Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, har en grundlæggende målsætning. Denne målsætning er, at du som vores patient kan bevare dine egne tænder hele livet. Denne målsætning sikres bedst gennem behandlinger af høj kvalitet, samt regelmæssige tandlægebesøg, forebyggelse og en vedligeholdende behandling af høj kvalitet.

Få lavet helt nye tænder på afbetaling hos Rungstedtand. Kontakt os nu for en gratis konsultation til nye tænder og reparation af manglende tænder.

Ingen overbehandling hos Rungstedtand, men kun god, omsorgsfuld og nøjagtig behandling

Rungstedtand tilstræber at opfylde patientens ønsker, når patienten går til tandlæge hos os. Vi foretager ikke overbehandling, da vi går meget op i etik og ansvarlighed. Vi lægger vægt på, at kosmetik og funktion skal være i top, da vi mener det er uadskilleligt i moderne tandpleje.

Vores målsætning tilstræber samtidig fyldestgørende information omkring behandlingen, da dette er med til at nedsætte eventuelt angst. Hvis der tidligere har været angst, nervøsitet i tandlægestolen, meddel os da dette og vi vil afsætte ekstra tid til at få faktoren udredt, så der bliver mindst mulig ubehag.

Vi sætter tilmed vores patienters sikkerhed højere end noget andet gennem erfarne medarbejdere, samt anvendelsen af dele fra Schweiz af højeste kvalitet. Vi udfører tandlægebehandlinger til fornuftige priser, hvilket er rimelige priser i forhold til mange andre tandlæger.

Dette sikrer vi blandt andet gennem en målsætning om lave markedsføringsomkostninger, hvor vi i stedet vælger at yde god service og kvalitet til fornuftige priser. Derfor kan vi leve på bæredygtige, tilfredse og derfor tilbagevendende patienter.

Læs også her: Hørsholm Tandlæge.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.