☎ Telefon: +45 45863325 📧 E-Mail: ml@rungstedtand.dk.
Vi besvarer spørgsmål på E-mail inden for 48 timer.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, udfører vi en lang række behandlinger. Herunder kosmetisk tandpleje, som kan bestå af flere forskellige elementer i forhold til at få dine tænder til at se flotte ud. Du kan i det følgende læse nærmere om kosmetisk tandpleje.

De forskellige typer af behandlinger, som vi blandt andet udfører inden for kosmetisk tandpleje, er følgende:

  • Ændring af form og farve på tænder med plastik eller patientens ønskede materiale.
  • Udskiftning af gamle fyldninger
  • Porcelæn eller glas i fortænderne for at ændre farve eller form på tænderne
  • Udskiftning af sølv i kindtænderne med eksempelvis porcelæn
  • Tandblegning over 2-3 besøg med en 2-3 årig mærkbar virkning ved brug af unikke, skræddersyede klinikfremstilede blegeskinner

Knækket tand

Hvis du har en knækket tand, udfører vi også behandling i forhold til dette. Hos Rungstedtand ved Hørsholm, anvender vi materialer af højeste kvalitet i forhold til at reparere en knækket tand. Bestil tid i dag hos os, og få lavet en eller flere tænder.

Knækket tand Hørsholm

Vi har klinik 5 minutters gang fra Rungsted Kyst st med fri cykelparkering. Det er også muligt at placere bilen i nærheden, som er i behagelige omgivelser tæt på skoven. Ring og bestil tid til at få lavet en knækket tand ved at anvende kontaktinformationerne på siden. Det er også muligt at anvende email: ml@rungstedtand.dk.

Bestil til til tandblegning eller andre af ovenstående behandlinger i forhold til kosmetisk tandpleje

Vi udfører også tandblegning, der kan foretages i hjemmet. Her benyttes et særligt blegemiddel i en bideskinne, og i forhold til dette, er det vigtigt at følge tandlægens anvisninger.

Hvis du ønsker at bestille en tid i forhold til kosmetisk tandpleje, er du velkommen til at tage kontakt. Det kan du gøre ved at anvende kontaktinformationerne på hjemmesiden, som blandt andet er at finde i toppen eller bunden på siden.

☎ Telefon: +45 45863325 📧 E-Mail: ml@rungstedtand.dk.
Husk vi besvarer spørgsmål på E-mail inden for 24 timer.