Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk
Patient hos tandlæge til akut tid nær Holte og Birkerød

Velkommen til din tandlæge nær Holte og Birkerød, tandklinikken Rungstedtand, som drives af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg.

På klinikken laver vi akutte såvel som kosmetiske behandlinger. Dine tænder er vores prioritet og vi ønsker at behandle dem godt, så du har dine tænder hele livet. Livskvalitet gennem kompetent tandbehandling, er en del af vores tandlægefilosofi. Har du brug for en akut tid? Så bestil en ny tid til tandlæge 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Kommer du fra Trørød? Så læs artiklen om at komme til tandlæge fra Trørød.

Tandlæge Astrup-Wrisberg, har over 20 års erfaring fra tandlægevagten. Derfor er tandlæge Astrup-Wrisberg i stand til at varetage dine akutte tandproblemer for dig som patient, og en lang række kosmetiske behandlinger. Få en akut tid til tandlæge nær Birkerød og Holte nu. Vi yder omsorgsfuld behandling for alle vores patienter uanset race, alder og køn. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med dine tænder, og give dig det smil du fortjener og drømmer om.

Book et eftersyn eller en akut tid

Contact Us

Indholdsfortegnelse for tandlæge Astrup Wrisberg nær Holte og Birkerød:

Tandlæge i Holte og Birkerød logo som forestiller en sund tand

Anmeldelse af tandlæge nær Holte og Birkerød

Jeg har haft Tandlæge Marie-Louise i mere end 10 år. Jeg føler at jeg får en god og professionel behandling hver gang jeg er til kontrol. Jeg er glad for at komme på klinikken da jeg ikke bliver pakket en masse unødige behandlinger på, som man gør ved mange af de store tandlægekæder, jeg føler at personalet taler ærligt og oprigtigt.

Andreas Cortzen
⭐⭐⭐⭐⭐

Det er nemt at komme fra Birkerød eller Holte til tandlægen

Bestil tandtid via e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325 

Hvad er en almindelig tid og en akut tid hos tandlægen?

En almindelig tid er en tid, som bestilles i god tid, hvor du ikke har ondt i dine tænder. Ved en akut tandpine eller andet akut problem med smerte eller irritation, sørger vi for, at du får en tid så hurtigt som muligt.

Som en god og ansvarlig tandlægeklinik, med rolige og hyggelige omgivelser, beliggende i Hørsholm Kommune, prioriterer vi hos Rungstedtand (Tandklinikken nær Holte og Birkerød) din fleksibilitet højt.

Derfor har vil hos Tandklinikken nær Holte og Birkerød i Rungsted, en bred åbningstid, hvilket gør det muligt at modtage de akutte patienter med kort varsel. Ring til os, og hør nærmere om dine muligheder, for at komme akut til tandlægen nær Holte og Birkerød. Vi har telefontider fra klokken 08 – 16 alle hverdage. Bestil en ny almindelig eller akut tid til tandlæge nær Birkerød og Holte på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Tandimplantater hos din tandlæge tæt på Holte og Birkerød

Tandlæge Astrup-Wrisberg har igennem en længere årrække udført flere implantatbehandlinger med ambitiøse resultater på klinikken nær Holte og Birkerød. Inden tandimplantationen finder sted af os som din tandlæge, foretager vi på tandklinikken nær Holte og Birkerød altid en forundersøgelse. Her bliver der lavet en nærmere undersøgelse af dit tandsæt og mund, samt kæber, hvorefter der dannes et grundlag for at planlægge det mest grundige behandlingsforløb for dig. Målet med det er, at der kan udarbejdes en præcis behandlings-, samt tidsplan. Det er med til at give tandlæge Astrup-Wrisberg, og ikke mindst dig som patient, et overblik over den fulde pris, inden tandbehandlingen eller tandoperationen finder sted. Klinikken nær Holte og Birkerød er klar til at hjælpe dig.

Akut tandeftersyn og fyldning hos tandlæge nær tandlæge ved Holte og Birkerød

Fyldningerne som tandlæge Astrup-Wrisberg laver på tandklinikken, kan laves i et tandfarvet plastfyldningmateriale, eller i et porcelænmateriale. Der er faktisk  tale om to vidt forskellige behandlinger, men begge kan genskabe tandens naturlige og kosmetisk udseende. Det er i kontrast til de gammeldags sølvfyldninger. Tandlæge Astrup-Wrisberg rådgiver dig på tandklinikken nær Holte og Birkerød om, hvilket materiale, som passer bedst til dig, ift. 1) tandens tilstand 2) holdbarheden og 3) din økonomi.

Paradentosebehandling hos tandlæge nær Holte og Birkerød

Paradentosebehandling hos tandlæge nær Holte og Birkerød. Som tandlæge er det essentielt at opdage tandsygdommen paradentose i så tidligt et stadie som det er muligt. Det er derfor essentielt, at du husker at gå til tandlægen regelmæssigt på klinikken nær Holte og Birkerød i Rungsted. Paradentose er en sygdom, der giver betændelse i den knogle i munden, som tandroden i den specifikke tand sidder fast i. Årsagen til paradentose er, at de bløde og hårde belægninger på tænderne i form af henholdsvis bakterier, samt tandsten forværres. Det er ydermere dokumenteret af tandlæger, at rygere har en øget risiko for at udvikle paradentosesygdom, men du kan også være genetisk eksponeret for sygdommen.

Overenstemmelse med Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen

Rungstedtand nær Holte og Birkerød, samarbejder med flere instanser, herunder er vi i overensstemmelse med den aftale, som foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. Er du medlem af Sygesikring Danmark? Så får du et tilskud til din behandling på vores tandklinik nær Holte og Birkerød.

Book tid hos akut og kosmetisk tandlæge nær Birkerød

Husk at book en ny tandlægetid ved tandlæge Astrup-Wrisberg ved Holte og Birkerød via enten mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Tandlægen i Holte og Birkerød har behandlet denne patient omsorgsfuldt
Patient i Holte og Birkerød tandklinik, som har fået god tandbehandling
Patient hos tandlæge i Holte og Birkerød, der er glad for behandling

Vores målsætning hos Rungstedtand nær Holte og Birkerød i Nordsjælland

“Høj faglighed og kvalitet, er blandt nogle af vores nøgleord i forbindelse med de behandlinger vi yder. Tandlægeklinikkens grundlæggende målsætning er derfor, at du som vores patient kan bevare dine egne tænder så vidt muligt hele livet.” – tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg

Patient behandles hos tandlæge nær Holte og Birkerød

Hos tandlæge Astrup-Wrisberg nær Holte og Birkerød, sikrer vi vores målsætning gennem regelmæssige tandlægebesøg, forebyggelse og en vedligeholdende behandling som er af høj kvalitet. Tandlæge Astrup-Wrisberg lægger vægt på kosmetik og funktion, fordi vi hos tandlæge Astrup-Wrisberg nær Holte og Birkerød mener at netop disse elementer er uadskillelige i den moderne tandpleje. Gennem god faglighed og kvalitet, opnår tandlæge Astrup-Wrisberg gode, sikre og holdbare behandlinger.

Tandlæge Astrup-Wrisberg driver en ansvarlig klinik tæt på Holte og Birkerød med mulighed for en akut tid

Som en ansvarlig Tandlægeklinik nær Holte og Birkerød, instruerer tandlæge Astrup-Wrisberg også vores patienter grundigt i hjemmetandpleje, samt opfølgning af denne. Hjemmetandplejen er altafgørende for forebyggelsen af nye tandsygdomme og tandproblemer. Med elektrisk tandbørste kan der gøres meget i hjemmet, hvilket tandlæge Astrup-Wrisberg anbefaler som din tandlæge.

Tandlæge Astrup-Wrisberg går ind for livsglæde for dig der bor i eller uden for Holte og Birkerød

Tandklinikken i nærheden af Holte og Birkerød, ønsker som din tandlæge at give dig din livsglæde tilbage. Tandlæge Astrup-Wrisberg minimerer de unødvendige gener og sørger for de mindst smertefulde tandbehandlinger via god bedøvelse når du er til tandlægen. Det er meget vigtigt for tandlæge Astrup-Wrisberg, at du oplever gode behandlinger når du går til tandlæge, og at du ikke får kronisk tandsmerte, der kunne have været undgået via gennemarbejdede behandlingsplaner.

Tandblegning på Sjælland af høj kvalitet for dig, som ønsker et kosmetisk flot, og hvidt smil. Vi glæder os meget til at se dig hos Rungstedtand.

Har du behov for paradentosebehandling? Så kontakt Rungstedtand for en konsultation.

Brug mundskyl som supplement er en af tandlæge Astrup-Wrisbergs anbefalinger for dig, der bor i eller uden for Holte og Birkerød

Tandlæge Astrup-Wrisberg anbefaler endvidere mundskyl som supplement i hjemmet. Ydermere anbefales tandbørstning flere gange dagligt (og helst med el-tandbørste) for at sikre at du selv er med til at bekæmpe og fjerne plak og have et sundt tandkød. Vores tandplejere er klar til at tage imod dine tænder og spørgsmål til god forebyggelse.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand tæt på Holte og Birkerød i Nordsjælland, anvender tandlæge Astrup-Wrisberg udstyr og dele af den højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre det bedste udgangspunkt for dig som vores patient, samt en behagelig oplevelse af behandlingen.

Hør endnu mere om hvordan vi tager højde for ansigtssymmetri og mimik i vores tandarbejde. Vi er din foretrukne tandlæge i nærheden af Holte og Birkerød.

Hvad er en smertefri behandling hos tandlæge nær Holte og Birkerød?

Alle Rungstedtand’s behandlinger kan faktisk blive udført fuldstændig smertefrit i lokalbedøvelse. Tandlæge Astrup-Wrisberg bruger den nødvendige tid, der skal til for at lægge en god velfungerende bedøvelse, således du kan slappe af når du er til tandlæge.

På denne måde vil dit tandlægebesøg altid være en god oplevelse. Tandklinikken nær Holte og Birkerød vejleder også gerne i, hvorvidt du har behov for bedøvelse eller kan klare dig uden, så det bliver en god pris når du er til tandlæge.

Husk at booke din tandlægetid online på enten e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325. Du fortjener i bund og grund gode, sunde og raske tænder. Holte og Birkerød tandlæge ønsker at hjælpe dig uden det bliver kompliceret og vi vil give dig gode vilkår for at leve normalt.

Vi servicerer bl.a. borgere i Hørsholm, Rungsted Kokkedal og Vedbæk

 
Kosmetisk tandpleje hos tandlæge nær Holte og Birkerød

Tandklinikken nær Holte og Birkerød er din tandlæge i Nordsjælland ved Rungsted Kyst. Hvis der tidligere har været angstanfald eller nervøsitet i tandlægestolen, bør du meddele det til tandlægen, således vi kan afsætte ekstra tid til af foretage en behandling, der bliver behagelig for dig som vores patient. Søger du en tandlæge i Kokkedal? Så tag over på vores side målrettet borgere i Kokkedal.

Fyldestgørende information når du som bor i eller uden for Holte og Birkerød er til tandlæge hos Astrup-Wrisberg

Vi tilstræber fyldestgørende information omkring vores behandlinger, således det bliver rarest for dig, når du er til Tandlæge hos vores klinik i Nordsjælland ved Holte og Birkerød. Er du ny patient? Så glæder vi os som din tandlæge også meget til at høre fra dig.

 

Hos Rungstedtand tandklinik ved Astrup-Wrisberg, har vi et mål om at opfylde vores patienters ønsker, når de går til tandlæge hos tandklinikken nær Holte og Birkerød. Det er naturligvis uden at foretage overbehandling, da vi har etik og ansvarlighed som de væsentligste værdier. Dette er også med til at sikre dig et meget rimeligt prisniveau, hvor du ikke kommer til at betale unfair priser for tandbehandling.

Tandlæge Holte og Birkerød? Transportmuligheder og Parkering hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Holte og Birkerød

Tandlæge Holte og Birkerød? Selve Tandlægeklinikken, der er drevet af Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, ligger ca. 300 meter fra Rungsted Kyst Station (Rungsted Kyst st) ved Holte og Birkerød i Nordsjælland. Er du ny patient,  så vil vi glæde os til at du kontakter os. Holte og Birkerød tandlæge har tid til nye såvel som nuværende patienter.

 

 

Tandlæge Kokkedal har disse gode parkeringsforhold ved klinikken

Der er gode muligheder for at komme til en professionel tandlæge via den offentlige transport fra eksempelvis København til klinikken i Nordsjælland.

For at se vores kliniks beliggenhed, kan du med fordel klikke på det følgende link. Her kan du samtidig få rutevejledning via Google Maps: Klinikkens beliggenhed.

Tandklinikken nær Holte og Birkerød lægger vægt på at informere dig i forhold til alt det praktiske, da vi ligger meget centralt, i forhold til mange af byerne ude ved Strandvejen og  kysten. Herunder blandt andet Nivå, Hørsholm og Vedbæk.

Det tager lige omkring 5 minutter med offentlig transport at komme til tandlæge fra Hørsholm, Vedbæk og Holte og Birkerød i Nordsjælland. Hvis du er mere til cyklen, bør du komme til Tandlæge på under 10 minutter fra Vedbæk, Nivå, Hørsholm og Holte og Birkerødafhængigt af hvor hurtig du er på din cykel.

For borgere i Fredensborg, såvel som Holte og Birkerød, så er det virkelig nemt at komme til Rungstedtand klinikken. Så kære borgere i Fredensborg eller Holte og Birkerød, Rungstedtand byder jer hjertens velkommen som nye patienter. Få en tid i dag ved at ringe på telefonen mellem 8-16 i hverdagene eller send os en besked på e-mail, og vi gør alt, hvad vi kan for at servicere hurtigst muligt.

Er du en tidligere eller kommende patient fra Trørød? Så kan du finde mere på vores side til borgere fra Trørød som søger ny tandlæge.

Vi har også gode parkeringsmuligheder i nærheden, hvis du er i bil. Der er parkeringspladser lige ved Menu, Netto, Pennehave, Skovbrynet og langs med bygningen, hvor klinikken ved Holte og Birkerød befinder sig. Husk også at indstille P-skiven.

Er du på jagt efter en guldtand til en fair pris? Så besøg Rungstedtand for en konsultation. Kontakt os her. 

 

Venteværelse hos tandlæge i Holte og Birkerød - dine omsorgsfulde tandplejere

Hvordan er Tandpleje- og tandlægepriser hos Holte og Birkerød tandlæge?

I forhold til vores priser på tandbehandlinger, afhænger disse meget af den enkelte tandbehandling. Det er derfor en god idé at ringe og bestille et eftersyn, da det er meget lettere at blotlægge prisen gennem en skræddersyet vurdering.

Tandlægen nær Holte og Birkerød gør meget ud af at levere gode og rimelige priser til vores patienter uden at gå ned på kvaliteten. Vores arbejde er af god kvalitet, hvilket også sparer dig penge i det lange løb. Tandlæge Astrup-Wrisberg har valgt at have lave omkostninger til markedsføring, og samtidig lægge vægt på ærlig markedsføring.

Det er i høj grad med til at holde priserne rimelige for patienterne. Det giver samtidig et godt patient-tandlægeforhold.

Hør også om tandlæge Astrup-Wrisberg på klinikken nær Holte og Birkerød har studierabat på tandbehandlingerne. Tandlæge Astrup-Wrisberg bruger endvidere altid materialer af højeste kvalitet, og går ikke på kompromis med pris og kvalitet.

Ring til Holte og Birkerød tandlæge nær dig, og bestil tid til et eftersyn, eller forklar gerne situationen nærmere over en telefonsamtale. Holte og Birkerød tandlæge glæder sig til at høre fra dig.

You need English? Please to the english page.

Hvordan får jeg en akut tid til tandlæge nær Birkerød og Holte i trygge rammer?

Send os en mail eller ring til os, hvis du har et akut tandproblem. Vi har telefontid mellem 08-16.

Tandklinikken Rungstedtand nær Holte og Birkerød yder både professionel og smertefri behandling i trygge rammer. Det er tandlæge Astrup-Wrisbergs ambition, at du altid føler dig i de bedste hænder og ydermere får en rar oplevelse på vores hyggelige tandklinik.

Vi er super gode til mennesker med tandlægeskræk, hvor vi altid tager udgangspunkt i dine konkrete behov og ønsker. Fortæl os hvad du har brug for, så hjælper vi dig.

Derfor er vi som din tandklinik, også økonomisk undersøgende, og taler alle muligheder igennem, inden den egentlige tandbehandling startes. Dermed kan der foretages et design af tandbehandlingsplan for dit tandsæt. Holte og Birkerød tandlæge gør ganske simpelt sagt; en dyd ud af at vi kender vores patienter. Holte og Birkerød tandlæge tager tilsvarende gerne nye patienter ind i vores varme hænder.

Indtil vi ses næste gang, så husk altid tandtråden og børst dine tænder flere gange om dagen.

Vil du vide mere om vores tandbehandling? Ring ind og få en snak med os.

Ny eller nuværende patient nær Holte og Birkerød? Har du brug for at bestille tandtid eller få besvaret et spørgsmål? Så kontakt tandlæge Astrup-Wrisberg nær Holte og Birkerød via e-mail ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefonen ☎ +45 4586 3325. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du akut behov for tandrådgivning angående behandlinger eller korrekt tandbørstning via kontakt til en erfaren tandlæge i Holte og Birkerød? Så udfører vi rådgivning om dine tænder, hvad enten det handler om tyggefunktion eller at få livsglæden tilbage via gode tandbehandlinger.

Som tandlæge nær Holte og Birkerød informerer tandlæge Astrup-Wrisberg dig om, hvordan du bedst muligt kan undgå problemer, gener og frygt ved at gå til tandlægen og sørger for grundige tandbehandlinger. Vi tales ved hos Rungstedtand.

7 + 6 =

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.