Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Det mest fundamentale for god mundhygiejne, er at der foretages korrekt tandbørstning og brug af tandtråd i hjemmet, samt mellemrumstandbørster de steder, hvor det er svært at komme til såsom kindtænder. For dem som har svært ved dette, er der noget som hedder hjemmetandplejeordningen, som er et kommunalt tilbud. Dog kalder de det oftest for omsorgstandpleje.

Denne ordning gør det muligt for eksempelvis ældre at få tandlægen hjem til sig selv og få udført et tandeftersyn i hjemmet, som er særdeles vigtigt for at kunne forebygge eventuelle huller i tænderne og andre tandsygdomme.

I særlige tilfælde, tilbyder vi hjemmetandpleje i hjemmet. Dette kan være i form af profylakse og ekstraktion af smertevoldende tænder, samt aftryk til midlertidige tanderstatninger. Kontakt Rungstedtands tandlæger nær Hørsholm via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Rungstedtand som er tandlæge for borgere i Hørsholm, Kokkedal, Rungsted og Vedbæk anbefaler

Mange ældre og gangbesværede kender ikke til ordningen omkring hjemmetandpleje, og går derfor glip af den. Hos Rungstedtand i Nordsjælland ved Hørsholm, bestræber vi os på at informere vores egne, samt eventuelle patienter, således de har det bedste udgangspunkt for at få udført professionel tandpleje. Vi er også din tandlæge i Kokkedal.

Som professionel tandlæge, anbefaler vi brugen af en el-tandbørste, da en sådan er med til at forbedre mundhygiejne, og modvirker også slibeskader på tænderne.

For at benytte dig af hjemmetandplejeordningen, skal du kontakte din kommune for at se om det er noget de tilbyder. Hvis du søger et almindeligt eftersyn hos en privat tandlægeklinik, kan du med fordel kontakte os hos Rungstedtand og bestille en tid til tandlægen.

Vi hjælper også med at lave nye tænder til en fair pris.

Kontakt Rungstedtands tandlæger nær Hørsholm via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.