Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Vi tilbyder nu hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland en behandlingsplan. Tandlæge Astrup-Wrisberg nær Hørsholm har behandlet mange borgere omsorgsfuldt gennem hendes over 20 år i faget. Det er i særdeleshed vigtigt at behandle, samt forebygge tandsygdomme, da der er betydeligt større risiko for infektioner i resten af kroppen, når tandsygdommene ikke behandles. Det kan eksempelvis være en ubehandlet rodbehandling, som udvikler sig til betændelse i den omkringliggende kæbeknogle.

Husk vi behandler også med tandblegning for dig, som søger kosmetisk behandling. Vi udfører god tandblegning for dig, der ønsker tandblegning på Sjælland.

Mistet tand eller mistede tænder

Størstedelen af de tænder som man mister som menneske, er på grund af tandsygdomme, og ikke på grund af slag (traumer) eller andre ulykker. Derfor er det særdeles vigtigt at behandle tandsygdomme, således tænderne ikke gør ondt og/eller falder ud.

For nogen er det relativt bekosteligt gå til tandlægen, hvilket også er derfor vi hos Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland tilbyder en behandlingsplan. Med en behandlingsplan hos os, sikrer vi på en overskuelig og økonomisk måde at behandle dine tænder over en periode, således din økonomi også kører rundt, samtidig med dine tænder får den mest optimale behandling.

Hos Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, går vi stærkt ind for ansvarlighed og sikkerhed i vores behandlinger. Kvalitet og service er opretholdt gennem lave markedsføringsomkostninger, og derudover vægter vi patientens velbefindende og sikkerhed som det højeste.

Det er i høj grad nødvendigt som en seriøs tandlægeklinik, at sikkerheden er i top. Vi opnår dette gennem at have erfarne ansatte, som nøje er blevet undervist i vores målsætning. Vi anbefaler derfor, at du som patient vælger en tandlæge, som laver et godt og ansvarligt stykke arbejde med brug af udstyr af høj kvalitet.

Se også: Hørsholm Tandlæge

Hvordan bliver behandlingsplanen udarbejdet?

Din behandlingsplan bliver udarbejdet i samarbejde med din tandlæge, og det egentlige formål med behandlingsplanen er følgende:

  • Sikre tandsættet på lang sigt
  • Behandle tandsættet således dette tilgodeser patientens økonomiske situation
  • Opnå et tilfredstillende flot tandsæt
  • Planlægge god vedligeholdelse

Hos tandlægeklinikken ved Mikkelborg, Nivå, Kokkedal, Vedbæk, Skodsborg og Holte i Nordsjælland, udarbejder vi behandlingsplaner i samarbejde med patienten, således patientens ønsker og behov tilgodeses i forbindelse med strategien. Kontakt os ved at anvende informationerne her på siden.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Behandlingsplan
Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.