Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

I denne artikel, ses der nærmere på hjemmetandpleje, som er instruktion i korrekt tandpleje i hjemmet, således der ikke opstår tandsygdomme og huller i tænderne. Ring til en tandlæge nær Kokkedal og hør mere om mulighederne

Rungstedtand lægger stor vægt på at informere vores besøgende omkring væsentlige elementer i forhold til tandplejen og økonomien angående behandlingerne.

Det mest essentielle for opretholdelse af god mundhygiejne, er at der foretages korrekt tandbørstning, samt korrekt brug af tandtråd i hjemmet. For dem, hvor dette er svært, er der noget som hedder hjemmetandplejeordningen. Dette er desværre ikke noget vi udfører, da det er et kommunalt tilbud, men dog udfører vi noget, som hedder hjemmetandpleje, hvor vi instruerer i at udføre korrekt hjemmetandpleje. God og korrekt udført hjemmetandpleje er det mest effektive middel mod huller i tænderne, samt nye opstående tandsygdomme.

Vi informerer dig i, hvilke metoder og værktøjer, som er velfungerede for at opretholde en god mundhygiejne, således der ikke opstår huller i tænderne eller andre tandsygdomme.

Er du fra Vedbæk, Hørsholm eller Holte og søger paradentosebehandling? Så kontakt Rungstedtand for en tid til en behandling, så dine tænder ikke falder ud.

Hvis du ønsker at høre nærmere omkring Rungstedtands behandlingstilbud, er du velkommen til at kontakte tandlægen.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.