Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Velkommen til din tandlæge, Rungstedtand, nær Vedbæk 2950, i Rudersdal Kommune, der drives af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg. På tandklinikken laves der akutte såvel som de kosmetiske behandlinger. Dine tænder er vores højprioritet og vi ønsker at behandle dem godt, så du har tænderne hele livet. Livskvalitet via kompetent tandbehandling, er grundlæggende i vores filosofi som tandlæge.

kontakt Tandlæge I VEDBÆK OMEGN i Rudersdal Kommune:

Patient bliver behandlet på klinik i Vedbæk

Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, har 20 års erfaring fra tandlægevagten. Derfor er tandlæge Astrup-Wrisberg hos Rungstedtand i stand til at varetage de akutte tandproblemer, samt en lang række forskellige kosmetiske behandlinger for borgere i Vedbæk.

Som en seriøs, ansvarlig og god tandlægeklinik, med rolige omgivelser, beliggende i Hørsholm Kommune, er det vores prioritet at være fleksible for vores kunder. Derfor har vi hos Rungstedtand, en bred åbningstid, hvilket gør det muligt at modtage akutte patienter med kort varsel.

Ring til os, og hør nærmere om mulighederne, for at komme til tandlæge nær Vedbæk. Vi har telefontid fra klokken 08 – 16 alle hverdage.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Indholdsfortegnelse – I det følgende kan du læse mere om:

  • Tandbehandlingerne hos tandklinikken nær Vedbæk
  • Målsætningen hos Rungstedtand nær Vedbæk
  • Viden om tandimplantater nær Vedbæk
  • Transportmuligheder til tandlægen nær Vedbæk

Tandlæge Vedbæk, Rungstedtand, logo for klinikken

Det er nemt at komme fra Vedbæk til Tandklinikken nær Vedbæk

Bestil tandtid via e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325 

TANDIMPLANTAT NÆR VEDÆK I RUDERSDAL KOMMUNE

Gennem en længere årrække har vi udført disse implantatbehandlinger med flotte resultater på klinikken nær Vedbæk. Før tandimplantationen finder sted, foretager vi altid en forundersøgelse. Her foretager vi en nærmere undersøgelse af dit tandsæt og mund, samt kæber. Herefter kan vi danne et grundlag for at planlægge det bedste og mest grundige behandlingsforløb for dig. Målet med dette er, at der udarbejdes en præcis behandlings-, samt tidsplan, der giver dig et overblik over den fulde pris og behandling, inden den egentlige tandbehandling eller tandoperation finder sted.

TANDEFTERSYN OG FYLDNING HOS TANDLÆGE NÆR VEDBÆK

På vores tandklinik nær Vedbæk foretager vi også Fyldningerne. Disse fyldninger kan laves i tandfarvet plastfyldningmateriale, eller i porcelænmateriale. Der er tale om to meget forskellige behandlinger, der begge kan genskabe tandens naturlige udseende. Dette sker i kontrast til de gamle sølvfyldninger der blev foretaget før i tiden. Hos Rungstedtand rådgiver vi dig om, hvilket materiale, der passer bedst til dig, i forhold til: 1) tandens tilstand, 2) holdbarheden og 3) din økonomi

PARADENTOSEBEHANDLING NÆR VEDBÆK

Det er som tandlæge essentielt at opdage tandsygdomme som paradentose i et så tidligt stadie som det er muligt. Det er derfor vigtigt, at du husker at besøge tandlægen regelmæssigt. Paradentose er en sygdom, der giver betændelse i den knogle i munden, som tandroden til den specifikke tand sidder fast i. Årsagen til paradentose er, at de bløde og hårde belægninger på tænderne som bakterier, samt tandsten forværres. Det er ydermere dokumenteret af tandlæger, at folk der ryger har en øget risiko for at udvikle paradentose. Du kan dog også være genetisk eksponeret for sygdommen, hvis du har familiemedlemmer som har været udsat for sygdommen.

OVERENSTEMMELSE MED DANSK TANDLÆGEFORENING OG SYGESIKRINGEN

Hos Rungstedtand nær Vedbæk, samarbejder vi med flere instanser. Vi er i overensstemmelse med den aftale, som foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. Er du medlem af Sygesikring Danmark får du tilskud til din behandling på vores tandklinik nær Vedbæk.

Anmeldelse af tandlæge nær Kokkedal

Jeg har haft Tandlæge Marie-Louise i mere end 10 år. Jeg føler at jeg får en god og professionel behandling hver gang jeg er til kontrol. Jeg er glad for at komme på klinikken da jeg ikke bliver pakket en masse unødige behandlinger på, som man gør ved mange af de store tandlægekæder, jeg føler at personalet taler ærligt og oprigtigt.

Andreas Cortzen
⭐⭐⭐⭐⭐

Husk at booke din tandlægetid nær Vedbæk på enten mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Patient hos klinik til tandlæge i Vedbæk
Tænder på patient hos tandlæge i Vedbæk
Tandlæge Hørsholm

Vores målsætning hos Tandlægeklinikken Rungstedtand nær Vedbæk i Nordsjælland

“Høj faglighed og kvalitet, er blandt nogle af vores nøgleord i forbindelse med de behandlinger vi yder. Tandlægeklinikkens grundlæggende målsætning er derfor, at du som vores patient kan bevare dine egne tænder så vidt muligt hele livet.” – tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg

Patient behandles hos tandlæge nær Kokkedal

Med Rungstedtand Vedbæk som din tandklinik, sikrer vi vores målsætning igennem regelmæssige tandlægebesøg, forebyggelse og en vedligeholdende behandling af høj kvalitet. På tandklinikken lægger vi således vægt på tændernes kosmetiske udseende, samt optimal funktion, da vi mener at netop disse elementer er uadskillelige i den moderne tandpleje. Gennem god faglighed og kvalitet, opnår vi gode, sikre og holdbare behandlinger.

Som en ansvarlig Tandlægeklinik, instruerer vi også vores kunder grundigt i hjemmetandpleje, samt opfølgning af denne. Hjemmetandplejen er altafgørende for forebyggelsen af nye tandsygdomme og tandproblemer. Med elektrisk tandbørste kan der gøres meget i hjemmet, hvilket vi anbefaler som din Vedbæk tandlæge.

Tandklinikken nær Vedbæk ønsker som din tandlæge at give dig din livsglæde tilbage ved at fjerne de unødvendige gener og sørge for de mindst smertefulde tandbehandlinger hos tandlægen. Det er meget vigtigt for os, at du oplever gode behandlinger når du går til tandlæge, og at du ikke får kronisk tandsmerte, der kunne have været undgået via gennemarbejdede behandlingsplaner. Vi anbefaler endvidere mundskyl som supplement i hjemmet. Vi anbefaler, at du børster dine tænder flere gange dagligt uden at børste for hårdt med tandbørsten.

Tandbehandling af allerhøjeste faglighed og kvalitet hos Rungstedtand få minutter fra Vedbæk Stationsvej

Tandlægeklinikken Rungstedtand befinder sig få minutter i bil, med cykel eller offentlig transport fra Vedbæk Stationsvej i Nordsjælland. Vi anvender udstyr og dele af den højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre det bedste udgangspunkt for dig som vores patient, samt en behagelig oplevelse af behandlingen.

Hør endnu mere om hvordan vi tager højde for ansigtssymmetri og mimik i vores tandarbejde. Vi er din foretrukne tandlæge i nærheden af Vedbæk.

Som en ansvarlig Tandlægeklinik, guider vi også vores kunder grundigt i god mundhygiejne og hjemmetandpleje, samt opfølgning af disse. En god rutine i hjemmetandplejen er altafgørende for forebyggelsen af nye tandsygdomme og tandproblemer. Som din tandlæge anbefaler vi at der blandt andet bruges en elektrisk tandbørste, da denne gør meget af forarbejdet og er mere grundig i forhold til en normal tandbørste.

 

SMERTEFRI TANDBEHANDLING TÆT PÅ VEDBÆK STATIONSVEJ I RUDERSDAL KOMMUNE

Alle Rungstedtand’s behandlinger kan faktisk blive udført fuldstændig smertefrit ved hjælp af lokalbedøvelse. Vi bruger den nødvendige tid, der skal til for at lægge en god lokalbedøvelse, således du kan slappe helt af under behandlingen.

Dermed kan vi sørge for at dit tandlægebesøg altid være en god oplevelse. Er du i tvivl om du har behov for lokalbedøvelse eller ej, vejleder vi også gerne i dette. 

Husk at booke din tandlægetid online på enten e-mail: ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325. Vi mener at du fortjener i bund og grund gode, sunde og raske tænder, samt hjælpe dig uden det bliver kompliceret. Du skal have de bedste vilkår for at leve normalt, hvilket vi gerne hjælper dig med.

 

 

 

INTERNATIONAL TEAM OF IMPLANTOLOGY

INTERNATIONAL TEAM OF IMPLANTOLOGY, ITI LOGO, for klinik nær Vedbæk

Tandlæge Astrup-Wrisberg er således også medlem af ITI, der står for International Team of Implantology, siden 2009. Samt dansk Endonti selskab for rodbehandlinger siden start 2001. Rungstedtand bliver således opdateret med den nyeste viden inden for tandimplantater via inden- og udenlandske eksperter på fagområdet. Således gør det samme sig gældende for rodbehandlinger.

Husk at booke din nye tid nær Vedbæk på enten e-mail: ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ 4586 3325

Husk at booke din nye tid til eftersyn eller behandling nær Vedbæk og Trørød på enten e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Kosmetisk tandpleje hos tandlæge nær Vedbæk

Rungstedtand er din tandlæge i Nordsjælland nær Hørsholm og Vedbæk. Hvis du tidligere har haft angstanfald eller nervøsitet i tandlægestolen, bør du meddele dette til tandlægen, således vi kan afsætte ekstra tid af til at foretage din behandling, og sørge for at det bliver mest muligt behageligt for dig som vores patient. Vi tilstræber at give dig fyldestgørende information omkring vores behandlinger, således det bliver rarest for dig, når du er til Tandlæge hos vores klinik i Nordsjælland ved f.eks. Hørsholm og Vedbæk. Er du ny patient? Så glæder vi os hos Rungstedtand og som din tandlæge meget til at høre fra dig.

Vores mål hos Rungstedtand tandklinik, er at altid opfylde vores patienters ønsker, når de går til tandlæge hos Rungstedtand. Det er naturligvis uden foretagelse af overbehandling. Vi har etik og ansvarlighed som nogle af vores væsentligste værdier. Dette sikre også dig som patient et meget rimeligt prisniveau, hvor du ikke kommer til at betale urimelige eller tårnhøje priser for tandbehandling.

TANDLÆGE VEDBÆK? TRANSPORTMULIGHEDER OG PARKERING HOS TANDLÆGEKLINIKKEN RUNGSTEDTAND VED KOKKEDAL, NIVÅ OG VEDBÆK

Tandlæge Vedbæk? Selve Tandlægeklinikken, der er drevet af Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, ligger omkring 300 meter fra Rungsted Kyst Station (Rungsted Kyst st) ved Hørsholm i Nordsjælland. Er du ny patient, vil vi glæde os til at høre fra dig. Vi har tid til nye såvel som nuværende patienter.

Parkering hos tandlæge i Vedbæk omegn

Der er således udmærkede muligheder for at besøge en professionel tandlæge via den offentlige transport fra eksempelvis København til klinikken i Nordsjælland.

For at se vores kliniks beliggenhed, kan du klikke på det følgende link. Her kan du samtidig få rutevejledning via Google Maps: Klinikkens beliggenhed.

Vi lægger vægt på at du får alt den nødvendige information i forhold til alt det praktiske, da vi ligger meget centralt, i forhold til mange af byerne ude ved Strandvejen og  kysten. Herunder blandt andet Nivå, Hørsholm og Kokkedal.

Det tager lige omkring 5 minutter med offentlig transport at komme til tandlæge fra Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal i Nordsjælland. Hvis du er mere til at cykle, bør du kunne komme til Tandlæge på under 10 minutter fra enten Vedbæk, Nivå, Hørsholm og Kokkedal. Dette er afhængigt af hvor hurtig du er på din cykel.

For patienter i bil, har vi også gode parkeringsmuligheder i nærheden. Der findes nemlig parkeringspladser lige ved Menu, Netto, Pennehave, Skovbrynet og langs bygningen, hvor klinikken ved Hørsholm befinder sig. Husk endeligt også at indstille din P-skiven.

Venteværelse hos Vedbæk tandlæge

TANDPLEJE- OG TANDLÆGEPRISER NÆR VEDBÆK

Vores priser afhænger således meget af den enkelte tandbehandling. Det er derfor en god idé at ringe og bestille et eftersyn på klinikken, da det dermed gør det lettere for os at blotlægge prisen konkret gennem en skræddersyet vurdering.

Vi gør meget ud af at levere gode og rimelige priser til vores patienter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores arbejde er af god kvalitet, hvilket også sparer dig penge i på længere sigt. Vi har valgt at have lave omkostninger i forhold til markedsføring, men samtidigt lægger vi også vægt på ærlig markedsføring.

Det er i høj grad med til at holde priserne rimelige for vores patienterne. Dette mener vi  også giver et godt forhold mellem patient og tandlæge.

Ved at kontakte Rungstedtand klinikken kan du også høre mere om studierabat på vores tandbehandlinger hvis du er studerende. Vi bruger altid materialer af højeste kvalitet, og går ikke på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Ring til tandlægen hos Rungstedtand, og bestil tid til et eftersyn, eller forklar os gerne situationen nærmere over en telefonsamtale. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Hos Tandklinikken Rungstedtand yder vi både professionel og smertefri behandling i behagelige og trygge rammer. Det er altid tandlæge Astrup-Wrisbergs ambition, at du føler dig i de bedste hænder samt får en rar oplevelse på vores hyggelige tandklinik.

Som din tandklinik er vi derfor også økonomisk undersøgende, og taler gerne alle muligheder igennem, inden den egentlige tandbehandling foretages. Dermed kan der udmærket foretages et design af en tandbehandlingsplan for dit tandsæt. Vi gør ganske simpelt sagt; en dyd ud af at vi kender vores patienter. Vi tager også gerne nye patienter ind i vores varme hænder.

Indtil vi ses næste gang; husk at bruge din tandtråd og børst dine tænder 2 gange om dagen.

Vil du vide mere om nogle af vores tandbehandling? Ring gerne ind og få en snak med os.

Ny eller nuværende patient nær Vedbæk? Vil du bestille en tandtid eller få besvaret et spørgsmål? Så kontakt endelig tandlæge Astrup-Wrisberg i Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk via e-mail ml@rungstedtand.dk eller på telefonen ☎ 4586 3325. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Kontakt tandlægen i Vedbæk omegn

Skulle du have akut behov for tandrådgivning angående behandlinger eller korrekt tandbørstning via en erfaren tandlæge? Så udfører vi rådgivning til dig om dine tænder, hvad enten det handler om tyggefunktion eller at få livsglæden tilbage via gode og professionelle tandbehandlinger. Rungstedtand informerer dig altid om, hvordan du bedst muligt kan undgå problemer, gener og frygt ved at gå til tandlægen, samt sørger for grundige tandbehandlinger.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us
Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.