Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Få lavet en god rodbehandling til en fair pris hos tandlægeklinikken Rungstedtand af specialister nær Hørsholm, Holte og Vedbæk i Nordsjælland. Vi er eksperter i rodbehandlinger for unge, voksne og ældre patienter. Her får du en god bedøvelse, samt omsorgsfulde tandlæger. Brug for en second opinion på rodspidsamputation eller rodbehandling?

Alle patienter fra Sjælland og resten af Danmark, samt Sverige er velkomne.

Når vi foretager en rodbehandling, så er du sikker på, at du får en professionel og erfaren behandling. Derudover kan du være sikker på høj kvalitet og professionalisme hos Rungstedtand, hvor tandlæge Astrup-Wrisberg har over 20 års erfaring som tandlæge. Du er i gode hænder hos Astrup-Wrisberg når du skal have foretaget en behandling.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Rodbehandling i Kokkedal, Hørsholm og Vedbæk

Hvordan laves en rodbehandling på klinikken nær Hørsholm, Holte og Kokkedal?

En rodbehandling udføres med kofferdam og sterile engangsfile, der kun tilhører dig. Det vil sige en gummidug henover tand, forsigtig manuel lokalisering af rodkanaler. Herefter maskinel udrensning.

Det drejer sig om at udrense rodkanalerne i tanden optimalt, så bakterierne i tanden fjernes. Så vil smerterne og infektionssymptomerne forsvinde. Man anvender en stærk kloropløsning og noget, der opløser dentin (tandben) til dette. Tandlægen skal så at sige close the door, hvis man forestiller sig rødderne i en tand som et rør. De meget stærke smerter, der kan have været i en betændt tand, vil aftage og forsvinde i løbet af nogen dage efter behandlingen og du kan ånde lettet op med ny energi. Bestil tandtid via ☎ 4586 3325, og via ✉ ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer telefon i hverdage mellem 08-16.

Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg hos tandlægeklinikken Rungstedtand, er medlem af endodontisk selskab for rodbehandlinger. Derfor er tandlæge Astrup-Wrisberg særligt kompetent i at udføre rodbehandlinger, som er holdbare for patienten.

Hvis du ønsker den enkelte behandling udført af en professionel tandlæge, kan du med fordel kontakte tandlægeklinikken Rungstedtand og bestille en tid.

I næste afsnit ses der nærmere på følgende elementer i forhold til rodbehandlinger hos en tandlæge på Sjælland:

  • Hvad er en rodbehandling?
  • Hvorfor og hvornår foretages rodbehandlinger?

Kontakt Tandlæge Kokkedal

Hvorfor foretages en rodbehandling?

Det egentlige behov for en rodbehandling opstår som oftest i relation til, at der er et hul i en tand (caries), som når igennem tandbenet og ind til nerven. Her trænger der således bakterier ind, som giver betændelse i nerven, hvilket kan give betydelige smerter. Den såkaldte tandnerve ligger således inde i rodkanalen i midten af den såkaldte tandrod.

Smerten opstår på grund af bakterier og deres affaldstoffer, som giver kronisk betændelse i tandnerven. Fjernelse af tandnerven er derfor nødvendig for at stoppe den uundgåelige spredning af bakteriernes affaldsstoffer, hvilket kan udvikle sig til rodspidsbetændelse.

I det følgende opstilles i en punktopstilling, hvornår indgrebet eksempelvis kan foretages:

  • Hvis der forekommer smerter fra følsomme tandhalse eller revnede tænder, kan dette nogle gange kun fjernes via en rodbehandling.
  • Det kan også blive nødvendigt at foretage en rodbehandling, hvis der har været et dybt hul i den pågældende tand, og fyldningen ligger tæt på tandnerven, eller hvis en tand har været udsat for et traume / slag.

Der kan opstå komplikationer i behandlingen, hvor vi blandt andet forebygger dette ved at have fleksible rodfile til udrensning af rodkanalen til dig. Dermed sikrer vi os i langt højere grad mod en knækket rodfil. Det handler derfor ikke om at finde en billig løsning på problemet, men en professionel løsning. Vi har valgt at have lave priser, hvilket blandt andet er muligt gennem lave markedsføringsomkostninger.

Opsummerende kan behandlingen være ret kompliceret, og derfor bør du vælge din tandlæge med omhu, således du får det bedste udgangspunkt i forbindelse med en rodbehandling. Hvis du ønsker at kontakte en professionel tandlæge, kan du med fordel kontakte Marie-Louise Astrup Wrisberg på telefon: +45 45863325 og mail: ml@rungstedtand.dk.

Rodbehandling på Sjælland og i Nordsjælland i Rungsted, Hørsholm og Kokkedal

Gør det ondt? – Rodbehandling smerter

I forbindelse med smerter, der kan forekomme i forbindelse med en rodbehandling, skal tandlægens instruktioner følges. Dette i form af at anvende godkendt smertestillende midler mod smerterne. Efterfølgende smerter kan varer typisk et par dage, så det er hurtigt overstået.

Hvis rodbehandling-smerterne er særligt slemme, kontakt da tandlægen og hør nærmere. Rodbehandling-smerter skal behandles nænsomt, og der skal ydes korrekt omsorg, da indgrebet skal have tid til at hele. Brug derfor det korrekte smertestillende som angivet hos tandlægen.

Nogle midler virker bedre end andre, og er forskelligt fra patient til patient. Det er derfor essentielt at vide dette på forhånd, før indgrebet foretages. I det følgende ses der nærmere på priser i forhold til indgrebet.

Vi behandler alle borgere i Helsingør, Jyllinge, Føllenslev, Ølstykke, Hillerød og mange andre steder til en fair pris.

Rodbehandling på Sjælland og i Nordsjælland

Tandlæge Astrup-Wrisberg tager alle patienter ind fra Sjælland, Nordsjælland og resten af Danmark, samt Sverige. Vi glæder os til at hjælpe dig med omsorgsfuld tandpleje ift. en rodbehandling og andre tandsygdomme.

Kontakt tandlægen i Rungsted på telefon: +45 45863325 og mail: ml@rungstedtand.dk. Vi ser frem til at se dig på klinikken og gøre det til en behagelig oplevelse for dig at komme til tandlæge.

Hvad koster en rodbehandling hos tandlægen? – Rodbehandling pris

Prisen på en rodbehandling varierer meget fra tandlæge til tandlæge. Det gør kvaliteten også! Vi bestræber os på at holde prisen lav og kvaliteten høj. Det gør vi gennem lave markedsføringsomkostninger. Find vores priser her. Det er også muligt at Kontakte os og høre nærmere om prisen på indgrebet til en undersøgelse ved vores klinik tæt på Vedbæk, Holte, Kokkedal, Hørsholm og Nivå.

Kontakt tandlægen i Rungsted nær Holte, Kokkedal og Vedbæk på telefon: +45 45863325 og mail: ml@rungstedtand.dk.

VI SERVICERER BORGERE I BL.A. HØRSHOLM, RUNGSTED KOKKEDAL OG VEDBÆK

Ny eller nuværende patient? Har du behov for at bestille tid eller få besvaret et spørgsmål? Så kontakt tandlæge Astrup-Wrisberg i Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk via mail ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon ☎ +45 4586 3325. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Vi servicerer hele Danmark med ordentlige rodbehandlinger i Rungsted

Kontakt tandlæge og modtag tid til en rodbehandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.