Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Bidfunktionsbehandling foretages nær dig, og til en fair pris, både for nuværende og nye patienter. Hos tandlægeklinikken Rungstedtand ved tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg i Nordsjælland, udfører vi en lang række behandlinger, herunder behandling af bidfunktion. Før den egentlige bidfunktionsbehandling kan foretages, skal der først foretages en konsultation, hvilken undersøger patientens bid, kæbeled og tyggemuskler.

Vores tandklinik ligger nær Hørsholm, hvilket gør det nemt for borgere fra Hørsholms omegn at komme til omsorgsfuld og professionel tandbehandling.

Der tages præcise aftryk af tænderne til bidskinnen, således denne kan skræddersyes til patientens enkelte bidefunktion. Med henblik på at optimere bidfunktionsbehandlingen så meget som muligt, finpudses bidskinnen yderligere ved næste konsultation.

Hvis du ønsker at kontakte Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland ved Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg, kan du med fordel anvende følgende kontaktoplysninger: Telefon: +45 45863325 og mail: ml@rungstedtand.dk.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Bideskinne som bidfunktionsbehandling

En bideskinne kan hjælpe på en lang række af de symptomer, som opstår fra et bid, som ikke fungerer optimalt. Disse problemer kan i øvrigt ramme alle aldersgrupper, og det er derfor en god idé at starte tidligt på behandlingen.

Symptomerne på et bid, som ikke fungerer optimalt er blandt andet følgende:

  • Skæren af tænder om natten, som giver en fornemmelse af træthed i ansigtet om morgenen.
  • Ømme kæbeled
  • Hovedpine
  • Stress
  • Smerter i kæberne, men også mulighed for smerter i nakke og ryg
  • Symptomer, som minder om ørepine
  • Slid af beskyttende emalje på tænderne

Bidfunktion har altså betydelige symptomer, som ikke bare er forstyrrende, men som kan være ødelæggende for hverdagen. For nogen betyder det endda, at de ikke kan passe deres arbejde eller lignende optimalt, grundet de mange forstyrrelser som et dårligt bid kan medføre. Se vores behandlinger.

Få hjælp på klinikken i Hørsholm eller klinikken i Kokkedal.

Hvis du ønsker at få foretaget en bidfunktionsbehandling, kan du med fordel kontakte Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg i Nordsjælland. Bestil en ny tandtid via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.