Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk
Denne side indeholder information omkring Hørsholm Kommune tandpleje, der primært står for børnetandpleje. Disse opgaver tager vi os også af hos Rungstedtand, og derudover er vi også eksperter i kroner, broer, rodbehandling og implantater. Har du brug for en tid hos en privatpraktiserende tandlæge, kan du med fordel kontakte Rungstedtand her: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Vi besvarer spørgsmål på mail hurtigst muligt.

Hørsholm Kommune tandpleje adresse

Hørsholm Kommune tandpleje har adresse på: Stadionalle 12, 2960 Rungsted Kyst. Denne kommunale afdeling indsamler data, og forsker således i patienterne. Der forskes blandt andet i brugen af nogle særlige laktyper på tænderne. Det gør vi ikke hos Rungstedtand, men vi følger med i udviklingen på området, så vi er opdateret.

Rungstedtand er din tandlæge i Hørsholm, og vi ligger forholdsvist tæt på Hørsholms kommunale tandlægeklinik. Så hvis dine børn skal til tandlægen hos den kommunale tandpleje, kan du med fordel tage et kig forbi hos Rungstedtand.

Hvis vi kan hjælpe dig når dine børn er til tandlæge hos Hørsholm Kommune tandpleje, vil det glæde os meget. Samtidig er vi sikre på, at du får behandling. Det kan være det bare er et eftersyn til forebyggelse der skal til. Et alment tandeftersyn er fordelagtigt fordi det forebygger mod tandproblemer. Det er ikke til at sige, hvad der står for døren uden at tage til et forebyggende tandeftersyn på Rungstedvej 69. Vi ses til tandlægen. Er du borger i Kokkedal? Så er du også velkommen hos Rungstedtand. Ring til os og kom forbi til et forebyggende eftersyn. Du kan også få en tandrensning, hvilket også er forebyggende i forhold til problemer med tænderne. Vi er din tandlæge i Kokkedal.

Hvis du taber dine tænder, er der en række behandlinger, som han hjælpe dig. Tandtab kan i mange tilfælde klares med implantater, hvilket kan give dig nye tænder.

Kontakt os i dag via følgende informationer: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Vi glæder os til at tage mod dig.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.