Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Det er nemt at forvirre tandpleje-planer (også kendt som tandpleje-rabatplaner) med tandplejeforsikring, men de er meget forskellige. Uanset om det er en forsikring eller en rabatplan – eller en kombination af de to – afhænger det af, hvor meget tandpleje du, samt din familie får om året. Dermed afhænger det altså af, hvor store udgifterne er i forbindelse med at gå til tandlæge. Er du studerende, er det en god idé at undersøge, hvad der kan opnås af tilskud.

Spørg efter vores studierabat til studenter. Tandlægen kan kræve at se studiekort.

Hvordan fungerer studierabat hos tandlægen?

Hvordan fungerer studierabat hos tandlægen? Det afhænger af den konkrete behandling. Det er derfor nødvendigt at spørge tandlægen om der er studierabat på den pågældende behandling.

Hør gerne nærmere over mail, hvorledes vi har studierabat på den pågældende behandling hos Rungstedtand tæt på Vedbæk og Kokkedal i Nordsjælland: Tandlæge Vedbæk.

 

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Her kan der bestilles en tandlægeplan?

Det kan være en god mulighed for folk, der ikke har adgang til tandlægeforsikring eller som ønsker tjenester, der ikke er dækket af forsikring. Dette kan omfatte ældre borgere, der ikke har tandlægeforsikring under et selskab, eller yngre mennesker, der ønsker rabat på forskellige behandlinger.

Studierabat til studenter eller studerende kan gives hos Rungstedtand, der ligger tæt på Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal i Nordsjælland. Spørg efter vores rabatter over telefonen eller når du er hos tandlægen.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.