Bestil tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Hos tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland, har vi en lang række behandlinger. Blandt disse behandlinger, ser vi i denne artikel nærmere på tandfyldninger, som er nødvendige, hvis der er opstået huller i tænderne.

Hvorfor er det vigtigt at få ordnet huller i tænderne?

Hvorfor er det nødvendigt at få ordnet huller i tænderne. Huller i tænderne kan i værste fald give tandpine, når hullerne bliver så store at de påvirker nerven. Forudgående har tænderne som en start mudret lidt og gjort ondt når man har indtaget sødt/sukkerholdige madvarer.

Så kan det være tænderne bliver kulde/varme følsomme. Til sidst kan der opstå spontan tandpine der ikke kan lindres med smertestillende tabletter. Tænderne er vigtige for at kunne tygge en lødig kost og de forreste 10 tænder viser de fleste mennesker når de smiler og taler. Det er en vigtig del af ens velbefindende.

Kom ind til et eftersyn og få en god behandling i Rungsted

For at vide om der er opstået et hul i en tand, hvilket derefter kræver en tandfyldning, er vi nødt til at vurdere dette først. Det kræver først og fremmest en analyse af din mund, hvorefter der kan vurderes, hvorvidt en fyldning er påkrævet.

I forhold til fyldninger af tænder, går vi ind for at anvende materialer, som ikke er skadelige for vores patienter. Derfor anvender vi blandt andet ikke kviksølv i vores tandfyldninger, men derimod plastikfyldninger af høj kvalitet.

Vi lever af gode relationer og godt håndværk

Hos Rungstedtand lever vi af gode relationer, samt vores håndværk af højeste kvalitet. Se vores priser og bestil tid hos en tandlæge ved Hørsholm. Tak fordi du læste vores artikel om tandfyldninger.

Vi glæder os til at møde dig og give dig en god service. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne for at få en behandling, der passer til dine behov.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.