Bestil tandtid via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Her på siden kan du læse nærmere omkring Rungstedtand, som er en Tandlæge ved Nivå. Tandlægen ligger dog ikke helt ved Nivå, men tæt på Nivå i Nordsjælland.

Rungstedtand har en beliggenhed tæt på Rungsted Kyst station, hvilket gør det muligt at benytte kystbanen i forbindelse med at tage til tandlæge. Der er fem minutters gang fra stationen til klinikken.

I forhold til parkering med bil, er der en række parkeringspladser i området, som sikkert kan anvendes. Derfor er det også muligt at tage bilen.

I det følgende ser vi nærmere på Nivåområdet, herunder Niverød, samt driften af klinikken i Rungsted ved Nivå, samt hvilke behandlinger, der udføres.

Hos Rungstedtand, kan du få udført en tandoperation som er en behandling vi udfører på klinikken nær Nivå.

Tandlæge Niverød

Niverød er et område som ligger tæt på Nivå og Hørsholm, og det er derfor hensigtsmæssigt for Rungstedtand at kunne tilbyde patienter, som befinder sig på denne lokation behandling. Vi er altid glade for at kunne være behjælpelige for folk i nærområdet, og ønsker at yde service af højeste kvalitet.

Ring gerne inden for den normale telefontid eller send en mail, og fortæl meget gerne, hvordan du fandt os. Her slutter afsnittet Tandlæge Niverød. Find gerne kontaktinformationerne ved at anvende dette link: Kontakt.

Drift af Rungstedtand – Tandlæge ved Nivå-området

Tandlægeklinikken drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som har stor erfaring som tandlæge fra egen praksis og tandlægevagten gennem en lang årrække. Oprindelsen af klinikken skete således i år 1998.

Der medfølger med den store erfaring også en lang række principper i forbindelse med driften, som sikrer en god patientoplevelse. Disse er blandt andet at føre en etisk klinik med fokus på at skabe høj værdi for patienten i den givne behandling.

Dette gøres blandt andet gennem kompetencer og høj erfaring, samt anvendelse af materialer, der er af yderst høj kvalitet.

I forhold til at kunne anvende materialer af høj kvalitet, skyldes dette primært lave omkostninger til både online og offline reklame. I stedet for at benytte meget af vores energi og ressourcer på markedsføring, benytter vi i stedet vores energi på at skabe gode oplevelser og relationer.

Behandlinger

Som tandlæge tæt ved Nivå, er det nødvendigt at kunne dække en lang række forskellige behov inden for tandlæge behandlinger. Derfor har vi hos Rungstedtand en lang række forskellige behandlinger, som tilbydes i led med driften af klinikken.

Her på siden er det muligt at læse i dybdegående omfang omkring disse forskellige behandlinger. Dette er klart noget vi anbefaler, således du som patient har et fyldestgørende indblik i, hvorfor og hvordan en given behandling foregår.

Ellers gør vi også meget ud af kundeservice, og derfor er det også blot vigtigt at du som patient kan stille de spørgsmål som du synes er relevante i forhold til en behandling.

Hvis du ønsker at bestille tid hos en tandlæge ved Nivå, kan du med fordel kontakte Rungstedtand på kontaktinformationerne, som er tilgængelige her på siden.

Husk at bestille tid via ☎ 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.