Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

HVAD KOSTER EN TANDKRONE HOS TANDLÆGEN – PRIS I DKK?

Det er nok ikke meget forkert, at de fleste af os ønsker at have stærke og sunde tænder hele livet. En tandkrone kan måske være svaret for nogle. Rungstedtand er din tandlæge i Trørød, Kokkedal, Hørsholm, Vedbæk og Rungsted.

Vi vil gerne have tænder, som på en eller anden måde, er i stand til at klare de opgaver vi ”lægger foran dem”, og dermed tygger sig igennem de fleste typer af mad som vi kommer i munden. Det er vigtigt at huske på, at de stærke og sunde tænder ganske enkelt ikke kommer af sig selv. Der skal vejledning og eftersyn til at sikre de bedste vilkår.

Ja vejen til gode, sunde og stærke tænder går ganske enkelt gennem regelmæssig og sund tandhygiejne. Det indebærer endvidere daglig tandbørstning, samt brug af tandtråd udover de essentielle og kontinuerlige besøg hos din tandlæge. At få foretaget behandlinger hos din tandlæge er ligeledes et relevant element i din opretholdelse af et sundt og stærkt sæt tænder. Tandlægen kan vejlede dig i, hvad du skal gøre.

Bestil tandtid til tandkrone eller tandeftersyn via  4586 3325☎ kontakt tandlæge astrup wrisberg via telefon, eller  ml@rungstedtand.dk✉ kontakt tandlægen via mail

Contact Us

Tandkrone til en fair pris hos tandlæge hvor du først undersøges

Tandkroner til en fair pris

I konkrete tilfælde, hvor forebyggende behandlinger, og den daglige tandhygiejne ikke er blevet udført ordentligt, ser man ofte at tænderne har taget skade. Det er gerne beskadigede tænder, eller tænder med store tandfyldninger, som kan have et behov for at få lavet en tandkrone. En krone beskytter tanden, så den kan synge et par vers mere. Hør tandlægen, hvilken løsning, der er bedst for dig og din måde at leve på. Prisen på en tandkrone afhænger af flere faktorer.

HVORDAN FUNGERER EN TANDKRONE?

Har du ødelagte tænder? Så er en krone funktionel. Kronen har den funktion af at være en slags beskyttende hinde på en ødelagt tand. Tandkronen beskytter dermed det, der er tilbage af den eksisterende tand. Fremfor at trække en tand ud og lave et tandimplantat, kan en tandkrone benyttes som en redning. Hos Rungstedtand, kan kronen laves i forskelligt materiale – vi har bl.a. plast, guld, porcelæn mm. – som virker særdeles forstærkende, således at din tand ikke knækker nemt. Hør mere om de forskellige materialer hos Rungstedtand. Udover at beskytte en skadet, ødelagt, samt svækket tand, er en tandkrone faktisk også i stand til at forebygge skader på de omkringsiddende tænder og på tandkødet. Dermed er en krone en fornuftig investering i dit tandsæt udover at se godt ud, investerer du også i at dine andre tænder kan holde længere. Bestil tandtid til tandkrone eller tandeftersyn via ☎ Ring og hør om en god pris på tandkrone 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

VARIERENDE PRISER PÅ TANDKRONER

Pris på en tandkrone kan variere ift. hvilket materiale, der benyttes. Udover at prisen på at få lavet en krone hos tandlægen afhænger af, hvilket materiale kronen laves af, så kan proceduren også afhænge af patienten, hvilket kan betyde prisen varierer fra patient til patient.

En porcelænskrone har den konkrete fordel, at den har en farve, som ganske naturligt passer godt til almindelige tænder. Desuden er en porcelænskrone holdbar, for porcelæn er et stærkt materiale. Derfor vil du kunne få glæde af en porcelænskrone i mange år fremadrettet. Disse årsager betyder så også, at en porcelænskrone også er en dyrere løsning end f.eks. en plastkrone. Derfor giver det mening for nogle at overveje fordele og ulemper, når du skal vælge. Vi hjælper dig gerne med at beslutte, hvad der giver mening.

Hør mere omkring Rungstedtands pris på en guldkeramisk krone ved at kontakte tandlægen. Et tandimplantat i guld kan laves vha. en guldkrone. Hør tilsvarende mere om de typer af tandbehandlinger Rungstedtand tilbyder, samt vores konkrete priser. På nogle behandlinger afhænger vores priser af forskellige faktorer. Prisen plejer som reelt at være underordnet ift. at få udført et holdbart og omsorgsfuldt stykke behandling.

Hos Rungstedtand kan vi tilbyde både studierabat, tilskud samt finansiering af dit tandlægebesøg. Læs også om huller i tænderne.

Du er meget velkommen til at kontakte tandklinikken ift. spørgsmål ang. kroner, samt andre typer af behandlinger. Bestil din nye tandtid til tandkrone eller tandeftersyn via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

RUNGSTEDTAND VIL GERNE HJÆLPE DIG ANG. FINANSIERING, SÅ DU FÅR BEHANDLING, SAMT EN BILLIG OG GOD FINANSIERING AF DIN TANDKRONE

Bestil tandtid til tandkrone eller tandeftersyn via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.