Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Få den hjælp og forebyggelse du har behov for. Eftersyn og forebyggelse er en af vores nøglebehandlinger hos Rungstedtand. På den måde sikrer vi nemlig, at du har dine egne tænder så længe i livet som muligt.

Behandlinger

Vi har flere behandlinger, som udføres nær Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal af tandlæge Astrup-Wrisberg.

Vi mener, at Eftersyn og forebyggelse er en af de mest væsentlige behandlinger i forbindelse med moderne tandpleje. Det skyldes blandt andet, at det er her, at de egentlige huller og andre typer af muligt opstående tandsygdomme modvirkes.

Etisk tandpleje

Samtidig med, at vi driver en etisk tandlægeklinik, bliver dette yderst fordelagtigt for dig som patient hos os, da vi søger at modvirke sygdommen før den opstår.

Brug vores telefoniske kontakt: +45 45863325. Eller e-mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer spørgsmål på mail inden for 48 timer.

Kosmetisk tandbehandling og tandpleje når der laves en tandfyldning

Gamle plastfyldninger kan blive misfarvede af slid og farvestoffer fra fødeemner der bliver optaget i disse.

Hvis det drejer sig om synlige tænder, man ser når man smiler (den æstetiske zone) vil en udskiftning gøre en stor forskel. Fyldningen bliver usynlig(tandfarvet) på ny.

Hvis der mangler flere end to vægge på en tand kan det være nødvendigt at omkranse(krone)  tanden, for denne fortsat er fuld funktionsdygtig og kan holde til de store tyggekræfter vi har i vores kæber.

Der skal være nok tand at sætte kronen fast på. En sådan behandling kræver oftest to besøg. Første besøg præpareres (slibes) forberedes tanden til en

Krone og der tages aftryk.  I mellemtiden har man en midlertidig (også hvid tandfarvet) plastickrone på tanden.

Tænder der er rodbehandlede er ofte blevet svækkede og udhulede. Væsken er ligesom forsvundet i tanden, den bliver skør. For at undgå tanden flækker giver man ofte disse tænder en krone efter rodbehandlingen.

Læs mere om tandfyldninger

Kontakt os

Eftersyn og forebyggelse i forhold til behandlinger

I forhold til behandlinger hos Tandlægeklinikken Rungstedtand, er eftersyn og forebyggelse særdeles vigtigt, da en god behandling først og fremmest kræver en god vurdering. Det kan eksempelvis være i form af et implantat, rodbehandling eller en anden type behandling.

Derudover kræver gode behandlinger også en god opfølgning, hvilket er grundlaget for vores fokus på forebyggelse og undersøgelse. Det giver klart dig som patient et bedre udgangspunkt for at for en holdbar behandling.

Dette er naturligvis muliggjort gennem høj faglighed, samt investeringer i udstyr af højeste kvalitet. Hvis du ønsker eftersyn og forebyggelse hos en tandlæge med en etisk målsætning, kan du med fordel kontakte Rungstedtand – tandlæge ved Hørsholm.

Med eftersyn og forebyggelse hos tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland, kan du spare penge. Det skyldes blandt andet, at vi driver en etisk tandlægeklinik, som ønsker at stoppe sygdommen før den opstår gennem forebyggelse. Vores klinik er beliggende i Nordsjælland, og dermed tæt på København, Nivå, Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk.

Vi lever af gode relationer og vores professionelle håndværk af højeste kvalitet. Se vores priser og bestil tid til en tandlæge ved Hørsholm.

VI SERVICERER BORGERE I BL.A. HØRSHOLM, RUNGSTED KOKKEDAL OG VEDBÆK

Tandeftersyn og forebyggelse: Nye tænder i hele munden til en fair pris på afbetaling

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.