Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandlæge Astrup-Wrisberg har igennem en lang række års erfaring, erstattet mistede tænder med tandimplantater i guld eller porcelæn. Hør mere om at få lavet en permanent guldtand eller en porcelænskrone. Ja – du kan få lavet guldtænder hos Rungstedtand, men først skal du ind til en konsultation.

Et tandimplantat er egentlig en ny tandrod i titanium, og er en behandling, der udføres af din tandlæge nær Holte og Birkerød i Nordsjælland. Vi kan lave tandimplantatet i samspil med. krone i porcelæn eller guld vha. en guldkrone, hvis du ønsker et look i særklasse eller grundet de andre fordele guld medfører.

Contact Us

Hør hvad en permanent guldtand eller porcelænskrone koster i dit tilfælde

Du bestemmer i sidste ende selv, hvilket løsning du går med, men vi vejleder dig først og fremmest på klinikken til din konsultation. 

Implantatet er som sagt intet andet end et lille titanium skrue, som kan skrues ind i knoglen, i underkæben, eller i din overkæbe, der fungerer som en erstatning for en tabt tandrod. Et implantat er en løsning i tandplejen som ikke maskerer manglen på tanden, men kan erstatte, og fungerer, og ser ud som en helt ny tand. Kom forbi og hør mere om en porcelænskrone eller et tandimplantat i guld hos Rungstedtand, som er tæt på København.

Skal du have lavet guldtænder eller tænder af porcelæn, kan du med fordel kontakte os på mail eller telefon og høre mere.

Husk at booke din tandlægetid på enten vores e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

 

Faa-lavet-en-guldtand-eller-flere-guldtaender-hos-en-tandlaege.-Det-faar-du-til-en-fair-pris-i-Rungsted

Hvad er et tandimplantat og er guld holdbart?

Implantater er disse kunstige tandrødder (oftest lavet af titanium). Der indsættes disse æstetiske porcelænskroner på dem, eller en guldkrone, så du får en guldtand. Guldtanden har fordele og ulemper, og det taler vi nærmere med dig om på din gratis konsultation.

Tandklinikken nær Holte og Birkerød kan på forholdsvis kort tid rekonstruere enkelte mangler af tænder på den måde. En protese eller en porcelænsbro kan vi også indsætte på implantaterne og restaurere større tandmangel.

 

Guldtand nær København i Nordsjælland

En guldtand er særdeles holdbar, men den skal laves rigtigt, så du kan bevare den hele livet.

Implantatet svarer altså til tandroden. Denne er på sin vis forankret i knoglen, i underkæben eller overkæben, og er et fundament i protetiske restaureringer såsom en krone, bro eller protese.

Et implantat kan være den eneste gode løsning i tandplejen som ikke maskerer en dårlig tand, men rekonstruerer en helt fungerende tand. Bortset fra dette ser den også ganske godt ud. Kom forbi Holte og Birkerøds tandlæge i Rungsted.

Læs om retentionstråd hos Rungstedtand.

Book din tid til tandlæge ved Holte og Birkerød, og hør mere om et tandimplantat i guld eller porcelæn

Husk at booke din tandlægetid på enten vores e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Implantaterne er fremstillet af grundstoffet titanium, som er et biokompatibelt materiale, der ikke fører til en allergisk reaktion i kroppen. Efter implantologen har placeret implantatet i din overkæbe, eller underkæbe, kommer der til adhæsion. Titanium har den egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at indgå i en fysisk-kemisk forbindelse, med det levende knoglevæv, og således låses fast. Denne proces kalder vi for osseointegration. Hør mere hos Holte og Birkerød tandlæge.

Forbindelsen mellem overfladen af dette implantat og knoglen er en ganske dynamisk proces – og konstant kører processerne knogleresorption og knogleabsorption. Balancen mellem disse processer sikrer endvidere stabilitet af knogleniveau omkring implantatet. Det resulterer i en langvarig funktionalitet. Borger i Kokkedal? Så se vores side vedr. tandlæge i Kokkedal.

Når der bliver indsat et implantat (den kirurgiske del) kan det udføres på en sådan måde, at kæbebenet kan genopbygge sig godt omkring implantatet. Denne proces kaldes for osteointegration, hvilket kan give mulighed for, at den nye tand bliver stabil og stærk i mange år. Vi ses hos Holte og Birkerød tandlæge.

Mangler du tænder? Så kan implantatbehandling og en nytandkrone hos en tandlæge nær Holte og Birkerød hjælpe

Gennem indførelse af et implantat i knoglen suppleres ikke en manglende tand. For at genoprette et fuldkomment udseende og funktion er en protetisk rekonstruktion (såsom en tandkrone, bro eller protese på implantater), faktisk nødvendig. Det understøttende element af en protetisk rekonstruktion baseret på et implantat er en så form for forbindelse, som kan være lavet af titanium, guld eller zirkoniumoxid. I dagens verden er implantater den perfekte løsning til enhver, som er i tandnød. Implantater kan således erstatte enkelte tandtab på bedste vis og fyldestgørende. De er tilsvarende også et ideelt udgangspunkt for tandproteser. Vi behandler også tandimplantater nær Holte og Birkerød.

Implantat i guld vha. guldkrone foretages smertefrit i Nordsjælland

Implantatbehandlinger kan sådan set udføres på de fleste konsultationsstuer, samt tandlægeklinikker, og også effektivt. Ved hjælp af disse tandimplantater, kan Rungstedtand give dig de helt nye fastsiddende tænder – med stor streg under fast – helt uden at foretage indgreb i de øvrige tænders placeringer. Implantatbehandling udføres bedst smertefrit ved hjælp af lokalbedøvelse. Det er en meget skånsom operation, der bør opleves uden ubehag.

International Team of Implantology

INTERNATIONAL TEAM OF IMPLANTOLOGY, ITI LOGO, for klinik nær Holte og Birkerød

Tandlæge Astrup-Wrisberg er også medlem af ITI, der står for International Team of Implantology, siden 2009. Samt dansk Endonti selskab for rodbehandlinger siden start 2001. Tandklinikken nær Holte og Birkerød bliver således opdateret med den nyeste tandimplantatviden via inden- og udenlandske eksperter på fagområdet. Det samme gør sig gældende for rodbehandlinger. Vi ses hos Holte og Birkerød tandlæge.

 
 

implantat som kan laves af tandlæge ved Holte og Birkerød

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.