Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk
tandsmerter hos kvinde af stærk eller let karakter eller stærke smerter i tænderne

tandsmerter hos kvinde af stærk eller let karakter eller stærke smerter i tænderne

Stærke tandsmerter af spontan karakter skyldes oftest en rodinfektion i en tand eller en infektion om en visdomstand i frembrud (delvist dækket af gumme). Smerter kan stråle op i øre og kan på et tidspunkt.

Er du fra Kokkedal, så læs mere om, hvordan du kommer til tandlæge fra Kokkedal.

Føles som smerter i både over- og underkæbe, selvom de udgår fra en enkelt tand i ene kæbe. En rodinfektion bør behandles af en tandlæge, som har speciale i rodbehandling, hvilket vi har hos Rungstedtand. Tandlæge Astrup-Wrisberg fjerner smerten og øger livskvaliteten.

Bestil tandtid i Nordsjælland via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Både lymfesystem og nervesystem er meget påvirket.

Førstehjælp er at lokalisere smerte og indtage noget smertestillende medicin. Er du voksen, så anbefaler vi: 2 pamol/panodil á 500mg. Og 1 Ibuprofen/ipren á 400-600mg. Højst hver 6 time (pas på maveslimhinde og organer).

Hvis ovenstående ikke hjælper kontakt tandlæge for akut tid/behandling. Hvis du er hævet i ansigt, og har feber bør tandlæge også kontaktes.

Bestil din tandtid i Nordsjælland via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Lette tandsmerter

Lette tandsmerter: Typisk smerter når der spises sødt, koldt, børstes tænder eller mudren i tandkød. Det Kan skyldes blottede tandhalse, et hul i en tand, noget tandsten der sidder om rod på tand, det er ofte ikke nødvendigt at tage smertestillende medicin, men man bør gå til tandlæge og få kontrolleret, hvorfor der er smerter og evt. få lavet et hul i en tand før det bliver stort og svækker tanden.

Bestil tandtid hos en tandlæge i Nordsjælland via ☎ 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Corona/undgå smitte

Vi følger sundhedsmyndigheders 5 råd om at beskytte sig selv og andre mod smitte og holder god afstand i venteværelse. Vi har sat pumper med håndsprit op og opfordrer til at dette benyttes både ved ankomst og når klinik forlades.

Øget rengøringsfrekvens af alle overflader (håndtag inkluderet). Kontaktflader rengøres mellem hver behandling og længere afstand mellem beh. Af særligt udsatte.

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.