Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandlægerne nær Nivå er klar til at hjælpe med omsorgsfuld behandling og vejledning. Undgå huller i tænderne og tandsmerter ved at gå til tandlæge. Nær Nivå ligger Rungstedtand, og her kan du få tandpleje og tryg behandling af dine tænder. Her på siden kan du læse nærmere omkring Rungstedtand, som er en Tandlæge ved Nivå. Tandlægen ligger dog ikke helt ved Nivå, men tæt på Nivå i Nordsjælland.

Rungstedtand har en beliggenhed tæt på Rungsted Kyst station, hvilket gør det muligt at benytte kystbanen i forbindelse med at tage til tandlæge. Der er fem minutters gågang fra stationen til klinikken.

I forhold til parkering med bil, er der en række parkeringspladser i området, som sikkert kan anvendes. Derfor er det også muligt at tage bilen. I det følgende ser vi nærmere på Nivåområdet, herunder Niverød, samt driften af klinikken i Rungsted ved Nivå, samt hvilke behandlinger, der udføres.

Hos Rungstedtand, kan du få udført en tandoperation som er en behandling vi udfører på klinikken nær Nivå. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Kontakt Nivå Tandlæge

Contact Us

Find vej

Omsorgsfuld tandlæge nær Nivå og Niverød

Niverød er et område som ligger tæt på Nivå og Hørsholm, og det er derfor hensigtsmæssigt for Rungstedtand at kunne tilbyde patienter, som befinder sig på denne lokation behandling. Vi er altid glade for at kunne være behjælpelige for folk i nærområdet, og ønsker at yde service af højeste kvalitet.

Ring gerne inden for den normale telefontid eller send en mail, og fortæl meget gerne, hvordan du fandt os. Book tid til tandlæge nær Nivå og Niverød på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Som tandlæge i Nivå, kan vi lave røntgen billeder af dine tænder

Tryg behandling af tandlæge ved Nivå

Som tandlæge tæt ved Nivå, er det nødvendigt at kunne dække en lang række forskellige behov inden for tandlæge behandlinger. Derfor har vi hos Rungstedtand en lang række forskellige behandlinger, som tilbydes i led med driften af klinikken.

Her på siden er det muligt at læse i dybdegående omfang omkring disse forskellige behandlinger. Dette er klart noget vi anbefaler, således du som patient har et fyldestgørende indblik i, hvorfor og hvordan en given behandling foregår.

Ellers gør vi også meget ud af kundeservice, og derfor er det også blot vigtigt at du som patient kan stille de spørgsmål som du synes er relevante i forhold til en behandling.

Hvis du ønsker at bestille tid hos en tandlæge ved Nivå, kan du med fordel kontakte Rungstedtand på kontaktinformationerne. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Book tid til tandlæge nær Nivå

Vi sikrer vores målsætning bedst gennem regelmæssige tandlægebesøg, forebyggelse og en vedligeholdende behandling af høj kvalitet. Vi lægger vægt på kosmetik og funktion, da vi mener at netop disse elementer er uadskillelige i moderne tandpleje. Gennem faglighed og kvalitet, går vi samtidig meget op i sikkerhed.

Som en ansvarlig Tandlægeklinik, instruerer vi vores kunder grundigt i hjemmetandpleje, samt opfølgning af denne, da hjemmetandplejen er altafgørende for forebyggelsen af nye tandsygdomme og tandproblemer. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Nivå tandlæge der kan lave tandimplantater, tandeftersyn og meget mere

TANDLÆGERNE HOS RUNGSTEDTAND NÆR NIVÅ, HJÆLPER MED FOREBYGGELSE OG KOSMETISK TANDPLEJE

Tandlægerne ønsker at give dig livsglæden tilbage ved at fjerne unødvendige gener og smertefulde tandbehandlinger. Det er vigtigt for os, at du oplever gode behandlinger når du går til tandlæge, og at du ikke får kronisk tandsmerte, der kunne have været undgået via gennemarbejdede behandlingsplaner. Vi anbefaler desuden mundskyl som supplement. Ydermere anbefales tandbørstning flere gange dagligt for at sikre at du selv er med til at bekæmpe og fjerne plak og have sundt tandkød. Vores tandplejer er klar til at tage imod dine

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand tæt på Nivå i Nordsjælland, anvender vi både udstyr og dele af den højeste kvalitet, som er med til at sikre det bedste udgangspunkt for patienten, samt en behagelig oplevelse af behandlingen.

Hør mere om hvordan vi tager højde for ansigtssymmetri og mimik i vores tandarbejde. Vi er din tandlæge i nærheden af dig. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

SMERTEFRI TANDBEHANDLING AF TANDLÆGERNE TÆT PÅ NIVÅ

Alle Rungstedtand’s behandlinger kan faktisk udføres fuldstændig smertefrit i lokalbedøvelse. Vi bruger den tid der skal til for at lægge en god velfungerende bedøvelse, således du kan slappe af.

På den måde vil dig tandlægebesøg altid være en behagelig oplevelse. Tandlægerne vejleder gerne, hvorvidt du har behov for bedøvelse eller kan klare dig uden.

Book tid til tandlæge nær Nivå

Husk at booke din tandlægetid online på enten mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325. Du fortjener sunde og raske tænder. Vi ønsker at hjælpe dig uden det bliver kompliceret og give dig gode vilkår for at leve normalt.

Tandlægen i Nivå har instrueret patient i at børste tænder grundigt og omsorgsfuldt

OM VORES TANDIMPLANTATER PÅ TANDKLINIK NÆR VEDBÆK OG NIVÅ

Astrup-Wrisberg har igennem mange års erfaring, erstattet mistede tænder med tandimplantater. Et tandimplantat er egentlig en ny tandrod i titanium.

Et implantat er som sagt intet andet end et lille titanium skrue, som skrues ind i knoglen i underkæben eller overkæben, der fungerer som den tabte tandrod. Et implantat er den eneste løsning i tandpleje som ikke maskerer manglen på tanden, men det erstatter, fungerer og ser ud som en helt ny tand. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

FÅ LAVET TANDIMPLANTATET HOS PROFESSIONEL TANDLÆGE NÆR NIVÅ

Implantater er kunstige tandrødder (som regel lavet af titanium). Der indsættes æstetiske porcelænskroner på dem. Tandklinikken Rungstedtand kan rekonstruere enkelte mangler på den måde. En protese eller en porcelænsbro kan vi også indsætte på implantater og restaurere større tandmangel.

Implantat svarer til tandroden. Det er forankret i knoglen i underkæben eller overkæben, og er en grundpille i protetiske restaureringer såsom en krone, bro eller protese.

Et tandimplantat er den eneste gode løsning i tandpleje som ikke maskerer manglen på tanden, men det rekonstruerer en helt fungerende tand. Bortset fra det ser den også ganske godt ud.

Husk at booke din tandlægetid nær Nivå på enten mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Tandimplantat af smuk og holdbar titanium hos tandlæge nær Nivå

Implantater er fremstillet af grundstoffet titanium, et biokompatibelt materiale, der ikke fører til en allergisk reaktion i kroppen. Efter implantologen har placeret det i overkæben eller underkæben kommer der til adhæsion. Titanium har den egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at indgå en fysisk-kemisk forbindelse med det levende knoglevæv og derved låses fast. Denne proces kaldes for osseointegration.

Forbindelse mellem overfladen af implantatet og knoglen er en ganske dynamisk proces – konstant kører processerne knogleresorption og knogleabsorption. Balancen mellem disse processer sikrer stabilitet af knogleniveau omkring implantatet, hvilket resulterer i en langvarig funktionalitet.

Når der indsættes et implantat (den kirurgiske del) kan det udføres på en sådan måde, at kæbebenet kunne genopbygge sig stramt omkring implantatet. Denne proces kaldes også for “osteointegration”, og kan give mulighed for, at den nye tand bliver stabil og stærk i mange år. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

MANGLER DU TÆNDER? SÅ KAN IMPLANTATBEHANDLING OG TANDKRONEBEHANDLING HJÆLPE DIG NÆR NIVÅ

Indførelsen af et implantat i knoglen supplerer ikke en manglende tand. For at genoprette et fuldkomment udseende og funktion er protetisk rekonstruktion (såsom en tandkrone, bro eller protese på implantater) nødvendig.

Det understøttende element af en protetisk rekonstruktion baseret på et implantat er en så form for forbindelse, som kan være lavet af titanium, guld eller zirkoniumoxid.

START TANDIMPLANTATBEHANDLING HOS EN DYGTIG TANDLÆGE NÆR NIVÅ

Nu til dags er implantater den perfekte løsning til enhver, som er i tandnød. Implantater kan erstatte enkelte tandtab fantastisk. De er dog også et ideelt udgangspunkt for tandproteser.

Implantatbehandling kan udføres på de fleste konsultationsstuer og tandlægeklinikker, og fungerer effektivt. Ved hjælp af disse tandimplantater, kan en tandlæge give dig helt nye fastsiddende tænder – med streg under fast – helt uden at skulle foretage indgreb i de øvrige tænder. Implantatbehandling udføres bedst smertefrit via brug af lokalbedøvelse. Det er en meget skånsom operation, der opleves uden ubehag. Book tid til tandlæge på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

TANDLÆGE NIVÅ – BOOK DIN TID TIL BEHANDLING

Husk at booke din nye tandtid nær Nivå på enten mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ +45 4586 3325

Hvis der tidligere har været angst eller nervøsitet i tandlægestolen, bør du meddele det til tandlægerne, således vi kan afsætte ekstra tid til af foretage en behandling, som bliver mest mulig behagelig for dig som vores patient. Tandlægerne tilstræber fyldestgørende information omkring behandlingen, således det bliver mest muligt behageligt for dig, når du er til Tandlæge hos vores klinik i Nordsjælland ved Nivå. Er du ny patient? Så glæder tandlægerne sig meget til at høre fra dig.

Tandlægerne har altid et mål om at opfylde patientens ønsker, når denne går til tandlæge hos Rungstedtand nær Nivå. Dette naturligvis uden at foretage overbehandling, da vi som tandlæger har etik og ansvarlighed som nogle af vores væsentligste værdier. Dette er også med til at sikre dig et meget rimeligt prisniveau, hvor du ikke kommer til at betale tårnhøje priser.

VI SERVICERER BL.A. BORGERE I HØRSHOLM, RUNGSTED KOKKEDAL OG VEDBÆK

TANDLÆGE NIVÅ? TRANSPORTMULIGHEDER OG PARKERING HOS TANDLÆGEKLINIKKEN RUNGSTEDTAND VED NIVÅ OG VEDBÆK

Tandlæge Nivå? Selve Tandlægeklinikken, der er drevet af Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, ligger 300 meter fra Rungsted Kyst Station (Rungsted Kyst st) ved Nivå i Nordsjælland. Er du ny patient, vil vi glæde os til at du kontakter os. Tandlægerne har tid til nye såvel som nuværende patienter.

Derfor er der gode muligheder for at komme til en professionel tandlæge via offentlig transport i fra eksempelvis København til klinikken i Nordsjælland. Vi udfører tandoperation, kosmetiske tandbehandlinger og eftersyn.

For at se klinikkens beliggenhed, kan du med fordel klikke på det følgende link, hvor du samtidig også kan få rutevejledning via Google Maps: Klinikkens beliggenhed.

Book tid til tandlæge på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Eksperter og specialister i tandimplantater, rodbehandlinger mm. nær Nivå

Som dygtige tandlæger lægger vi stor vægt på at informere dig i forhold til det praktiske, da vi ligger meget centralt i forhold til mange af byerne ude ved kysten. Herunder blandt andet Nivå, Kokkedal og Vedbæk.

Det tager cirka 5 minutter med offentlig transport at komme til tandlæge fra Nivå, Vedbæk og Kokkedal i Nordsjælland. Hvis du er mere til cyklen, kan du komme til Tandlæge på under 10 minutter fra Vedbæk, Nivå, Nivå og Kokkedal afhængigt af hvor hurtig du er på cyklen.

For borgere i Fredensborg kommune, såvel som Kokkedal, så er det virkelig nemt at komme til klinikken. Så kære borgere i Fredensborg eller Kokkedal, vi byder jer hjertens velkommen som nye patienter. Få en tid i dag ved at ringe på telefonen mellem 8-16 i hverdage eller send os en besked på mail og vi gør alt, hvad vi kan for at servicere hurtigst muligt

Er du tidligere eller kommende patient fra Trørød? Så kan du finde mere på vores side til borgere fra Trørød. Gå til Trørød Tandlæge.

Book tid til tandlæge på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Parkering hos tandlæge ved Nivå

Der er også gode parkeringsmuligheder i nærheden, hvis du er i bil. Der er parkeringspladser Ved Menu, Netto, Pennehave, Skovbrynet og langs med bygningen, hvor klinikken ved Nivå befinder sig. Husk at indstille P-skiven inden du træder ind på tandklinikken. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Drift af Rungstedtand – Tandlæge ved Nivå-området

Tandlægeklinikken drives af tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som har stor erfaring som tandlæge fra egen praksis og tandlægevagten gennem en lang årrække. Oprindelsen af klinikken skete således i år 1998 af tandlæge Astrup-Wrisberg.

Der medfølger med den store erfaring også en lang række principper i forbindelse med driften, som sikrer en god patientoplevelse. Disse er blandt andet at føre en etisk klinik med fokus på at skabe høj værdi for patienten i den givne behandling. Dette gøres blandt andet gennem kompetencer og høj erfaring, samt anvendelse af materialer, der er af yderst høj kvalitet. Kontakt din tandlæge nær Nivå og få en tid til behandling.

I forhold til at kunne anvende materialer af høj kvalitet, skyldes dette primært lave omkostninger til både online og offline reklame. I stedet for at benytte meget af vores energi og ressourcer på markedsføring, benytter vi i stedet vores energi på at skabe gode oplevelser og relationer.

TANDPLEJE OG TANDLÆGE PRISER NÆR NIVÅ, KOKKEDAL OG VEDBÆK

I forhold til at vores priser, afhænger disse meget af den enkelte behandling. Det er derfor en god idé at ringe, da det er meget lettere at blotlægge prisen gennem en skræddersyet vurdering.

Tandlægerne gør meget ud af at levere rimelige priser til vores patienter uden at gå ned på kvaliteten. I stedet vælger vi at have lave omkostninger til markedsføring, og samtidig lægge vægt på ærlig markedsføring. Det er i høj grad med til at holde priserne rimelige for patienterne, og giver samtidig et godt patient-tandlægeforhold.

Hør også om vi har studierabat på vores behandlinger. Tandlægerne bruger altid materialer af højeste kvalitet, og går ikke på kompromis med pris og kvalitet.

Ring til tandlægen og bestil tid til et eftersyn, eller forklar gerne situationen nærmere over en telefonsamtale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

English speaking dentist near Nivå

You need English? Go to the english page here: Dentist.

Rungstedtand yder både professionel og smertefri tandbehandling i trygge rammer. Det er tandlæge Astrup-Wrisbergs ambition, at du altid føler dig i gode hænder og ydermere får en rar oplevelse på vores hyggelige klinik nær Nivå.

Tandlægerne er super gode til mennesker med tandlægeskræk, hvor vi netop altid tager udgangspunkt i dine konkrete behov og ønsker. Derfor er vi endvidere også økonomisk undersøgende, og taler alle muligheder igennem, inden den egentlige behandling startes. Dermed kan der foretages et design af behandlingsplan for dit tandsæt. Vi gør simpelt sagt; en dyd ud af at vi kender vores patienter, og vi tager tilsvarende gerne nye ind i vores varme hænder. Indtil vi ses næste gang, så husk tandtråden og børst dine tænder flere gange om dagen.

Vil du vide mere? Ring ind og få en snak med en dygtig tandlæge nær Nivå. Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Ny eller nuværende patient? Har du brug for at bestille tid eller få besvaret et spørgsmål? Book tid til tandlæge nær Nivå

Har du behov for rådgivning angående tandbehandlinger, tandoperation, eller korrekt tandbørstning via tæt kontakt til en erfaren tandlæge? Tandlægerne udfører rådgivning om dine tænder, hvad enten det handler om tyggefunktion eller at få livsglæden tilbage via effektiv tandbehandling. Rungstedtand informerer om, hvordan du bedst muligt undgår problemer, gener og frygt ved at gå til tandlægen og sørger for grundige tandbehandlinger.

Book tid til tandlæge nær Nivå på 4586 3325, eller ml@rungstedtand.dk.

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.