Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Tandlægeklinikken Rungstedtand, drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som er Professionel tandlæge i Vedbæk og Trørød omegn, og dermed også Hørsholm og Kokkedal omegn i Nordsjælland. Marie-Louise Astrup-Wrisberg udfører en lang række behandlinger, hvor der lægges vægt på ansvarlighed og patienternes sikkerhed.

Som professionel tandlæge ved Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal i Nordsjælland, er Marie-Louise Astrup-Wrisbergs målsætning, at tilstræbe fyldestgørende information omkring Rungstedtands behandlinger. Dette er med til at nedsætte eventuel tandlægeskræk eller nervøsitet i tandlægestolen.

Bestil en ny tid til at få lavet dine tænder af en omsorgsfuld tandlæge. Kontakt via 📱 4586 3325, eller ✉️ ml@rungstedtand.dk.

Nogle af behandlingerne hos Rungstedtand, udføres i samarbejde med specialtandlæger, hvilket er med til at sikre det mest optimale udgangspunkt for patienten, hvilket også er en del af målsætningen hos Astrup-Wrisberg som professionel tandlæge.

For at kontakte tandlægeklinikken Rungstedtand, kan du med fordel anvende kontaktinformationer i bunden eller på toppen af siden og få et tilbud. Vi går ind for høj kvalitet af materialer, udstyr og service. Første punkt i forbindelse med optimal behandling, er som reelt et eftersyn, hvilket vi klart anbefaler alle vores patienter.

PROFESSIONEL TANDLÆGE VED VEDBÆK, HØRSHOLM OG KOKKEDAL I NORDSJÆLLAND

Som professionel tandklinik ved Vedbæk, Hørsholm og Kokkedal i Nordsjælland, har Rungstedtand en lang række forskellige behandlinger. hvoraf disse blandt andet er følgende behandlinger:

 • Rodbehandling
 • Eftersyn og forebyggelse
 • Krone- og brobehandling
 • Tandfyldning
 • Tandprotese
 • Tandblegning
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder

For at komme til tandklinikken Rungstedtand, er der en lang række muligheder. Der er gode parkeringsforhold tæt på klinikken med enten bil eller cykel. Hvis du har mulighed for at benytte cyklen, anbefaler vi naturligvis dette i forbindelse med at opretholde en aktiv livsstil.

Hvis du hverken har bil eller cykel, er den offentlige transport også særdeles god. Rungsted Kyst Station, ligger stort set lige ved siden af. Der er cirka 5 minutters gang fra stationen til tandklinikken. Der er 3 minutter med Kystbanen fra Vedbæk til Rungsted.

Du kan kontakte tandklinikken Rungstedtand, ved at anvende kontaktinformationerne i bunden eller på toppen af siden og anmode om et tilbud. Vi går ind for høj kvalitet af materialer, service og udstyr. Første punkt i forbindelse med optimal behandling, er som reelt et eftersyn, hvilket vi i særdeleshed anbefaler alle vores patienter. Bestil en ny tid til at få lavet dine tænder af en omsorgsfuld tandlæge. Kontakt via 📱 4586 3325, eller ✉️ ml@rungstedtand.dk.

Se også: tandlæge Kokkedal.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.