Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, udfører vi en lang række forskellige behandlinger. Vi lægger vægt på at give information om optimal behandling. Så spørg endelig ind til de enkelte behandlinger via kontakt over telefonen eller e-mail.

Her får du samme behandler hver gang.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

behandlinger:

Nogle af vores behandlinger bliver udført i samarbejde med specialtandlæger, således patienten får den mest optimale behandling når denne går til tandlæge hos klinikken ved Hørsholm.

Bestil en tid på en af vore behandlinger i dag

For at læse mere om vores behandlingstilbud, kan du med fordel benytte punktopstillingen ovenover, og finde den konkrete behandling, som er mest interessant for dig.

Vi går ind for høj kvalitet og service inden for alt vores arbejde, således du som patient får det bedste udgangspunkt efter du har været til tandlæge hos Rungstedtand ved Hørsholm.

Det mest fundamentale behandlingtilbud som vi anbefaler, er eftersyn og forebyggelse, da det er det mest essentielle i forhold til at modvirke nye huller og eventuelle opstående tandsygdomme.

Har du spørgsmål til nogle af tilbuddene eller andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler, at du kontakter os for at høre nærmere omkring de enkelte tilbud, da vi som en professionel tandlæge ønsker at give dig den bedste oplevelse som vores patient.

Vi svarer mails i løbet af 48 timer afhængig af travlhed på klinikken, og vores telefontid er dertil fra 08-16 i hverdagene. Hvis du har behov for akut tandlægebesøg efter klokken 16, skal du henvende dig til tandlægevagten, som du kan finde oplysninger på oppe i informations-siden.

Find også information om Rungstedtand på forsiden: Hørsholm Tandlæge. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine tænder.

Ved udeblivelse koster det 450,- kr., da tiden kunne have været brugt på en anden patient. Så husk at melde afbud via telefon eller mail som minimum en dag før.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.