Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Book tid til en krone- eller brobehandling nær dig. Vores kroner og broer er af høj kvalitet, og påsættes af en omsorgsfuld tandlæge. Har du frygt for at gå til tandlægen, så vær ikke længere bange, da vi tager os god tid, så du føler dig tryg. Vi lægger stor vægt på at udføre alle vores behandlinger professionelt, således patienten får det bedste udgangspunkt efter et tandlægebesøg hos os. Vores tandklinik nær Vedbæk, Kokkedal og Hørsholm er rolig og hyggelig. Vi glæder os til dit besøg.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Patientudtalelse

Super behandling hos de søde tandlæger! Min knækkede tand krævede en krone. Den blev “monteret” top-professionelt og med stor omhu. Tandlægen gave sig ekstra tid til at slibe og tilpasse kronen, så den passer perfekt.

Claus Wøbbe

⭐⭐⭐⭐⭐

Behandling med krone eller bro hos omsorgsfuld og professionel tandlæge

Med en Krone- og brobehandling hos os, er du garanteret en holdbar behandling. Samtidig er det væsentligt at nævne, at vi er særdeles prisdygtige når det kommer til tandkroner og -broer. Det er derfor ikke nødvendigt at tage til udlandet for at få lavet en billig tandkrone. I forhold til disse to behandlinger, er det gerne nødvendigt med 2 besøg hos tandlægen, hvor det første besøg omfatter en slibning af tanden, således et aftryk kan tages. Hvor det andet besøg omfatter påsættelse af enten krone eller bro.

Hvordan behandler vi en flækket tand? Det får du bl.a. svar på i det følgende.

I det følgende, kan du læse nærmere omkring krone- og brobehandlinger, da vi ønsker at give vores patienter information omkring de forskellige behandlinger.

Hvis du allerede ved nok omkring kroner og broer, og bare ønsker at kontakte os, kan du gøre det vi følgende telefon: +45 45863325 og e-mail: ml@rungstedtand.dk. Herunder opstilles i punter, hvad resten af denne artikel handler om:

  • Hvad er forskellen på en bro og en krone?
    • Bro
    • Krone
    • Spørgsmål i forbindelse med Krone- eller brobehandling hos tandlægen?
    • Tandkrone pris

Hvad er forskellen på en bro og en krone?

Der kan tit være en tvivl om, hvad en krone og en bro er. Dette vil vi i de følgende afsnit besvare. Det korte svar vil være, at en krone dækker en enkelt tand, og en bro erstatter flere tænder.

Bro

En bro er til erstatning af en eller flere manglende tænder altså et hul i tandrækken, hvis du dermed mangler en eller flere tænder, er en bro måske løsningen for dig. Hvorvidt en brobehandling er løsningen for dig, afhænger af en række faktorer. Det mest væsentlige er de omkringliggende tænder, da disse er variable for om du kan få en bro. Både krone- og brobehandling anvendes til at beskytte beskadigede tænder, som har risiko for at flække eller gå i stykker. Begge behandlinger er særdeles holdbare og ligner naturlige tænder.

Krone

Kronebehandlingen dækker hele den naturlige tandkrone på en enkelt tand, hvis denne er for skrøbelig til at støtte sig selv. Den bedste beskrivelse af en krone, er at den fungerer som en slags hætte, som sættes ovenpå den beskadigede tand. Selve behandlingen foregår således, at den udsatte tand får taget et aftryk. Dette aftryk anvender vi derefter til at fremstille en ny tand, som passer præcis til dig. Vi anvender de bedste materialer, således du får en god og holdbar behandling, som holder i lang tid fremadrettet. Efter ovenstående behandlinger, skal patienten udføre korrekt hjemmetandpleje, da der kan være risiko for at der samler sig snavs og bakterier rundt omkring disse behandlinger. Grundighed med tandtråd og tandbørsten, er derfor et væsentligt nøgleord efter ovenstående behandlinger.

Behandling med tandimplantater kan være dyrt hos nogle tandlæger, men hos Rungstedtand tilbyder vi bl.a. fair pris, samt afbetaling. Det at få lavet tænder på afbetaling, kan hjælpe meget på økonomien.

Kontakt tandlægen på telefon: 45863325 og e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Hvad kan vi gøre ved en flækket tand?

En flækket tand, hvis man kun har revner/infraktioner i tanden kan limes sammen med plast. Hvis en stor del af tanden er revnet kan det være nødvendigt at omkranse tanden med en krone. Hvis der er symptomer der ikke går væk kan det blive nødvendigt at rodbehandle tanden. Hvis tanden er flækket hele vejen igennem op under tandbenet, kan det være nødvendigt/eneste løsning at trække tanden ud.

Det kan være et træthedsbrud efter mange års tygning eller et udefra kommende slag på en fortand.

Spørgsmål i forbindelse med krone- og brobehandling hos tandlægen?

Hvis du har spørgsmål til nogle af ovenstående behandlinger, herunder kroner og broer, er du særdeles velkommen til at kontakte tandlægen. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål, og svarer mails i løbet af 48 timer afhængig af travlhed. Derudover har vi telefontider alle hverdage mellem 08-16.

Tandkrone pris

I forhold til tandkrone og pris, varierer dette ift. den enkelte patient. Dog har vi hos Rungstedtand en politik om fair pris. Dette medfører at vi kan holde prisen på en tandkrone lavere, samtidig med, at kvaliteten forbliver høj. Dermed kan vi levere en billig tandkrone i forhold til kvaliteten, hvor kvaliteten opretholdes. En undersøgelse kan blive foretaget i Nordsjælland på vores klinik i Rungsted tæt på Hørsholm, Vedbæk, Nivå og Kokkedal. Kontakt din tandlæge nær Kokkedal. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tandkrone på en dag

For at få foretaget tandkrone på en dag, kræves nogle særlige forudsætninger. Det er ikke altid muligt at foretage tandkrone på en dag. Hvis det er absolut nødvendigt at opnå tandkrone på en dag, så ring og hør nærmere. I særtilfælde er det muligt, hvis det skyldes angst for at gå til tandlægen. Vi vurderer hvert tilfælde, så kontakt os via telefon eller e-mail.

Et tandimplantat i guld kan laves vha. en guldkrone for de fordele guld medføre, samt et mere særpræget look.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.