Vi lægger stor vægt på at udføre alle vores behandlinger professionelt, således patienten får det bedste udgangspunkt efter et tandlægebesøg hos os. Med en Krone- og brobehandling hos os, er du garanteret en holdbar behandling. Samtidig er det væsentligt at nævne, at vi er særdeles prisdygtige når det kommer til tandkroner og -broer. Det er derfor ikke nødvendigt at tage til udlandet for at få lavet en billig tandkrone.

I forhold til disse to behandlinger, er det gerne nødvendigt med 2 besøg hos tandlægen, hvor det første besøg omfatter en slibning af tanden, således et aftryk kan tages. Hvor det andet besøg omfatter påsættelse af enten krone eller bro.

I det følgende, kan du læse nærmere omkring krone- og brobehandlinger, da vi ønsker at give vores patienter information omkring de forskellige behandlinger. Hvis du allerede ved nok omkring kroner og broer, og bare ønsker at kontakte os, kan du gøre det vi følgende telefon: +45 45863325 og e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Herunder opstilles i punter, hvad resten af denne artikel handler om:

  • Hvad er forskellen på en bro og en krone?
    • Bro
    • Krone
    • Spørgsmål i forbindelse med Krone- eller brobehandling hos tandlægen?
    • Tandkrone pris

Hvad er forskellen på en bro og en krone?

Der kan tit være en tvivl om, hvad en krone og en bro er. Dette vil vi i de følgende afsnit besvare. Det korte svar vil være, at en krone dækker en enkelt tand, og en bro erstatter flere tænder.

Bro

En bro er til erstatning af en eller flere manglende tænder altså et hul i tandrækken, hvis du dermed mangler en eller flere tænder, er en bro måske løsningen for dig. Hvorvidt en brobehandling er løsningen for dig, afhænger af en række faktorer. Det mest væsentlige er de omkringliggende tænder, da disse er variable for om du kan få en bro.

Både krone- og brobehandling anvendes til at beskytte beskadigede tænder, som har risiko for at flække eller gå i stykker. Begge behandlinger er særdeles holdbare og ligner naturlige tænder.

Krone

Kronebehandlingen dækker hele den naturlige tandkrone på en enkelt tand, hvis denne er for skrøbelig til at støtte sig selv. Den bedste beskrivelse af en krone, er at den fungerer som en slags hætte, som sættes ovenpå den beskadigede tand.

Selve behandlingen foregår således, at den udsatte tand får taget et aftryk. Dette aftryk anvender vi derefter til at fremstille en ny tand, som passer præcis til dig. Vi anvender de bedste materialer, således du får en god og holdbar behandling, som holder i lang tid fremadrettet.

Efter ovenstående behandlinger, skal patienten udføre korrekt hjemmetandpleje, da der kan være risiko for at der samler sig snavs og bakterier rundt omkring disse behandlinger. Grundighed med tandtråd og tandbørsten, er derfor et væsentligt nøgleord efter ovenstående behandlinger.

Spørgsmål i forbindelse med krone- og brobehandling hos tandlægen?

Hvis du har spørgsmål til nogle af ovenstående behandlinger, herunder kroner og broer, er du særdeles velkommen til at kontakte tandlægen. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål, og svarer mails i løbet af 48 timer afhængig af travlhed. Derudover har vi telefontider alle hverdage mellem 08-16. Rungstedtand er en tandlæge ved Hørsholm.

Tandkrone pris

I forhold til tandkrone pris, varierer denne meget fra tandlæge til tandlæge. Hos Rungstedtand har vi valgt at have lave omkostninger til markedsføring gennem en professionel hjemmeside. Dette medfører at vi kan holde prisen på en tandkrone lavere, samtidig med, at kvaliteten forbliver høj. Dermed kan vi levere en billig tandkrone i forhold til kvaliteten, hvor kvaliteten opretholdes. En undersøgelse kan blive foretaget i Nordsjælland på vores klinik i Rungsted tæt på Hørsholm, Vedbæk, Nivå og Kokkedal.

Tandkrone på en dag

For at få foretaget tandkrone på en dag, kræves nogle særlige forudsætninger. Det er ikke altid muligt at foretage tandkrone på en dag. Hvis det er absolut nødvendigt at opnå tandkrone på en dag, så ring og hør nærmere. I særtilfælde er det muligt, hvis det skyldes angst for at gå til tandlægen. Vi vurderer hvert tilfælde, så kontakt os via telefon eller e-mail.

Hos Rungstedtand lever vi af gode relationer og deraf vores høje serviceniveau, samt håndværk af højeste kvalitet. Se vores priser og bestil tid hos en tandlæge ved Hørsholm. Tak fordi du læste vores artikel om bro- og kronebehandling.

Anmeldelser

Super behandling hos de søde tandlæger

Super behandling hos de søde tandlæger! Min knækkede tand krævede en krone. Den blev “monteret” top-professionelt og med stor omhu. Tandlægen gave sig ekstra tid til at slibe og tilpasse kronen, så den passer perfekt. – Claus Wøbbe

Husk at bestille tid via ☎ +45 4586 3325.
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.