Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland ved Vedbæk har et godt varmt venteværelse, som er hyggeligt og behageligt indrettet. Kom ind og slap af nogle minutter før din aftale på vores rolige tandklinik nær Trørød, Vedbæk, Kokkedal og Hørsholm.

Behageligt og roligt venteværelse

I venteværelset kan du nyde en kop te eller kaffe og kigge i nogle af de nye ugeblade eller magasiner. Derudover er har vi også legetøj til rådighed til de yngre ventende. Kom forbi på vores adresse Rungstedvej 69, st. th, 2960 Rungsted Kyst, ved Hørsholm.

Vi ønsker en god atmosfære for alle de ventende, og gør så meget vi kan for at det bliver en behagelig og komfortabel oplevelse når du skal til tandlæge hos os.

Tandlægeklinikken Rungstedtand ligger 300 meter fra Rungsted Kyst Station (Rungsted Kyst st) i Nordsjælland.

Bestil en ny tid til tandlægen via 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk. Et tandeftersyn inkl. tandrensning koster kun 379,- kr.

Rate os på Trustpilot

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Hvis du ønsker at finde vej til klinikken, er der en lang række tjenester, som kan vise beliggenheden for Tandlægeklinikken Rungstedtand. Herunder vil du kunne finde navne på nogle tjenester, der kan hjælpe dig med at finde vej til klinikken, samt den adresse du skal anvende som din destination i tjenesterne. Derudover er der også et kort her på denne side med direkte link til beliggenheden for Rungstedtand Tandlæge.

  • Google Maps
  • Rejseplanen.dk
  • Bing Maps

Klinikkens adresse er følgende:

  • Rungstedvej 69, st. th
    2960 Rungsted Kyst

 

Find vej til klinikken

Hvis du ønsker at vende tilbage til en af de andre sider, eksempelvis behandlinger, kan du med fordel klikke på det forrige link eller gå op i toppen af siden, og klikke dig ind på netop den side du ønsker.

Der er gode indkøbsmuligheder hos Meny, Netto og Lagkagehuset 2 minutters gang fra klinikken. Meny, Netto og Lagkagehuset ligger på Rungsted Bytorv, som ligger næsten lige overfor tandlægen.

Der er ikke langt til Tandklinikken Rungstedtand fra de omkringliggende byer, såsom følgende byer:

Rungstedtand Tandklinik har også gode parkeringspladser til biler og cykler i nærheden. Kommer du fra et nærtliggende område som eksempelvis Hørsholm, Vedbæk eller Kokkedal, er der rig mulighed for at parkere din cykel ved siden af Tandlægeklinikken i Rungsted.

Kom til tandlæge tæt på Vallerød ved Hørsholm i Nordsjælland hos tandlægeklinikken Rungstedtand. Hos os får du tandpleje af høj kvalitet til en rimelig pris.

Anvend følgende kontakt informationer for at komme til en professionel tandlæge ved Vallerød:

Husk vi besvarer spørgsmål på mail inden for 48 timer.


tandlæge Vallerød

Ved udeblivelse koster det 450,- kr., da tiden kunne have været brugt på en anden patient. Så husk at melde afbud via telefon eller mail som minimum en dag før.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.