Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandproteser fremstilles, når tandlæge Astrup-Wrisberg hos Rungstedtand ikke er i stand til at lave faste broer på grund af utilstrækkeligt antal tænder. Tandlæge Astrup-Wrisberg bruger også en tandprotese, hvis placering af de resterende tænder gør, at tandlæge Astrup-Wrisberg ikke kan inkorporere erstatningsimplantater, eller når patienten simpelthen ikke ønsker tandimplantater. Her kan du modtage behandling med en tandprotese til en rimelig pris.

Det er altså forskelligt, hvornår tandlæge Astrup-Wrisberg vælger at bruge tandproteser. Hvis patienten har et særligt ønske, prøver tandlæge Astrup-Wrisberg altid at imødekomme ønsket. Bestil tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Tandprotese tilskud kan du høre mere om ved at kontakte tandlægenTandprotese til lav pris med tilskud, hvor rungstedtand har de laveste priser

Kontakt Rungstedtand og hør mere om tilskud til en tandprotese. Vi glæder os til at høre fra dig på enten mail eller telefon. Læs denne artikel om tandlæge i Kokkedal, hvis du er borger fra Kokkedal.

Tandprotese priser

Hos Rungstedtand har vi en ordning om fair pris, også når det gælder en ny tandprotese. Vi glæder os til at se dig til et tandeftersyn, hvor vi kan fortælle mere om, hvilken protese, der giver mening for dig.

Delprotese

Rungstedtand opretter en delprotese, når der er et tilstrækkeligt antal konserverede tænder i mundhulen. Tandprotesen er forbundet med dem med spænder eller, endnu bedre, med ledforbindelser, hvilket stabiliserer den i munden og kompenserer for mistede tænder.

Kombineret procedure

Når tandlæge Astrup-Wrisberg reparerer delvis tandløshed med delvis protese, udfører tandlæge Astrup-Wrisberg normalt en såkaldt kombineret procedure ved at påføre kroner på de resterende tænder, og forbinder således den delvise protese med specielle ledforbindelser (spænder, ankre).

Kronerne er fastgjort på de resterende tænder med et særligt cementmiddel, og tandprotesen kan lukkes og løsnes, så de kan tages ud af munden for hygiejne. Det er en fordel, at rengøre din protese ca. to gange om dagen.

Bestil en ny tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Dette er en meget god æstetisk og funktionel løsning på delvis tandløshed.

Spænderne er skjult under protesen, der kommer i kontakt med de kroner som ledforbindelserne er placeret på. Der er ingen synlig overgang fra tænderne med kroner og andre tænder i protesen.

Når tandlæge Astrup-Wrisberg udfører kombineret procedure i overkæben, dækker protesen kun den mindste del af ganen, der er nødvendig, og protesen er meget fast og stabil i munden. Det gør den behagelig at benytte.

Ved hjælp af den kombinerede procedure kan en meget yndefuld protese også kasseres, så den ikke forstyrrer tungen og er også meget fast og stabil.

Bestil din nye tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Komplet protese til tandproteser

Astrup-Wrisberg kan oprette den komplette tandprotese i tilfælde af fuldstændigt tab af tænder, det gøres når tandlæge Astrup-Wrisberg ikke kan inkorporere tandimplantater for at kompensere for tænderne, eller når patienten ikke ønsker tandimplantaterne. I overkæben dækker tandprotesen hele ganen og tandrillerne for at opnå en god overflade, der er stor nok til, hvor tyggetrykket overføres. I underkæben dækker den komplette tandprotese kun tandkanterne og har form som en hestesko, fordi der skal opnås fri plads til tungen.

Den komplette tandprotese holdes på plads i mundhulen og stabiliseres vha. at skabe et vakuum under protesen. Af alle disse grunde er dens design meget krævende, fordi din proteses kanter skal være præcise og passe tæt til tandkammens slimhinde, men ikke bør ridse eller på anden måde forstyrre din tunge- og kindbevægelser. Overvej eventuelt en guldtand, hvis du ønsker en et fastsiddende tandimplantat.

Derfor kan der udføres en speciel teknik til at tage et funktionelt tryk, når der oprettes en komplet tandprotese.

Kontakt og bestil tandtid til en protese via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Efter måltider skal hele proteseprotesen fjernes fra munden for at opretholde dens hygiejne.

Når protesen ikke er i munden, skal den opbevares i vand for at forhindre, at den tørres ud og deformeres. En sådan protese passer ikke ordentligt i munden, hvilket vil resultere i, at den glider og falder ud.

Tak fordi du læser med hos Rungstedtand. Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Kontakt og bestil tandtid til en protese via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Flere behandlinger hos Rungstedtand

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, har vi en lang række behandlinger. En af disse er behandlingen tandprotese, som er en erstatning for en eller flere manglende tænder. Inden for tandproteser, er der både det, som hedder en helprotese og en delprotese.

Hvorvidt en protese er løsningen for dig, kræver en nærmere vurdering hos tandlægen. Hvis du ønsker et eftersyn med en nærmere vurdering af dit tandsæt, kan du med fordel ringe eller sende en e-mail til vores Tandlægeklinik ved Hørsholm i Nordsjælland.

Tandblegning på Sjælland kan du også få som behandling hos Rungstedtand.

Hvordan ser en tandprotese ud?

De proteser vi fremstiller hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, fremstilles således at de ligner dine egne tænder så meget, at ingen vil kunne se, at du har fået en protesetand. Det skyldes i høj grad det højteknologiske udstyr, som anvendes i forbindelse med at fremstille proteserne.

Få lavet tænder på afbetaling hos en omsorgsfuld tandlæge i Nordsjælland.

Kontakt Rungstedtand tandklinik i Kokkedal nærområdet, og få tid til en tandprotese. Både formen og farven på de fremstillede tænder, bliver virkelig naturtro, hvilket gør en behandlingen meget foretrukken.

Vi servicerer hele Danmark med ordentlige Tandproteser i Rungsted

 

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.