Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandblegning på Sjælland og i Nordsjælland ved Rungstedtand. Hos Tandlæge Astrup-Wrisberg ved Hørsholm i Nordsjælland, udfører vi en lang række behandlinger. En af disse, er tandblegning udført af en professionel tandlæge. Hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning på Sjælland af høj kvalitet, som giver hvidere tænder, er du kommet til det rette sted. Få hvidere og flottere tænder med Rungstedtand i Nordsjælland.

Tandblegning på Sjælland som giver det hvide smil tilbage

Tandblegning på Sjælland som giver det smukke hvide smil tilbage

Hvor lang tid forbliver tænderne hvide?

Tandblegning er ikke en permanent behandling. Resultatet af blegningen er bestemt af livsstil og vaner – herunder mundhygiejne. Blegningen kan virke fra et til flere år. Dine tænder vil dog oftest forblive lysere, end de var før blegningen. Bestil tid til tandblegning via tlf. 4586 3325. Eller via e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Tandblegning på Sjælland af høj kvalitet for dig eller dine nærmeste

Ved tandblegning fjerner vi misfarvninger i tandsættet der kommer fra fødevarer, drikke og tobak og som er trængt ind i emaljen. Det kan også være aldring der har ført til mørkere tænder. Blegning af disse tænder opnås med dokumenterede kosmetiske blegeprodukter.

Noget tandblegning er så stærke at de kun udføres på klinik efter isolation af gumme(tandkøb) alternativ kan der fremstilles blegeskinner, og der foretages under supervision og kontrol hjemmeblegning med lidt svagere styrke blegemiddel. Rungstedtand på Sjælland kan hurtigt give dig dine tænder et tandpastasmil tilbage med klinikblegning.

Professionel tandblegning på Sjælland

Professionel blegning er den bedste og minimalt invasive metode til sikker (skånsom der skal ikke slibes) af misfarvede tænder. Under selve blegningen ændrer hydrogen-og carbamidperoxid sig, så de danner reaktive iltarter.

De trænger ind i tanden og reagerer med misfarvede molekyler, således optiske egenskaber ændres og transformerer farvemolekylerne, hvilket gør, at tanden synes mere hvid. Vi glæder os til at se dig til tandblegning på Sjælland hos Rungstedtand.

 

Hvide tænder med tandblegning hos en tandlæge nær dig på Sjælland og i Nordsjælland

Tandblegning i Hørsholm på Sjælland giver dig smukke hvide tænder

Hvide tænder forbindes ofte med det smukke og ungdommelige, hvilket blandt andet er derfor det er blevet så eftertragtet. Dog skal man være forsigtig med at få udført tandblegning, da der er mange fupprodukter derude, som ikke eller næsten ikke virker.

Enkelte produkter til tandblegning, kan endda være betydeligt sundhedsskadelige, da de indeholder nogle obscure kemikalier. Vælg derfor en sikker løsning hos en professionel tandlæge, som sætter resultater og patientens velbefindende i første række.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland, kan du med fordel bestille tid, og få foretaget blegning af dine tænder til en fordelagtig pris. Behandlingen udføres af en professionel tandlæge. Du kan også få lavet tænder på afbetaling.

Du kan med fordel bestille en tid til tandblegning ved at sende en mail, eller ringe på telefonnummeret via ☎ 4586 3325. Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk. Vi glæder os til at udføre tandblegning for dig, som bor på Sjælland eller i Nordsjælland. Vent ikke længere, men bestil din tid til tandblegning hos tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg i dag.

Kan blegning af tænder (tandblegning) gøre skade?

Tandblegning kan ikke skade dine tænder, så længe at du følger tandlæge Astrup-Wrisbergs anvisninger som forklaret. Dermed bliver processen foretaget på den rigtige måde. Det er muligt, at der efterfølgende kommer lidt isninger i tænderne, samt ømhed i tandkødet, men disse bivirkninger går over af sig selv efter et lille stykke tid.

Gode råd til bagefter, du har fået foretaget blegning af tænder

Blegning af tænder til en fair pris: Tandblegning på Sjælland giver hvide tænder

Det er meget vigtigt, at du holder dig fra at indtage mad og drikke, der kan farve dine tænder. Det må du gerne gøre i op til 48 timer efter tandblegningen. Du bør heller ikke ryge i disse 48 timer, idet tobaksrøgen også er dårlig og misfarver dine tænder.

Du må meget gerne indtage forskellige hvide fødevarer. Det kan være fødevarer som ris, kylling, pasta og mælkeprodukter uden farvestoffer.

Det er særligt nødvendigt at overholde ovenstående retningslinjer, eftersom vores blegemiddel gør dine tænder særligt “sårbare” overfor farve i 48 timer, og du vil derfor optage alle former for forskellige farvestoffer.

Blegning af tænder til en fair pris i Rungsted. Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til en knækket tand på Sjælland eller i Nordsjælland? Så hjælper vi også med det

Hvis du har en knækket tand, kan du med fordel få lavet dette hos Rungstedtand. Vi anvender de bedste materialer til behandlingen, som udføres på egen klinik af Astrup-Wrisberg. Hvis du ønsker at læse nærmere om denne behandling, kan du med fordel anvende følgende link: Knækket tand Hørsholm.

For at bestille tid til en behandling som tandblegning, kan du med fordel ringe eller sende en e-mail. Vi besvarer mails inden for senest 48 timer.

Læs også om; hvordan behandles paradentose?

VI SERVICERER BORGERE I BL.A. HØRSHOLM, RUNGSTED KOKKEDAL OG VEDBÆK

Gode tandblegeresultater nær dig på Sjælland og i Nordsjælland

Blegeresultaterne er meget stabile, men selvfølgelig lidt afhængig af kost og livsstil. Tandblegning skal derfor muligvis udføres igen efter noget tid. Vi behandler borgere på Sjælland med sikre og effektive tandblegningsprodukter på klinikken. Blegemidlerne er sikre og svækker ikke tandens emalje, hvilket gør dem foretrukket. Hør mere om tandblegning i Nordsjælland ved at kontakte Rungstedtand.

Bestil tid til tandlægen via ☎ 4586 3325. Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk. Vi glæder os til dit besøg som tandlæge i Kokkedal, Hørsholm og Vedbæk.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.