Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Rungstedtand har 20 års erfaring med tandimplantater, og har beliggenhed nær Lyngby med klinik i Rungsted. Vi tilbyder flere typer af tandimplantater, så det passer til dit budget. Er du senior, så kan vi muligvis sørge for en rabatordning. Send os en mail ml@rungstedtand.dk eller ring på 4586 3325  og hør om vores priser

Vores DNA er at levere ekspertise og omsorg i et roligt miljø, der opfylder vores kunders og patienters behov. Vores tandteam med Marie-Louise og René i spidsen, er eksperter i at skabe tryghed og berolige selv de mest nervøse patienter.

Vi forstår vigtigheden af et smukt smil, og hos Rungstedtand specialiserer vi os i at genskabe ødelagte tænder til deres naturlige og stærke tilstand. Uanset om dine tænder er knækkede, løsnede eller misfarvede, er vores mål at skabe harmoni og naturlighed.

Kontakt os via formularen og få behandling med et nyt tandimplantat til en fair pris.

Contact Us

Har du mistet en tand? 

Et tandimplantat er ofte den rigtige løsning, hvis du mister en tand. Det er i dag muligt at erstatte en eller flere mistede tænder med et tandimplantat, der sikrer dig, at dine tænder har samme funktionsevne og udseende, som du kender det fra naturlige tænder. En tabt tand er mere end bare en gene. Det kan over tid påvirke din evne til blandt andet at spise, som du gør i dag. Det kan også give et skævt bid med smerter som resultat. Den rigtige løsning, hvis du mister en tand, vil oftest være et tandimplantat med krone. Hermed kan du erstatte tanden fuldstændigt og bevare et flot og naturligt smil hele livet.

Hvornår er et implantat med krone nødvendigt?

Hvis du mister en tand, eller oplever gener med løstsiddende tænder, vil den rigtige løsning for dig oftest være et implantat med krone. Et implantat er en kunstig tandrod, der sættes ind i kæben og som herefter gror fast. Oven på implantatet monteres en krone, så det fremstår som en naturlig tand. I dag er det muligt at lave behandlingen så godt, at der næsten ikke føles forskel eller opleves forskel rent udseende mæssigt.

Vi forstår, at det at miste en tand kan have store konsekvenser for din livskvalitet. Derfor tilbyder vi hos Rungstedtand implantatløsninger, der ikke kun genskaber dit smil, men også din livsglæde.

Forundersøgelse er en vigtig del af processen. Før en eventuel behandling med implantater vil din tandlæge altid foretage en forundersøgelse af dine tænder og tage et røntgenbillede af tænder og kæber. Det skal sikre, at du tilbydes den rette behandling, der giver et tilfredsstillende resultat, og som passer til netop dine behov. Behandling med tandimplantater er muligt for langt de fleste mennesker, men det er dog en forudsætning, at kæbeknoglen er sund og rask, så den kan modtage implantatet.

Vores behandlinger udføres udelukkende af professionelle behandlere med høje faglige kompetencer indenfor området. De har mange års erfaring og stor rutine med netop tandimplantater. For dig som patient betyder det, at du får den mest sikre og præcise løsning til netop dit behov.

Tandimplantater er ikke kun et kosmetisk spørgsmål; de har også en praktisk funktion. Med et tandimplantat kan du tygge normalt, dit tandsæt og smil ser naturligt og pænt ud, og implantatet føles og fremstår som en normal tand. Derudover er tandimplantater meget hårdføre og lavet i et materiale, der sikrer, at de kan holde resten af livet.

Digitalisering har gjort implantatbehandlinger mere tilgængelige og overkommelige. Prisen på implantater er på et fornuftigt niveau takket være digitaliseringen, hvilket gør det muligt for flere at vælge denne langtidsholdbare løsning. Ved design af implantater tages der hensyn til patienternes tandhygiejne, så tandkødet ikke ødelægges.

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål omkring tandimplantater. Derfor har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål og svar på vores hjemmeside. Hos Rungstedtand ønsker vi at gøre processen så nem og gennemsigtig som muligt for vores patienter.

Vent ikke med at genoprette dit smil og din livskvalitet. Book en tid hos Rungstedtand i dag, og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Tandimplantat nær Lyngby, kroner eller proteser kan laves som en erstatning for ødelagte tænder og dermed er de nye tænder du kan få op afbetaling. Få en tid her.
Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.