarig anvendelse faste hel- eller delproteser, da protesens tryk mod gummer, og kæbe medfører at denne hurtig forsvinder;

Kontakt din tandlæge nær Trørød og Vedbæk på tlf. 4586 3325. Eller via ml@rungstedtand.dk.

Bliv ny patient hos tandlæge nær Vedbæk og TrørødTandlæge ved Trørød med smuk klinik

For at give både dig og os et hensigtsmæssigt overblik over dine tænders behandlingsbehov, sætter vi altid lidt ekstra tid af til dit første besøg. På den måde, kan vi kan lære dig at kende – og omvendt.

Du får grundig information om behandlingernes omfang og et økonomisk overslag, således du undgår ubehagelige overraskelser.

Bestil tid hos Rungstedtand ved tandlæge Astrup-Wrisberg og få et forslag til at forbedre dine tænders sundhed og kosmetik ud fra en erfaren tandlæges perspektiv.

Befinder du dig nær Trørød Torv? Så frygt ej – vi ligger ikke langt derfra.

Kontakt din tandlæge nær dig

Med din tilladelse får vi hos tandlæge Rungstedtand ved Astrup-Wrisberg, tilsendt eventuelle røntgenbilleder, og journal fra din tidligere tandlæge. Du bedes venligst medbringe dit sygesikringsbevis når du ankommer på klinikken, for at gøre processen lettere for dig selv.

Rungstedtand er ydermere en moderne tandlægeklinik, hvor vi lægger vægt på vores kunders velbefindende og det konkrete miljø som vi er omgivet af. Den teknologiske udvikling er relevant, og personlig dygtiggørelse er en del af vores hverdag. Det betyder, at vi altid kan rådgive dig, med afsæt i de nyeste videnshorisonter på området, og tilbyde dig flere forskellige behandlingsmuligheder.

Læs også mere om os som din tandklinik som laver behandlinger nær Kokkedal

Kontakt din tandlæge nær Trørød og Vedbæk på tlf. 4586 3325. Eller via ml@rungstedtand.dk.

Tandlæge med fokus på kosmetisk tandpleje nær Trørød Torv

Du er altid velkommen til at kontakte Astrup-Wrisberg for en helt uforpligtende samtale om dine tænder over telefonen – vi glæder os til at se dig, uanset om det er de løbende tandeftersyn og forebyggende muligheder, eller kosmetiske ændringer.

Rungstedtand kan hjælpe med alt det en tandlæge skal kunne i forbindelse med de forebyggende tandeftersyn og vedligeholdelse af dine tænder. Vores placering som tandlæge nær Trørød og Rudersdal i Rungsted, gør det nemt at komme til tandlæge.

Men det sker, at der skal mere til end det. Det kan være ting som effektiv parodontosebehandling, erstatning af manglende tænder, kosmetiske ændringer af tandstillingen, tandblegninger og andre løsninger. Vi henviser også til specialtandlæger, hvis der er behov for dette.

Som regel er der flere måder at løse behandlingen på – og ofte også flere priser. Her kan vi blandt andet give dig en fair tilbundsgående gennemgang af mulighederne, så du selv kan bestemme, hvilken løsning, du ønsker.

Hvis du er over 45 år kan vi endvidere tilbyde dig en behandlingsplan, hvor vi kan imødegå langt de fleste af de tandproblemer, som ellers kan dukke op som akutte tilfælde.

Ved hjælp af konkrete tandafstøbninger kan vi helt nøjagtigt vise dig, hvordan dine tænder kan se ud.

Kontakt din tandlæge nær Trørød og Vedbæk på tlf. 4586 3325. Eller via ml@rungstedtand.dk.

Trørødvej eller langvejsfra?

Er du fra Vedbæk, Rudersdal eller andre steder fra? Så er du også meget velkommen i klinikken nær Trørød. Vores priser er i øvrigt intervaller, hvor du kan se en “til og fra pris”. Makspris er således angivet. Vores åbningstider er 08-16 fra mandag-fredag. Vi har en lille hyggelig klinik med et godt venteværelse. Find os via Google Maps kortet og lav eventuelt en ruteplan, hvis du kommer langvejsfra. Kommer du fra Trørødvej, kan du køre ud på Strandvejen og via denne komme til klinikken.

Hos tandlæge Astrup-Wrisberg behandler vi alle typer akutte tandsygdomme og vores behandlere giver lokalbedøvelse, således det ikke gør ondt. Har du slået en fortand eller har du en visdomstand, der skal trækkes ud, kan du med fordel kontakte os som dine behandlere. Der tages naturligvis også hensyn til om der skal tages røntgenbilleder. Prisniveauet på røntgen afhænger af antal billeder.

Vi servicerer bl.a. borgere i Hørsholm, Rungsted Kokkedal og Vedbæk

Tandlæge Trørød Torv

Vi har ikke vores klinik på Trørød Torv, men vi ligger i nærheden, så du kan nemt tage din bil, cykel eller offentlig transport, for at komme til tandklinikken. Kommer du fra Øverødvej i Trørød, er det også meget ligetil. Søndag og lørdag har vi i øvrigt ikke ordinært åbent, men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hør også mere om ædelmetallegering, porcelænskrone, bidskinne, stift og kroner her på hjemmesiden eller når du kommer ind på klinikken. Enkelte behandlinger kan gøres billigere ved brug af andre materialer. Din sundhed kommer først, men vi laver også kulturelle/kosmetiske behandlinger. Få overblikket over vores behandlinger og kom jævnligt til tandlæge for at sikre dine tænders sundhed. Ring og få personlig betjening, hvor end i landet du befinder dig.

En rodbehandling kan undgås med den rette omsorg. Vi er her for at hjælpe vores patienter.

Via forskellige billeder fra før og efter tandbehandling kan du se nogle af de resultater vi har opnået. Se f.eks. tandimplantater. Vi glæder os til at behandle dig på vores tandklinik nær Trørød og Vedbæk.

Husk at bestille tid til tandlægen nær Trørød og Vedbæk tæt på dig via ☎ 4586 3325. Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.