Bestil tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Et implantat er en af de behandlingsmuligheder du har, hvis du mangler en enkelt eller flere tænder. Hos Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, anvender vi implantater af høj kvalitet, således det føles som at have sine egne tænder. Stort set alle kan få lavet implantatbehandlinger, men der kan være forhold hos den enkelte, som gør, at et implantat ikke er den bedste løsning.

Derfor bør du først få foretaget en veludført undersøgelse af tandlægen, som kan afgøre hvorvidt en implantatbehandling er den bedste løsning for dig. Dette kan vi også foretage hos Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, hvilket i høj grad er med til at gøre din behandling meget mere ligetil og overskuelig for dig som patient.

Det fordelagtige ved et implantat er, at behandlingen ikke omfatter andre tænder i munden, men derimod kun den plads, hvor den forrige tand har været. Dette leder måske hen til spørgsmålet, hvad er et implantat eller hvordan fungerer det helt nøjagtigt? Hvis du vil vide mere, kan du med fordel læse videre. Du kan også bestille tid ved Rungstedtand – tandlæge ved Hørsholm.

Hvad er et implantat / en implantatbehandling / kunstig tandrod

En implantatbehandling giver dig en kunstig tandrod, som indsættes af tandlægen i kæbeknoglen. Denne kunstige tandrod er fremstillet af titanium, og kan vokse fast i kæben, således du permanent har en ny tand. Denne kunstige tandrod har form som en skrue, og opereres ind i kæbeknoglen. I løbet af nogle måneder vokser implantatet sammen med knoglen, og sidder dermed fast.

Det fremhævede billede i starten, viser et eksempel på hvordan et tandimplantat ser ud efter en enkelt tand er blevet sat i. Hvis flere tænder mangler, kan der laves en endnu smartere løsning, således der ikke skal opereres unødigt. Dette tager vi selvfølgelig en snak om, når du har været til undersøgelse.

 I det følgende kan der ses et case, hvor 2 tænder ved siden af hinanden skulle behandles med implantater. Patienten, der er en 57-årig kvinde, er selv meget tilfreds med resultatet.

 

På billederne herunder, kan du se et andet case om, hvordan tandimplantatet ser ud før og efter tanden bliver sat i munden, samt røntgenbillederne af resultatet:

Implantat røntgenbillede hos tandlæge i ved Hoersholm Nordsjaelland (1) Implantat røntgenbillede hos tandlæge i ved Hoersholm Nordsjaelland (2)Implantat røntgenbillede hos tandlæge i ved Hoersholm Nordsjaelland (4)

Hvis du ønsker at bestille tid eller har øvrige spørgsmål, kan du med fordel ringe på følgende nummer: +45 45863325 eller sende en mail til følgende e-mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer alle henvendelser på e-mail inden for 48 timer afhængig af antal indkommende mails.

Implantat tand – hvad er fordelene?

Et tandimplantat kan aldrig få huller og kan ikke blive ædt op af karies. Det er en klar fordel. Hvis nabotænder til en mistet tand, er intakt – det vil sige slet ingen fyldninger har, vil man med fordel kunne få et implantat. Alternativet til denne behandling er en bro, der kræver meget beslibning af nabotænder for at hænge fast.

Ved broen kan der komme karies i bropillerne(de tænder der bærer broen. Tænderne der bærer broen. Kan også få nerveskader af stærk beslibning. Når der er nok knogle i kæben at sætte implantatet/ skruen. I tandbenet er dette i over 90 % af tilfældene en behandling der lykkes og er succesfuld.

Vigtig information i forhold til et tandimplantat / implantatbehandling, samt hjemmetandpleje

Når du har fået dit nye tandimplantat, er det i særlig høj grad vigtigt at holde det rent. Både tandkødet og forlængerstykkerne skal holdes så vidt muligt rene, da muligt opstående betændelse i tandkødet kan få tandimplantatet til at gå løst.

Er dit tandimplantat er blevet løst, bør du straks kontakte tandlægen i tilfælde af, at det kan reddes. Som oftest kan implantatbehandlingen reddes, hvis tandlægen er blevet kontaktet i rette tid. Dog ser vi helst, at der udføres god tandpleje i hjemmet. Brug derfor en god elektrisk tandbørste, samt tandtråd de steder, hvor tandbørsten ikke kan komme til.

En anden vigtig information i forhold til dit implantat er, at du bør i særdeleshed undgå tobaksrygning, da tobaksrygning øger risikoen for, at implantatet ikke vokser fast og senere falder ud. Der er derudover også en meget lille risiko for at implantatet ikke vokser fast eller afstødes af kroppen.

Hvis der er behov for det, er der også mulighed for hjemmetandplejeordningen, hvilket er et særlig tilbud, der muliggør et besøg fra tandlægen i hjemmet for særligt trængende. Hvorvidt din kommune tilbyder hjemmetandplejeordningen, skal du undersøge hos den enkelte kommune.

Hos Rungstedtand, der er tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland, tilbyder vi instruktion i korrekt hjemmetandpleje, som kan være en afgørende faktor i en succesfuld behandling.

Vi lever af gode relationer og godt håndværk af høj kvalitet. Se vores priser og bestil tid til en tandlæge ved Hørsholm.

Hvis du ønsker at bestille tid eller har øvrige spørgsmål, kan du med fordel ringe på dette nummer: +45 45863325. Send gerne en mail til følgende e-mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer alle henvendelser på e-mail. Det gør vi gerne inden for 48 timer.

Anmeldelser af implantatbehandling hos tandlæge Astrup-Wrisberg ved Hørsholm

5 Stjerners implantatbehandling ved Hørsholm

Jeg hedder Charlotte Bindesbøl Mortensen og har for 6 år siden fået isat 2 implantater i min mund hos Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. Operationen gik smertefrit og efterfølgende fik jeg god instruktion i omhyggelig renhold, for dernæst at afvente den endelige isættelse af kronerne. Jeg har fået 2 velfungerende implantater, som sidder perfekt i min mund. Jeg giver Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg 5 stjerner for et særdeles tilfredsstillende implantatarbejde, tak.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.