Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

På denne side opstilles de forskellige samarbejdspartnere og anbefalinger hos Rungstedtand. Vi er meget glade for vores samarbejdspartnere, hvilket er grunden til at vi har en hel side dedikeret til dette. Kontakt os for at bestille en tid ved at anvende kontaktinformationerne her på siden.

Straumann – tandimplantater fra Schweiz

Straumann i Schweiz er et velrenommeret firma, som laver tandimplantater. Dem samarbejder vi med når vi skal have udfærdiget tandimplantater af høj kvalitet. En af fordelene ved Straumann er, at vi er sikret dele og materialer i mange år frem, grundet deres renomme.

Cortzen Digital – Hjemmesideudarbejdelse og SEO 

Cortzen Digital udfører SEO, online markedsføring, hjemmesider og meget mere. Hjemmesiden er lavet i WordPress med SEO, og er leveret af Cortzen Digital. Alt kontakt angående hjemmesiden, kan rettes til vedkommende via følgende link: Michael Cortzen på LinkedIn. Cortzen Digital laver endvidere også webshops med mulighed for Kredit- og PayPal-betalinger, samt mange andre elementer inden for webudvikling.

Hvis du mangler rangering på Google kan Cortzen Digital helt klart være behjælpelig med dette, da Rungstedtand ligger fortræffeligt på de ønskede søgeord.

For en øget sikkerhed, kan en VPN anvendes, hvilket giver en sikker forbindelse: Billig god VPN. Læs mere om dette hos Cortzen Digital.

hoersholm-tandlaeger.dk – Bestil tid til en behandling hos en tandlæge ved Hørsholm

Hørsholm tandlæge – Vi samarbejder med hoersholm-tandlaeger.dk, så vi kan blive opdaget af patienter, der har behov for god behandling. Rungstedtand har en bred ekspertise, og bør derfor fremgå som et muligt valg, for patienter i Hørsholm og omegn.

Besøg hoersholm-tandlaeger.dk i dag. Vi fremgår af listen, og er altid klar til at give dig den bedste behandling som professionel tandlæge.

Det giver også mening at nævne Pendula Solutions, i forhold til at få produceret billeder i virtual reality. Dette kan en klinik anvende til at give et fuldt billede at alle klinikkens lokaler.

Pendula Solutions – Virtual Reality

Pendula Solutions laver virtual reality (VR) produktion og software. Blandt andet til brug i psykologisk praksis og læring. De kan også producere markedsføringsmateriale til en tandlæge, der kan være brugbart, hvis patienter lider af angst for nogle lokaler hos tandlægen. Se deres side her: Pendula Solutions.

Billige Koder

Hos billige-koder.dk er det muligt at foretage køb af fidget spinners, der kan virke afstressende for nogen. Disse tilbydes gennem professionelle samarbejdspartnere inden for området. Køb fidget spinner gennem billige koder og nævn gerne rungstedtand som reference. Ved at hjælpe hinanden holder vi gang i de lokale virksomheder, hvilket er med til at holde gang i de små virksomheder, hvor service er i højsædet.

Billige Koder ekspanderer inden for både gadgets og spilkoder, og det er derfor muligt at få flere forskellige elementer gennem shoppen. Billige Koder ønsker at holde sig opdateret så vidt muligt på områderne, således det nyeste er tilgængeligt for brugerne. En af de nye og populære titler, der netop er blevet tilgængelig, er cd-key til Playerunknowns Battlegrounds (PUBG), der er et action-shooter. Spillet foregår primært i multiplayer online, og er holdbaseret. Playerunknowns Battlegrounds (PUBG) er til platformen Steam, og har for tiden gerne over 50.000 streamers på Twitch. Køb cd-key: Playerunknowns Battlegrounds (PUBG) gennem Billige Koder, og spar tid- og leveringsomkostninger. Spilkoden sendes gerne over mail, hvilket sparer en masse tid og omkostninger til fragt.

Conan Exiles er netop på vej til at blive udgivet, og du kan spare penge ved at anvende Billige Koder som partner. Spillet udgives af Funcom, der også er udviklere af spillet. Find din spilkode i idag: Køb Conan Exiles cd-key Billige Koder.

Ønsker du at blive samarbejdspartner, kontakt os da via vores fremhævede kontaktinformationer her på siden. Er du borger nær Kokkedal, Hørsholm, Trørød eller Vedbæk, så er vi den rette tandlæge for dig.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.