Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

På denne side kan du se referencer for Rungstedtand. Hvis du vil afgive en reference med antal stjerner fra 1-5, skal du bare kontakte os via kontaktformularen. Som tandlæge ved Hørsholm er det vigtigt for os at levere høj kvalitet i vores arbejde. Vi går meget op i at du bliver glad for dine tænder og din oplevelse hos os.

5 Stjerners implantatbehandling ved Hørsholm

Jeg hedder Charlotte Bindesbøl Mortensen og har for 6 år siden fået isat 2 implantater i min mund hos Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. Operationen gik smertefrit og efterfølgende fik jeg god instruktion i omhyggelig renhold, for dernæst at afvente den endelige isættelse af kronerne. Jeg har fået 2 velfungerende implantater, som sidder perfekt i min mund. Jeg giver Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg 5 stjerner for et særdeles tilfredsstillende implantatarbejde, tak.

Charlotte Bindesbøl Mortensen

⭐⭐⭐⭐⭐

Super behandling hos de søde tandlæger

Super behandling hos de søde tandlæger! Min knækkede tand krævede en krone. Den blev “monteret” top-professionelt og med stor omhu. Tandlægen gave sig ekstra tid til at slibe og tilpasse kronen, så den passer perfekt.

Claus Wøbbe

⭐⭐⭐⭐⭐

Altid en god oplevelse

Jeg har haft Tandlæge Marie-Louise i mere end 10 år. Jeg føler at jeg får en god og professionel behandling hver gang jeg er til kontrol. Jeg er glad for at komme på klinikken da jeg ikke bliver pakket en masse unødige behandlinger på, som man gør ved mange af de store tandlægekæder, jeg føler at personalet taler ærligt og oprigtigt.

Andreas Cortzen

⭐⭐⭐⭐⭐

5 Stjerner

En højt professionel tandlæge, der fortsat dygtiggør sig og følger med. Fantastisk til implantater såvel som alt andet tandlægearbejde, – og så er det jo dejligt, at humøret heller ikke fejler noget.

Kirsten Hanskov

⭐⭐⭐⭐⭐

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Er du borger i Kokkedal, Hørsholm, Vedbæk, Trørød, Nordsjælland eller Storkøbenhavn? Så er du velkommen hos os. Vi ses hos din tandlæge i Rungsted nær Kokkedal.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.