Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Fjernelse af visdomstand til en fair pris hos Rungstedtand. Kontakt os og få en tid til behandling. Har du fået betændelse i en visdomstand, så er det vigtigt at blive behandlet i rette tid og omsorgsfuldt hos Rungstedtand. Vi beder dig derfor om, at hvis du oplever nogen form for ubehagelighed, eller smerter i din visdomstands område, at du reagerer ved at ringe til os. Rungstedtand er din tandlæge nær Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal. Mange mennesker får meget gerne i løbet af deres liv fjernet alle deres fire visdomstænder, da der ofte opstår karies i visdomstænderne og betændelse i det omkringliggende tandkød.

Har du fået fjernet en visdomstand via tandudtrækning – så kan du overveje at få isat en guldtand eller en porcelænskrone.

Hos Rungstedtand behandler vi naturligvis omsorgsfuldt og skaber helst en behagelig stemning for dig i tandlægestolen, da det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hos tandlægen. For nogle patienter, så er tandudtrækning altså den bedste løsning på deres tandsmerter, hvis det drejser som om en visdomstand eller flere visdomstænder.

Du kan bestille en tandtid hos din tandlæge i Rungsted via tlf. 4586 3325, eller e-mail ml@rungstedtand.dk.

 

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us
Fjernelse af visdomstand eller visdomstænder via tandudtrækning var ikke så slemt for denne patient

Vi servicerer hele Danmark med smertefri tandudtrækning / fjernelse af visdomstænder i Rungsted

 

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, foretager vi en lang række behandlinger. Denne artikel omhandler behandlingen fjernelse af visdomstand, hvor vi se nærmere på følgende elementer i forhold til visdomstænder:

  • Hvad er en visdomstand?
  • Hvornår fjernes visdomstænder?
  • Relevant information i forhold til fjernelse af visdomstand

Visdomstænder kommer gerne frem hos de fleste når de er oppe omkring 20-års alderen. Det er muligt at få op til 4 visdomstænder i alt, hvor 2 opstår i underkæben og de andre 2 i overkæben. Navnet visdomstand er muligvis opstået, da man først får dem når man er blevet voksen og til en vis grad visere end da man var barn.

Denne type tænder, er i høj grad et levn fra fortiden, da menneskets kæber med tiden er blevet mindre. Der er derfor ofte ikke plads til disse tænder, hvilket kan være ret ubehageligt for patienten, og derfor fjernes de af tandlægen.

Bestil en tid her til fjernelse af en visdomstand eller flere visdomstænder via metoden tandudtrækning til en fair pris hos den professionelle tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

visdomstand eller visdomstænder i udbrud og kræver tandudtrækning hos en tandlæge til en fair pris eller på afbetaling

Studierabat på fjernelse af visdomstand

Af hensyn til studerende, tilbyder vi nu fjernelse af visdomstand til studiepris. Som noget nyt giver vi altså nu studierabat på fjernelse af visdomstand. Dette foregår kirurgisk inklusiv bedøvelse og røntgen 2.500,- kroner, og er endvidere lettilgængelig, da klinikken ligger 5 minutters gang fra Rungsted station.

Det er endvidere vigtigt at lægge vægt op at det foretages korrekt af en specialist, og derfor er dette et helt særligt tilbud hos Rungstedtand – tandlæge ved Hørsholm, Vedbæk, Nivå og Kokkedal for studerende. Skriv eller ring inden for åbningstiden, og bestil en tid hos Rungstedtand og husk at spørge efter studierabatten! Husk at tage dit studiekort med.

Bestil tid her til fjernelse af en visdomstand eller flere visdomstænder via tandudtrækning til en fair pris hos tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Vigtig information i forhold til fjernelse af visdomstand eller tænder

I forbindelse med fjernelse af visdomstænder, tages der røntgenbilleder. Dette gør det muligt at blotlægge, hvor tanden og tandroden ligger i kæben. Ved operation, bliver du lokalbedøvet, og er ved fuld bevidsthed, men kan ikke mærke noget. Du kan dog høre og fornemme, at der foretages arbejde i din mund.

Efter operationen, er det vigtigt at du tager den med ro, og passer på såret således det kan hele korrekt sammen. Hvis smerten er slem, må du gerne tage smertestillende tabletter.

Hvis du ønsker at bestille tid hos en professionel tandlæge, kan du med fordel kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg, som tilbyder en lang række forskellige behandlinger. Herunder Fjernelse af visdomstand / visdomstænder, hvis du ønsker at høre nærmere omkring vores tilbud, kan du med fordel ringe eller sende en mail.

Vi stræber altid efter at opfylde patientens ønsker, når denne går til tandlæge hos os. Dette uden at foretage overbehandling, da vi går meget op i etik og ansvarlighed hos Tandlægeklinikken Rungstedtand.

Bestil tid til fjernelse af en visdomstand eller flere visdomstænder via tandudtrækning til en fair pris. Det kan du gøre ved tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Visdomstand på vej

I forhold til at have en visdomstand på vej, anbefales det at tage til tandlægen med henblik på at få fænomenet undersøgt nærmere. Dette for at sikre en optimal fremgang af den kommende visdomstand. Bestil tid i dag hos en professionel tandlæge ved Kokkedal, Vedbæk, Nivå og Hørsholm.

Hos Rungstedtand lever vi af gode relationer, samt vores professionelle håndværk af højeste kvalitet. Se vores priser og bestil tid i dag hos en tandlæge ved Hørsholm. Tak fordi du læste vores artikel om tandfyldninger. Bestil tid til fjernelse af en visdomstand eller flere visdomstænder via tandudtrækning til en fair pris hos tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Fjernelse af visdomstand til en fair og rimelig pris

En visdomstand eller flere visdomstænder kan skabe grobund for hygiejniske problemer såsom ophobning af plak og andre tandkødssygdomme. Mundhygiejnen bliver altså sværere, hvorfor det er vigtigt at få en tandlægefaglig vurdering på situationen. Det kan du få gennem et tandeftersyn hos Rungstedtand.

Nogle vælger at få fjernet alle deres visdomstænder på en gang, hvor andre løbende får en visdomstand fjernet en efter en. Hvordan dette gøres bedst kommer an på tandsættet og visdomstændernes tilstand. Det er derfor en god idé, at få en tandlægefaglig vurdering fra en professionel og omsorgsfuld tandlæge, som via røntgenfotos kan undersøge omfanget af situationen. Det kan bl.a. være i form af, hvorvidt der er begyndende eller ligefrem eksisterende huller i en visdomstand. Der kan også være andre forhold, som er relevante at undersøge angående en beslutning om at fjerne visdomstanden. Derfor er det vigtigt at få et tandeftersyn, hvor dette kan undersøges nærmere.

Bestil tid til tandlæge i Rungsted nær Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal her. Få en tid til fjernelse af en visdomstand eller flere visdomstænder via tandudtrækning til en fair pris hos tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk

Fjernelse af flere visdomstænder behøves ikke at være dyrt da vi har fair priser og tilbyder afbetaling

Fjernelse af flere visdomstænder ved en tandlæge behøves ikke altid at være dyrt. Hos Rungstedtand har vi fair priser og tilbyder afbetaling.

Behandlingen om at få fjernet en eller flere visdomstænder kan være forbundet med den menneskelige frygt for en smertefuld behandling. Der kan også være en angst for en ubehagelig rekreationstid, da denne behandling er mere invasiv end mange andre behandlinger, der kan fås hos tandlægen. Hos Rungstedtand lægger vi vægt på god og sund vejledning omkring behandlingens konkrete omfang, procedure, samt efterbehandlingen. Rungstedtand har også fokus på vejledning omkring, hvordan du som patient bedst muligt kommer dig efter at have fået behandling som har afhjulpet dig med dine visdomstænder. Vi tilbyder mange former for smertelindring under behandlingen, bl.a. ekstra lokalbedøvelse, musik under behandling mm.. Det er vigtigt for os, at du som patient får den bedst mulige oplevelse hos Rungstedtands tandlæger. Via vores faglige viden er vi klar over, at nogle patienter kan være bange for tandudtrækning som behandling. Derfor er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at du har det behageligt når du kommer hos os.

Læs også om at få lavet helt nye tænder til en fair pris på afbetaling

Pris på tandudtrækning af visdomstand hos tandlæge nær Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal

Hos Rungstedtand koster det fra 1050 kr. at få fjernet en visdomstand, men varierer afhængigt af sværhedsgraden. Se en oversigt over priserne ved at klikke dig over til vores tandlæge priser. Tanden fjernes altid ved lokalbedøvelse, og behandlingen kan gerne vare omkring en ½ -1 time. Efterbehandling hos Rungstedtand varierer ganske naturligt efter visdomstandens tilstand og behandlingens forløb, så det bedste er altid at kontakte tandlægen, hvis du har brug for information. Det er i de fleste tilfælde en lettere opgave at fjerne visdomstænderne i overmunden end i undermunden.

VI SERVICERER BORGERE I BL.A. HØRSHOLM, RUNGSTED KOKKEDAL OG VEDBÆK

Du er altid velkommen til at kontakte tandlægen i Rungsted nær Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal via tlf. 4586 3325, eller e-mail ml@rungstedtand.dk, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til behandlingen.

Fjernelse af visdomstænder hos tandlæge nær Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal er nemt som en leg

Kontakt tandlæge og modtag tid til en rodbehandling

Contact Us
Patient har fået foretaget fjernelse af visdomstand til fair pris på afbetaling
Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.