Hos tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland, har vi en lang række behandlinger. Blandt disse behandlinger, ser vi i denne artikel nærmere på tandfyldninger, som er nødvendige, hvis der er opstået huller i tænderne.

For at vide om der er opstået et hul i en tand, hvilket derefter kræver en tandfyldning, er vi nødt til at vurdere dette først. Det kræver først og fremmest en analyse af din mund, hvorefter der kan vurderes, hvorvidt en fyldning er påkrævet.

I forhold til fyldninger af tænder, går vi ind for at anvende materialer, som ikke er skadelige for vores patienter. Derfor anvender vi blandt andet ikke kviksølv i vores tandfyldninger, men derimod plastikfyldninger af høj kvalitet.

Vi lever af gode relationer og godt håndværk

Hos Rungstedtand lever vi af gode relationer, samt vores håndværk af højeste kvalitet. Se vores priser og bestil tid hos en tandlæge ved Hørsholm. Tak fordi du læste vores artikel om tandfyldninger.

Vi glæder os til at møde dig og give dig en god service. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne for at få en behandling, der passer til dine behov.

Husk at bestille tid via ☎ +45 4586 3325.
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.