Bestil tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Denne artikel omhandler tandlæge ved Trørød, hvilket er Rungstedtand. Ring eller send en mail og få en tid til en tandlæge med 20 års erfaring i det private og fra tandlægevagten. Astrup-Wrisberg tager kunder fra hele Nordsjælland, herunder også Trørød og Birkerød.

Som tandlæge ved Trørød er det vores opgave at yde behandling af højeste kvalitet. Dette i form af ordinære tandeftersyn og behandling, men også kosmetisk tandpleje. Tag et nærmere kig på vores behandlinger.

 

Trørød er en dejlig by i Nordsjælland, der ligger tæt ved de idylliske byer Søllerød, Holte, samt byerne ved Strandvejen, hvor der kan skues ud over Øresund. Trørød har blandt andet en dejlig bager, samt en Q8 tankstation ude ved Gammel Holte.

Tandlægeklinikken Rungstedtand ligger tæt på Strandvejen, og faktisk kun 5 minutters gang fra Rungsted Kyst station, hvor der også er en 7-Eleven. De offentlige transportmuligheder er således yderst brugbare i forhold til at komme til tandlægen fra Trørød.

Til at komme i kontakt med os, kan følgende muligheder anvendes: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Derudover besvarer vi spørgsmål på mail inden for 48 timer. Når du ankommer på klinikken, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Tandlæge Trørød

Venteværelse, tandlæge ved Trørød

Hvis du søger en Tandlæge ved Trørød, tilbyder Rungstedtand en lang række professionelle behandlinger. Derudover har vi også gode parkeringsforhold rundt omkring klinikken, hvor det også er muligt at foretage de daglige indkøb. Cykelparkering haves lige ved indgangen til klinikken på Rungstedvej 69.

Vi udfører implantater, kosmetisk tandpleje, rodbehandlinger, tandblegning og meget mere. Alle behandlingerne udføres af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, der er uddannet ved Københavns Universitet, og har mange års erfaring inden for tandlægeservice.

Bestil tid til enten et implantat, en rodbehandling, tandblegning eller andre former for behandlinger eller tandpleje hos en tandlæge ved Trørød, Holte eller Søllerød. Anvend kontaktinformationerne: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer derudover spørgsmål på e-mail inden for 48 timer. Når du kommer, kan der nydes en GRATIS kop kaffe eller te i vores behagelige venteværelse.

Denne artikel, der omhandler tandlæge ved Trørød er skrevet i samarbejde med Cortzen Digital, som er specialiseret i online markedsføring og placeringer på Google. Cortzen Digital hjælper klinikker og virksomheder med at blive synlige online ved hjælp af ærlig og informerende tekstforfatning.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.