Bestil tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, foretager vi en lang række behandlinger. Denne artikel omhandler behandlingen fjernelse af visdomstand, hvor vi se nærmere på følgende elementer i forhold til visdomstænder:

  • Hvad er en visdomstand?
  • Hvornår fjernes visdomstænder?
  • Relevant information i forhold til fjernelse af visdomstand

Visdomstænder kommer gerne frem hos de fleste når de er oppe omkring 20-års alderen. Det er muligt at få op til 4 visdomstænder i alt, hvor 2 opstår i underkæben og de andre 2 i overkæben. Navnet visdomstand er muligvis opstået, da man først får dem når man er blevet voksen og til en vis grad visere end da man var barn.

Denne type tænder, er i høj grad et levn fra fortiden, da menneskets kæber med tiden er blevet mindre. Der er derfor ofte ikke plads til disse tænder, hvilket kan være ret ubehageligt for patienten, og derfor fjernes de af tandlægen.

Studierabat på fjernelse af visdomstand

Af hensyn til studerende, tilbyder vi nu fjernelse af visdomstand til studiepris. Som noget nyt giver vi altså nu studierabat på fjernelse af visdomstand. Dette foregår kirurgisk inklusiv bedøvelse og røntgen 2.500,- kroner, og er endvidere lettilgængelig, da klinikken ligger 5 minutters gang fra Rungsted station.

Det er endvidere vigtigt at lægge vægt op at det foretages korrekt af en specialist, og derfor er dette et helt særligt tilbud hos Rungstedtand – tandlæge ved Hørsholm, Vedbæk, Nivå og Kokkedal for studerende. Skriv eller ring inden for åbningstiden, og bestil en tid hos Rungstedtand og husk at spørge efter studierabatten! Husk at tage dit studiekort med.

Vigtig information i forhold til fjernelse af visdomstand eller tænder

I forbindelse med fjernelse af visdomstænder, tages der røntgenbilleder. Dette gør det muligt at blotlægge, hvor tanden og tandroden ligger i kæben. Ved operation, bliver du lokalbedøvet, og er ved fuld bevidsthed, men kan ikke mærke noget. Du kan dog høre og fornemme, at der foretages arbejde i din mund.

Efter operationen, er det vigtigt at du tager den med ro, og passer på såret således det kan hele korrekt sammen. Hvis smerten er slem, må du gerne tage smertestillende tabletter.

Hvis du ønsker at bestille tid hos en professionel tandlæge, kan du med fordel kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg, som tilbyder en lang række forskellige behandlinger. Herunder Fjernelse af visdomstand / visdomstænder, hvis du ønsker at høre nærmere omkring vores tilbud, kan du med fordel ringe eller sende en mail.

Vi stræber altid efter at opfylde patientens ønsker, når denne går til tandlæge hos os. Dette uden at foretage overbehandling, da vi går meget op i etik og ansvarlighed hos Tandlægeklinikken Rungstedtand.

Visdomstand på vej

I forhold til at have en visdomstand på vej, anbefales det at tage til tandlægen med henblik på at få fænomenet undersøgt nærmere. Dette for at sikre en optimal fremgang af den kommende visdomstand. Bestil tid i dag hos en professionel tandlæge ved Kokkedal, Vedbæk, Nivå og Hørsholm.

Hos Rungstedtand lever vi af gode relationer, samt vores professionelle håndværk af højeste kvalitet. Se vores priser og bestil tid i dag hos en tandlæge ved Hørsholm. Tak fordi du læste vores artikel om tandfyldninger.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.