Bestil tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg udfører ortodontisk nødbehandling i ferier på børn og unge. Vi har netop haft et barn i efterårsferien 2020. Efter endt tandregulering er det ofte nødvendigt med mange års retention.
 
Det vil sige lille tråd bag fortænder i underkæben, nogen gange også bag fortænder i overkæben. Disse retainers/retentionstråde kan gå løs. Vi sætter disse på plads igen med plast. Hvis disse går helt i stykker kan vi få fremstillet nye og sætte disse på.
 
Rungstedtand behandler alle, der ønsker at besøge vores klinik, kom og besøg din tandlæge nær Kokkedal, Hørsholm og Vedbæk i Nordsjælland.

Som led i en overordnet behandlingsplan registrerer vi dit bid og noterer i journal eventuelle afvigelser fra normalt bid. Stort over eller underbid. Dybt bid, trangstilling eller andet. Åbent bid og krydsbid kan også forekomme.
 
 
 
 
Så længe det ikke generer funktionelt eller kosmetisk kan de fleste leve fint med små afvigelser fra normalt bid. Der skal altså være en indikation for at foretage ortodonti/tandretning på voksne. I Danmark er ortodonti et speciale og kræver en ekstrauddannelse på 3,5 år at blive ortodontist.
 
 
 
Kontakt Rungstedtand, og hør mere, hvad vi som tandlæge i Nordsjælland, kan tilbyde. Bestil tandtid hos tandlægen via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Tandregulering af børn og voksne hos Rungstedtand ved Hørsholm

Vi lægger vægt på at informere om den bedste behandling, så du får det bedste udgangspunkt. Så vi samarbejder således også med specialister på tværs af andre klinikker som vi kan stå inde for. På den måde er du sikret det bedre stykke arbejde når det kommer til noget så essentielt som dine tænder her og nu og fremtidigt.

Man bør vide at det tager længere tid at flytte tænder på voksne individer frem på børn og unge i vækstspurt. Vores klinik udfører ikke større ortodonti/tandretning, men henviser til ortodontisk specialtandlæge Karin Binner Becktor, der både foretager tandretning med fast apparatur og tandretning med usynlige Invisalign skinner er en slags usynlig bøjle i tandregulering, som er fremstillet i udlandet. Vi laver gerne det indledende arbejde i forhold til eftersyn og vurdering af, hvor omfattende behandling du har brug for. Det er altid vores mål og opgave at sørge for, at du får ærlig og god behandling.

Tandlæge Trørød eller Kokkedal?

Befinder du dig i eller nær Trørød, kan du med fordel kontakte Rungstedtand ang. din Invisalignbehandling.
 
 
 
Ved meget store underbid eller andre skæve kæberelationer har vi haft nogen patienter, der er tilbudt kirurgisk ortodontisk behandling på Rigshospitalet og Odense universitets hospital. En lidt længere proces som giver flotte resultater.
 
 
 
Hver gang vi udfører en tandfyldning eller tandkrone på klinikken forsøger vi at skabe det korrekte bid på tanden, så denne hverken er for høj eller for lav, så denne kan indgå i de normale tyggemønstre og sikre en god stabil okklusion/sammenbid.

Behandling med Invisalign?

Vi henviser til Karin Becktor i forhold til Invisalign. Dog kan vi godt hjælpe med retentionstråd, altså metaltråd bag tænderne, og så til en fair pris. Ring og hør mere om retentionstråd, som er fastholder din tandretning, i form af metaltråd bag tænderne. Hør mere om vores priser og behandlinger.

Hvad er Invisalign?

Invisalign behandling hos tandlæge, er en metode til at flytte arrangementet af dine tænder uden brug af faste togskinner eller frontsiddende metalbøjle.

Invisalign består af en række klare justeringer, som du kan bære over en længere periode for at forbedre orienteringen af ​​dine tænder, og uden at skulle bære de ældre metalspoler.

Der bruges brugerdefinerede design af hver aligner til dine tænder ved hjælp af 3D-computerteknologi.

Antallet af holdere afhænger af sværhedsgraden af ​​dit tandsæt, og du bærer hver af disse holdere i to uger.

Du kan nemt fjerne holderne, så der er ingen madrester i tænderne, problemer med tandtråd eller børstning omkring ledninger. Det er klart en fordel ved denne type behandling.

Er Invisalign det rigtige for mig?

Invisalign er velegnet til behandling af en lang række af disse ortodontiske problemer, herunder overfyldning, afstand, tværbid og åbne bid.

Det er en god mulighed for tandregulering af tænder hos de fleste mennesker, men passer måske ikke alle.

Hos tandlæger der udfører denne behandling, er tandlægerne også i stand til at tilbyde et alternativ med “Clear Correct”. De fleste tandlæger er uddannet omfattende til at give dig de bedste alternativer og behandlinger.

Metaltråd bag tænderne faldet af, som vi behandler hos tandlæge Kokkedal og Hørsholm

Metaltråd bag tænderne faldet af nede til venstre (til højre hos patienten)

Pris for retentionstråd, som er den metaltråd du har bag tænderne i tandreguleringsbehandling, kan varierer fra tandlæge til tandlæge:

Den vejledende pris for metaltråd / retentionstråd bag tænderne kan lyde på mellem 500,- kr. og 2600,- kr.

Kontakt Rungstedtand og hør mere om mulighederne ang. pris og metaltråd bag tænderne. Dine tænder og sundhed i din mund er vores prioritet.

Er din metaltråd bag tænderne knækket eller faldet af, så skal du til tandlæge

Er din metaltråd bag tænderne knækket, så skal du kontakte din tandlæge. Rungstedtand er klar til at hjælpe, og sætter en metaltråd på i løbet af 5 minutter, hvis den kun er faldet af. Det gør ikke ondt, og du er hurtigt videre igen. En metaltråd bag tænderne, som er knækket, er ikke noget problem for Astrup-Wrisberg.

Hvad skal jeg gøre som det næste?

Før du begynder med Invisalign, er det vigtigt at have en grundig forundersøgelse eller konsultation hos tandlægen. Det giver tandlægen mulighed for at opdage og behandle enhver aktiv tand- og parodontal sygdom, hvilke kan kompromittere dine justeringer af tandsættet og dit endelige behandlingsresultat.

Tak fordi du læste denne artikel af cand.odont Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som er tandlæge i Nordsjælland ved Hørsholm og ejer af klinikken Rungstedtand. Vi glæder os til at høre fra dig angående tandregulering og fortælle mere om de muligheder, som findes. Giv os et kald eller send en e-mail.

Du er velkommen til at se nærmere på vores andre behandlinger på tandklinikken.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.