Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Akut tandlæge Hørsholm og Vedbæk. Vi har ledige tider, så under særlige omstændigheder, yder Rungstedtand – tandlæge ved Hørsholm, Nivå, Vedbæk og Kokkedal, også akutte tandlægebesøg den samme dag som du ringer.

Det kan eksempelvis være, hvis du som patient har et akut tandproblem såsom slem tandpine, rodbehandling eller en knækket tand. Tandlæge Astrup-Wrisberg udfører tandeftersyn og behandling på klinikken. Ring i god tid, så kan du nå at få en tid samme dag på tandklinikken Rungstedtand. Tandlægen har telefontid fra 08-16.

Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Vi udfører alle former for behandlinger her hos tandlæge Astrup-Wrisberg.

Derfor tilbyder vi akut tandlæge ved Hørsholm, Nivå, Vedbæk og de omkringliggende byder i særlige tilfælde. Ring blot på vores telefonnummer eller send en mail. Husk at gøre det klart, at det drejer sig om et akut tilfælde.

Få en akut tid til behandling ved tandlæge nær Hørsholm og Vedbæk:

  • Akutte behandlinger hos din akut tandlæge ved Hørsholm nær Vedbæk

  • Kosmetiske behandlinger hos din akut tandlæge ved Hørsholm nær Vedbæk

  • Implantater hos din akut tandlæge ved Hørsholm nær Vedbæk

  • Krone/bro-behandlinger hos din akut tandlæge ved Hørsholm nær Vedbæk

  • Kirurgisk fjernelse af visdomstænder hos din akut tandlæge ved Hørsholm nær Vedbæk

  • Parondontosebehandlinger hos din akut tandlæge ved Hørsholm nær Vedbæk

Vi udvider hele tiden behandlingsudbuddet, og er altid opdateret med den sidste nye viden inden for alle områder af faget. Du er velkommen til at stille spørgsmål på telefon eller e-mail angående vores behandlinger, eller bestille en tid til akut behandling: Bestil en ny tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Kontakt

Contact Us

Akut tandbehandling af din akut tandlæge i Hørsholm

Vi udfører alle typer behandlinger i en stille og rolig, samt afslappet atmosfære med dig som patient i centrum. Klinikken har eksisteret i rigtig mange år på den samme adresse. Stabilitet og et godt, langvarigt forhold til alle vores patienter er i højsædet. På den måde sikrer vi også bedst sunde tænder hos vores patienter hele livet igennem.

Det handler med andre ord om livskvalitet for dig som menneske. Hos Rungstedtand, tandlæge nær Kokkedal, bestræber vi os altid på at gøre patientens behandling så behagelig og smertefri som mulig. Vi tager gerne patienter med tandlægeskræk ind til en uforpligtende samtale.

Hvis det ikke er et akut tilfælde, send da en mail eller ring inden for vores åbningstid.

Klinik nær Hørsholm, Trørød, Vedbæk og Kokkedal, med akutte tandtider

Rungstedtand ligger nær Rungsted Kyst DSB station, og du kan derfor få en tandlægetid, som er tæt på offentlig transport. Vi har har også gode forhold i forbindelse med parkering, hvis du ikke tager tog eller bus.

Har du ondt i tanden? Så tag kontakt til os, og lad os lave en tid til, at du kan få et eftersyn og en behandling af høj kvalitet i trygge omgivelser. Nødbehandlinger kan foretages samme dag, hvis du ringer i god tid, og ellers henviser vi til tandlægevagten.

Mangler du tænder, men har ikke penge til behandling? Så frygt ej, da du kan få lavet tænder på afbetaling hos Rungstedtand.

Bestilling af tid til akut tandlæge i nær dig i Hørsholm og resten af Nordsjælland

Tidsbestilling foregår mellem 08-16 både mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Helligdage holder vi normalvis lukket, så vi anbefaler, at du ringer til tandlægevagten på helligdage. Vi har heller ikke lørdagsåbent, da vi kun opererer i hverdagene som din akut tandlæge i Hørsholm.

Vores priser holder vi lave, da vi har lave omkostninger til markedsføring og lever på sunde patientforhold. Kom til tandlæge nær Hørsholm ved at benytte følgende kontaktinformationer:

Ondt i tænderne, hævelse eller blødning? Kontakt tandklinikken nær dig for akut behandling her

Kontakt os i god tid, hvis du har ondt i tænderne, hævelse eller blødning, så finder vi en tid til behandling. Hvis du ringer efter kl. 16, så har vi lukket og henviser til tandskadevagten eller skadestue.

Rens forsigtigt med mundskyl, hvis du har hævelse eller parodontose, da det kan dræbe bakterier, hvilket kan dæmpe smerte. Vores hyggelige klinik venter på dig når du får bestilt en tid.

Tandlæge Astrup-Wrisberg giver akut behandling hvad enten du er fra Vedbæk eller Hørsholms omegn

Marie-Louise Astrup-Wrisberg er tandlæge med over 20 års erfaring fra tandlægevagten, så du er i gode hænder nær Strandvejen og behandlingerne er i topkvalitet.

Adressen er Rungstedvej 69, st. th., 2960., og venteværelset er indrettet til at patienterne kan vente i hver deres stol med god arm- og benplads. De ventende gæster er velkommen til at nyde en kop te eller kaffe som din tandlæge nær Hørsholm. Husk akutte tider er kun beregnet til akut tandpine eller andre tiltagende tandproblemer.

Bestil her en akut tandtid til tandlæge som borger i Vedbæk eller Hørsholm via ☎ 4586 3325, og via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Ingen direkte akut telefon som ordinær tandlæge

Vi har ingen direkte akuttelefon, men besvarer telefonen med tider til akut såvel som normale tandlægebesøg fra 08-16 på klinikken nær Hørsholm. Tandlæge Astrup-Wrisberg har vagthavende personale fra 08-16, der sørger for du bliver kontaktet, hvis du sender en mail om akut tandlægebehov. Klinikken nær Hørsholm, lader dig vide, hvis de er klar til at modtage dig som akut patient samme eller næste dag. Ret henvendelse, så vil en tandvagt, være klar til at besvare din henvendelse eller komme med råd så hurtigt som muligt.

Sørg for at gøre det rigtige hjemmearbejde ift. tandpleje så undgår du behov for akut besøge hos din tandlæge

Tandklinikken nær Hørsholm anbefaler altid at du sørger for at bruge tandtråd på grundig vis. Du bør også foretage en rensing af munden for madrester med en god elektrisk tandbørste.

Tandklinik Rungstedtand ønsker at være din akuttandlæge i Hørsholm.

Læs også om mulighederne for at komme til tandklinikken nær Kokkedal

Akutte behandlinger i behagelige omgivelser nær Hørsholm og Vedbæk

Hos Rungstedtand nær Hørsholm har vi som mål at give vores patienter et smukt og sundt smil.

Vi hjælper og vejleder derfor individuelt, så den enkelte kan bevare sine naturlige tænder hele livet via behandling hos Rungstedtand tandklinik nær Hørsholm. Det sørger vi for via professionel rådgivning og behandlingsformer, der tager udgangspunkt i den enkeltes behandlingsbehov.

Rungstedtand tandklinik nær Hørsholm drevet af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg gennem en lang årrække.

I dag består tandklinikken af en god stab, der sammen arbejder med moderne teknologi, hvorfor vi er din akut tandlæge i Hørsholm.

Bestil en akut tid til tandlægen som borger i Vedbæk eller Hørsholm via ☎ 4586 3325, og via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Implantater i bedste kvalitet hos tandlægen nær Hørsholm

Implantater er disse kunstige tandrødder, som sidder, hvor de naturlige tænder, før har siddet. De bruges som fundament for porcelænskroner, broer og proteser, og er gode og holdbare løsninger for behandling.

Rungstedtand er eksperter i implantatbehandlinger, som er det solide alternativ til at have fritsiddende broer og proteser.

Porcelænskroner, broer og implantater til fair priser

Rungstedtand er specialister i at lave porcelænskroner broer og implantater i høj kvalitet til lav pris.

Derfor får du dine kroner billigt hos os som din akut tandlæge i Hørsholm

Vi har tilrettelagt vores behandling, således du får flest mulige tandkroner for dine kroner. Det har vi gjort ved at have gode købsaftaler i forhold til implantater med vores  schweiziske samarbejdspartnere. Kvaliteten er sikret, så vi har ikke behov for at få resultatet kontrolleret af danske teknikere.

Kviksølvfyldninger i Danmark er heldigvis forbudt. Alternativet er plast, som kan laves på en særlig måde, som stadig er holdbar hos Rungstedtand. Derfor dette nye koncept.

Rungstedtand har faste lave priser på kroner, samt implantater, og de vil for det meste være konkurrencedygtige med priserne på tilsvarende arbejde i udlandet. Du skal ikke betale for større administationsomkostning, da vi er en lille lokal klinik, som selv står for driften. Derfor kan vi holde vores priser på et lavt niveau sammenlignet med større klinikker. Det gælder også, hvis du kommer ind til os akut, og har behov for hjælp af en erfaren tandlæge.

Bestil din akutte tandtid som borger i Vedbæk eller Hørsholm via ☎ 4586 3325, og via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Hvordan laver vi implantater som din akut tandlæge i Hørsholm?

I succesfuld implantatbehandling indsættes en kunstig rod som er lavet af titanium i kæben. Det at forsyne implantatet med en porcelænskrone kan det erstatte tabte enkelttænder.

Implantatindsættelse kan ske under fuldstændig sterile former.

Ved større tandtab kan flere implantater forsynes med faste broer eller tryklåsproteser.

En af de væsentligste fordele ved implantatbehandling hos Rungstedtand nær Hørsholm er, at man helt undgår at nedfile nabotænder. Det er ellers er nødvendigt ved traditionel brobehandling.

Bestil en akut tandtid som borger i Vedbæk eller Hørsholm via ☎ 4586 3325, og via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Tandimplantater er ikke en del af akut behov for at komme til tandlæge med mindre der er tale om  et ødelagt tandimplantat

En protese kan helt undgås, når enkelte tænder mangler. På den måde får du igen fornemmelsen af at have dine helt egne tænder, og du skal heller ikke tænke på at risikere, at protesen løsner sig på de værst tænkelige tidspunkter. Der er ydermere heller ikke noget, der skal tages ud af munden og børstes.

Ved et totalt tandtab kan implantater således sikre, at en protese sidder fast, og egentlig så fast at den kun løsner sig fra underlaget, hvis du aktivt trækker den ud.

Det gør ikke ondt at få sat implantatet ind. Alt vores erfaring viser, at ubehaget efter indsættelsen gerne er mindre end efter f.eks. en ordinær tandudtrækning.

Du er velkommen til en konsultation, hvis du vil vide, om implantatbehandling er noget for dig, og udføres af din akut tandlæge i Hørsholm.

Bestil akut tandtid som borger i Vedbæk eller Hørsholm via ☎ 4586 3325, og via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Få hvidere tænder med din akutte tandlæge nær Hørsholm

Hvis du ikke har behov for en akut tandlæge, så laver vi også kosmetisk behandling. Der kan være længere ventetid på disse behandlinger. Det er vores smil, som gerne er det første indtryk andre får af os. Mange mennesker, har misfarvede tænder, hvilket kan forringe det gode førstehåndsindtryk. Det anses ikke som akut behov for tandlæge i Hørsholm, men vi hjælper gerne med en tid.

Du kender det helt sikkert selv. Hvis du møder en person med synligt misfarvede tænder, så kan du også reagere helt ubevidst på personen. Med din akutte tandlæge nær Hørsholm, kan du bestille en tid til en tandblegning. Dog ikke en akut tid, da disse tider er reserveret til akutte behov. Få en ikke akut tid til tandlægen ved at kontakte os i vores åbningstid.

Omvendt forholder det sig med ligeledes for en person med hvide tænder. Hele ansigtet kan lyse op, og vi tænker på personen som pænere – og det smitter ubevidst af på resten af vores egentlige opfattelse af personen. Kosmetisk tandbehandling hos tandlæge i Hørsholm, kan vi også finde ud af når det ikke er akut.

Læs også vores indlæg om: Bange for tandlæge?

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.