☎ Telefon: +45 45863325 📧 E-Mail: ml@rungstedtand.dk.
Vi besvarer spørgsmål på E-mail inden for 48 timer.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, udfører vi en lang række forskellige behandlinger. Vi lægger vægt på at give information om optimal behandling. Så spørg endelig ind til de enkelte behandlinger via kontakt over telefonen eller e-mail.

Nogle af disse behandlinger bliver udført i samarbejde med specialtandlæger, således patienten får den mest optimale behandling når denne går til tandlæge hos klinikken ved Hørsholm.

Af forskellige typer behandlinger som vi udfører, er der blandt andet følgende:

Bestil en tid på en af vore behandlinger i dag

For at læse mere om vores behandlingstilbud, kan du med fordel benytte fanen “behandlinger”, og finde det konkrete tilbud, som er mest interessant for dig. Vi går ind for høj kvalitet og service inden for alt vores arbejde, således du som patient får det bedste udgangspunkt efter du har været til tandlæge hos Rungstedtand ved Hørsholm. Det mest fundamentale behandlingtilbud som vi anbefaler, er eftersyn og forebyggelse, da det er det mest essentielle i forhold til at modvirke nye huller og eventuelle opstående tandsygdomme.

Har du spørgsmål til nogle af tilbudene eller andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler, at du kontakter os for at høre nærmere omkring de enkelte tilbud, da vi som en professionel tandlæge ønsker at give dig den bedste oplevelse som vores patient. Vi svarer mails i løbet af 48 timer afhængig af travlhed på klinikken, og vores telefontid er dertil fra 08-16 i hverdagene. Hvis du har behov for akut tandlægebesøg efter klokken 16, skal du henvende dig til tandlægevagten, som du kan finde oplysninger på oppe i informations-siden.

Find også information om Rungstedtand her: Hørsholm Tandlæge

☎ Telefon: +45 45863325 📧 E-Mail: ml@rungstedtand.dk.
Husk vi besvarer spørgsmål på E-mail inden for 24 timer.