Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Et tandimplantat, også kaldet et implantat, er en af de behandlingsmuligheder du har, hvis du mangler én eller flere tænder. Er du interesseret i at høre mere om, hvad et tandimplantat koster, så kontakt os, og kom til en gratis konsultation om et nyt tandimplantat, og vi kan fortælle lidt mere om vores priser.

Hos Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, anvender vi tandimplantater af høj kvalitet fra bl.a. Straumann, således det føles som at have sine egne tænder. Grunden til du skal vælge at benytte os, er fordi vi lægger vægt på kvalitet, så du ikke pludselig står med et løst eller dårligt implantat. Her får du god behandling, og service af din tandlæge med stor omsorg og hensyn til dine behov.

Straumann anerkendes globalt for at være en af de førende leverandører af kvalitetstandimplantater. Deres implantater distribueres i over 100 lande på verdensplan. Det er et stort kvalitetsstempel. Modtag behandling til en fair pris med tandimplantater.

For dig som patient, betyder det, at du kan have tillid til Rungstedtands forståelse af kvalitet. Hvis du søger det højeste niveau af tillid, sikkerhed og pålidelighed, så hør først Rungstedtand om dine behandlingsmuligheder.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Tandimplantater: INTERNATIONAL TEAM OF IMPLANTOLOGY, ITI LOGO

Se før og efter billederne herunder:

Før implantat

Efter implantat

Tandimplantat uden problemer til en fair pris i Nordsjælland

I det følgende kan der ses et case, hvor 2 tænder ved siden af hinanden skulle behandles med implantater på klinikken nær Hørsholm. Tandimplantater uden problemer hos Rungstedtand.

Patienten, der er en 57-årig kvinde, er selv meget tilfreds med resultatet.

Anmeldelser af implantatbehandling hos tandlæge Astrup-Wrisberg ved Hørsholm

5 Stjerners implantatbehandling ved Hørsholm

Jeg hedder Charlotte Bindesbøl Mortensen og har for 6 år siden fået isat 2 implantater i min mund hos Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. Operationen gik smertefrit og efterfølgende fik jeg god instruktion i omhyggelig renhold, for dernæst at afvente den endelige isættelse af kronerne. Jeg har fået 2 velfungerende implantater, som sidder perfekt i min mund. Jeg giver Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg 5 stjerner for et særdeles tilfredsstillende implantatarbejde, tak.

⭐⭐⭐⭐⭐

Charlotte Bindesbøl Mortensen

Få lavet helt nye tænder på afbetaling hos Rungstedtand. Kontakt os nu for en gratis konsultation til nye tænder og reparation af manglende tænder. Vi er at kontakte på tlf. 45 86 33 25 og e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Tandimplantat pris: Kvalitetsimplantater til en rimelig pris

Stort set alle kan få lavet implantatbehandlinger, men der kan være forhold hos den enkelte, som gør, at et implantat ikke er den bedste løsning. Derfor bør du først få foretaget en veludført undersøgelse af tandlægen, som kan afgøre hvorvidt en implantatbehandling er den bedste løsning for dig. Vi foretager naturligvis denne form for konsultation hos Rungstedtand ved Hørsholm og Kokkedal i Nordsjælland, hvilket er med til at gøre din behandling meget mere ligetil og overskuelig for dig som patient, idet vi hjælper dig til den bedste behandling ift. din situation.

Har du en knækket tand, så kan du få den lavet hos os.

Tandimplantat uden problemer – få livskvaliteten tilbage

Det er mest behageligt når tænder sidder fast i munden. Aftagelige proteser er således ikke den bedste løsning for de fleste, idet de kan falde ud. Tandimplantaterne giver en anden form for komfort og livskvalitet.

I forhold til proteser. Der kan komme madrester op under proteserne, de vipper og kan også være svære at lære at kende, hvis man mister tænderne i en høj alder. Implantater er på mange måder bedre end protester.

Bestil en ny tandtid via ☎ 4586 3325 Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk. Du fortjener god livskvalitet via et godt tandsæt.

Vi servicerer hele danmark med ordentlige tandimplantater i Rungsted

 

Se røntgenbillederne af resultatet efter implantatet er sat i munden på patienten. Det ligner meget en rigtig tand.

Hos Rungstedtand sætter vi gennemkontrollerede sterile schweiziske Straumann implantater i. Der er meget få smerter forbundet med implantatbehandling. Patienterne synes ofte det er meget mere behageligt end at få tanden trukket ud eller få lavet en rodbehandling.

Dagen efter kan man undvære smertestillende og har ingen gener.

Hvis du ønsker at bestille tid eller har øvrige spørgsmål, kan du med fordel ringe på følgende nummer: +45 45863325 eller sende en mail til følgende e-mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer alle henvendelser på e-mail inden for 48 timer afhængig af antal indkommende mails.

Hvad er fordelene ved at vælge et implantat som en ny tand?

Et tandimplantat kan aldrig få huller og kan ikke blive ædt op af karies. Det er en klar fordel. Hvis nabotænder til en mistet tand, er intakt – det vil sige slet ingen fyldninger har, vil man med fordel kunne få et implantat. Alternativet til denne behandling er en bro, der kræver meget beslibning af nabotænder for at hænge fast.

Ved broen kan der komme karies i bropillerne(de tænder der bærer broen. Tænderne der bærer broen. Kan også få nerveskader af stærk beslibning. Når der er nok knogle i kæben at sætte implantatet/ skruen. I tandbenet er dette i over 90 % af tilfældene en behandling der lykkes og er succesfuld.

Vigtig information i forhold til et tandimplantat / implantatbehandling, samt hjemmetandpleje

Når du har fået dit nye tandimplantat, er det i særlig høj grad vigtigt at holde det rent. Både tandkødet og forlængerstykkerne skal holdes så vidt muligt rene, da muligt opstående betændelse i tandkødet kan få tandimplantatet til at gå løst.

Er dit tandimplantat er blevet løst, bør du straks kontakte tandlægen i tilfælde af, at det kan reddes. Som oftest kan implantatbehandlingen reddes, hvis tandlægen er blevet kontaktet i rette tid. Vi ser helst, at der udføres god tandpleje i hjemmet, så en implantatbehandling kun kræver så få besøg hos tandlægen som muligt. Brug derfor en god elektrisk tandbørste, samt tandtråd de steder, hvor tandbørsten ikke kan komme til.

Få foretaget en krone i guld til dit tandimplantat hos Rungstedtand. Modtag behandling med et tandimplantat i guld.

Tobak og tandimplantater kan give problemer, hvis der ikke holdes god hygiejne

En anden vigtig information i forhold til dit implantat er, at du i særdeleshed bør undgå tobaksrygning, da tobaksrygning øger risikoen for, at implantatet ikke vokser fast og senere falder ud. Der er derudover også en meget lille risiko for at implantatet ikke vokser fast eller afstødes af kroppen.

Hvis der er behov for det, er der også mulighed for hjemmetandplejeordningen, hvilket er et særlig tilbud, der muliggør et besøg fra tandlægen i hjemmet for særligt trængende. Hvorvidt din kommune tilbyder hjemmetandplejeordningen, skal du undersøge hos den enkelte kommune.

Implantat gået løs? Kontakt da din tandlæge!

Er dit implantat gået løs? Så skal du straks kontakte din tandlæge nær dig.

Hos Rungstedtand, der er tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland, tilbyder vi instruktion i korrekt hjemmetandpleje, som kan være en afgørende faktor i en succesfuld behandling. Vores klinik nær Vedbæk, Hørsholm Kokkedal og Nivå har åbent alle hverdage.

Vi lever af gode relationer og godt håndværk af høj kvalitet. Se vores priser og bestil tid til en tandlæge ved Hørsholm.

Befinder du dig nær Trørød? Så er vi også relevante, læs mere om, hvordan du kommer fra Trørød til Rungstedtand klinikken nær Hørsholm og Kokkedal.

Hvis du ønsker at bestille tid eller har øvrige spørgsmål, kan du med fordel ringe på dette nummer: +45 45863325. Send gerne en mail til følgende e-mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer alle henvendelser på e-mail.

Det gør vi gerne inden for 48 timer.

Vi servicerer borgere i bl.a. Hørsholm, Rungsted Kokkedal og Vedbæk

 

Hvad siger tandlæge Astrup-Wrisberg om tandimplantater

Normalt er behandling med tandimplantater noget der kan holde i mange år. Tænderne/implantatet sidder fast i kæbebenet/knoglen. I Danmark får mere end 20.000 mennesker et eller flere implantater i munden årligt.

Implantatet fungerer som en kunstig rod, der er fastsiddende i knoglen og ligner til forveksling en tand. Ovenpå implantatet kan også sidde en bro eller en protese, hvis man mangler flere tænder.

Implantatbehandling foregår i almindelig lokalbedøvelse som giver rigeligt smertedækning. Når bedøvelsen virker sættes behandlingen i gang. Implantater er en fast erstatning for manglende tænder og skal ikke tages ud. Helingsperioden i overkæben er typisk ca. 3 måneder og en anelse kortere ca. 2 måneder i underkæben, fordi knoglen er tættere og hurtigere til at hele her.

Protese eller fastsiddende tandimplantat?

Normalt sidder et implantat mere fast end tænder, da sidstnævnte kan fjedre (give lidt efter), da sidder fast I en slags bindevævsfibre. Dette giver ikke problemer på langt sigt, når blot titaniumskruen/implantatet ikke belastes før det sidder fast/ er helet . Man kan få en provisorisk/midlertidig tand i helingsperioden. Denne kan evt. sidde fast på nabotænderne. Den midlertidige tand kan være en smileprotese, ætsbro eller anden aftagelig protese.

Der foretages altid en forundersøgelse hvor man drøfter ønsker, tager billeder af kæben, ser mundhulen, biddet, nabotændernes tilstand og spørger om helbred, for at sikre om der er forskellige faktorer der betyder at en knogleopbygning kan være nødvendig. I tilfælde af betændelse i mundhulen skal denne behandles først og området være helet. Helingen sikres  med kontrolbesøg under og efter implantatbehandling. Det giver tryghed og gode holdbare resultater.

Små problemer kan opstå i forbindelse med implantatbehandling. Helingsskruen kan løsne sig efter aftryk er taget eller ved spisning eller tandbørstning efter slimhinden er helet. Det sker indimellem og det er bare at få skruet helingsskruen fast igen. Det influerer ikke på helingstiden eller det færdige resultat.

Parodontose kan give problemer ift. behandling med tandimplantat

Hvis man har sukkersyge eller parodontose,  kan det være sværere at få implantater til at holde livslangt ,hvorfor  garanti ikke kan gives på behandlingen. Det kan godt lade sig gøre, men sukkersygen skal være velkontrolleret og parodontosesygdommen standset, det vil sige ikke blødende tandkød, ikke dybe tandkødslommer.

Alder, hjertesygdom, parkinsons sygdom, lichen planus og  sjøgrens syndrom(mundtørhed) har ingen betydning for implantaters heling og overlevelse. Fra man er udvokset i kæbeknogler ved ca.22 års alderen til man er langt over 90 år er implantater en aktuel behandlingsmulighed.

Hvis man ikke har knogle nok kan korte implantater bag til i kæber være en behandlingsmulighed.

Tandimplantater kræver et godt forarbejde så problemer og ulemper undgås

Implantatbehandling kræver grundigt planlægningsarbejde, hvorfor man tager et røntgenbillede for at se om der er knogle nok at sætte implantatet/skruen i. Der foretages en skånsom fjernelse af rod eller tand i området, hvis dette ikke er gjort. Ofte en kort heling på 6-8 uger og man sætter implantat i, der heler mellem 7- 12 uger. Så det tager typisk 3-5 måneder fra tandekstraktion til ny tand/tænder er i funktion. Planlægning er nøglen til succes.

Vi spørger også ind til patientens medicinering og generelle sygdomme når vi laver denne behandling.

Astrup-Wrisberg har sat implantater i siden 2006. Vi deltager løbende i kurser og har været i Bern i Schweiz på længere kurser i 2017 og 2019.

Få lavet tænder på afbetaling, så du kan få smilet tilbage.

Book gratis konsultation til tandimplantat på telefon: 45863325 og e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Book tid til tandimplantat i Rungsted, Nordsjælland

Det fordelagtige ved et implantat er, at behandlingen ikke omfatter andre tænder i munden, men derimod kun den plads, hvor den forrige tand har været. Dette leder måske hen til spørgsmålet, hvad er et implantat eller hvordan fungerer det helt nøjagtigt? Hvis du vil vide mere, kan du med fordel læse videre. Du kan også få en tid hos Rungstedtand ved Hørsholm nær dig.

Bestil tid via ☎ 4586 3325. Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Kontakt din tandlæge i Kokkedal

Hvad er et implantat / en implantatbehandling / kunstig tandrod

En implantatbehandling giver dig en kunstig tandrod, som indsættes af tandlægen i kæbeknoglen. Denne kunstige tandrod er fremstillet af titanium, og kan vokse fast i kæben, således du permanent har en ny tand. Denne kunstige tandrod har form som en skrue, og opereres ind i kæbeknoglen. I løbet af nogle måneder vokser implantatet sammen med knoglen, og sidder dermed fast.

Det fremhævede billede i starten, viser et eksempel på hvordan et tandimplantat ser ud efter en enkelt tand er blevet sat i. Hvis flere tænder mangler, kan der laves en endnu smartere løsning, således der ikke skal opereres unødigt. Dette tager vi selvfølgelig en snak om, når du har været til undersøgelse på klinikken nær Hørsholm.

 

Kvalitetsbehandling med implantater i DK

Hos Rungstedtand behøver du ikke at rejse udenlands for at få kvalitetsbehandling. Vi er specialister i tandimplantater og tilbyder avanceret tandbehandling med de nyeste teknologier og metoder lige her i Danmark. Vi har et erfarent team af tandlæger og specialister, der har ekspertise i tandimplantatbehandlinger og kan give dig den samme høje kvalitet af behandling som i udlandet, uden at du behøver at forlade landet.

Vi hører nogle gange om uheld i udlandet vedr. behandling med tandimplantater

Hvis du overvejer tandimplantat i Malmø, Sverige, så kontakt os først, da vi sikkert kan prismatche.

Vi ved, at det kan være fristende at rejse til udlandet for at få billigere behandling, men det kan også være en risikabel beslutning. Der er altid en risiko for komplikationer, og hvis noget går galt, kan det være svært at få opfølgning og behandling, når man er tilbage i Danmark. Hos Rungstedtand får du derimod kvalitetsbehandling og sikkerhed for at få den rette opfølgning og støtte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi er stolte af at tilbyde tandimplantater af høj kvalitet, og vores behandlinger udføres af erfarne tandlæger, der er dedikerede til at give dig den bedste behandling og støtte under hele processen. Vi tilbyder også forskellige betalingsmuligheder, så du kan få den behandling, du har brug for, uden at det skal være en økonomisk byrde.

Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og sikker løsning til at erstatte mistede tænder, så behøver du ikke at rejse udenlands. Vælg Rungstedtand og få den bedste behandling og støtte lige her i Danmark. Kontakt os i dag for at booke en konsultation og lad os hjælpe dig med at genvinde dit smil og din selvtillid.

Kontakt og modtag behandling med et nyt tandimplantat

Contact Us
Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.