Bestil tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.

Denne side indeholder information omkring Hørsholm Kommune tandpleje, der primært står for børnetandpleje. Disse opgaver tager vi os også af hos Rungstedtand, og derudover er vi også eksperter i kroner, broer, rodbehandling og implantater. Har du brug for en tid hos en privatpraktiserende tandlæge, kan du med fordel kontakte Rungstedtand her: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer spørgsmål på mail hurtigst muligt.

Hørsholm Kommune tandpleje adresse

Hørsholm Kommune tandpleje har adresse på: Stadionalle 12, 2960 Rungsted Kyst. Denne kommunale afdeling indsamler data, og forsker således i patienterne. Der forskes blandt andet i brugen af nogle særlige laktyper på tænderne. Det gør vi ikke hos Rungstedtand, men vi følger med i udviklingen på området, så vi er opdateret.

Rungstedtand – tandlæge Hørsholm, ligger forholdsvist tæt på Hørsholms kommunale tandlægeklinik. Så hvis dine børn skal til tandlægen hos den kommunale tandpleje, kan du med fordel tage et kig forbi hos Rungstedtand. Kontakt os i dag via disse informationer: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Vi glæder os til at tage mod dig.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.