Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland laver vi kroner og broer af høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på at vores kroner og broer er udarbejdet i solid håndværksmæssig kvalitet, samt de bedste materialer til prisen. Vores kroner og broer bliver udarbejdet med høj æstetisk sans, således den visuelle del også er i orden.

Der er mange danskere, som vælger at tage til udlandet for at få lavet deres krone eller bro. Dette fraråder vi stærkt, da vi er meget prisdygtige i forhold til eksempelvis Østeuropa og Asien. Derudover er vi også meget mere sikre og tidsbesparende i forhold til at begive sig ud på en rejse, hvor man risikerer at blive snydt.

Derudover er kvaliteten af vores broer og kroner også en helt anden i forhold til disse steder, hvis patienten altså ikke ønsker at vi får den lavet i udlandet, hvilket også er muligt. Derfor råder vi på det kraftigste, at vælge os til at lave din krone eller bro, da der både er taget højde for sikkerheden, prisen og den enkelte patients tid.

Hver velkommen til at ringe ind at spørge, hvis du har andre spørgsmål. Vi besvarer alle spørgsmål på e-mail, da vi er indforstået med, at nogle foretrækker e-mail. Vær dog opmærksom på en svartid på 48 timer alt efter travlhedniveauet.

Forskellige typer af kroner og broer hos Tandlægen i Rungsted ved Hørsholm i Nordsjælland

Vi har en lang række forskellige kronetyper, hvoraf disse er følgende:

  • Guld
  • Porcelæn
  • Metal/Porcelæn

I forhold til en kronebehandling, skal du regne med at skulle foretage 2 besøg på tandlægeklinikken. Dette foregår på den måde, at der afsættes et besøg til aftryk, og et andet til påsætning.

Du er velkommen til at ringe ind til Tandlægeklinikken Rungstedtand, hvis du ønsker at vide mere om de forskellige typer af kroner og broer, eller hvis du har andre spørgsmål. Vi besvarer alle spørgsmål på e-mail i løbet af 48 timer.

Hvis du søger lån i forbindelse med tandbehandling?

En krone eller bro, kan være dyr. I forhold til finansiering af en tandbehandling, anbefaler vi, at du spørger os, således vi kan lave en skræddersyet løsning til dig. Vores målsætning er trods alt en etisk forretning.

Ring til os, og spørg os omkring finansiering på følgende telefonnummer: +45 45863325.

Vi anbefaler at kontakte os inden du søger anden finansiering.

Hvis du er på SU, kan du få et SU-lån, hvilket falder ind under kategorien billige lån. Derfor kan det klart være at foretrække et af disse lån. Ellers er der også andre lånetyper såsom mobillån, men disse er væsentligt dyrere, og bør undersøges.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.