Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Læs mere om vores tandimplantater som tandklinik nær dig i Vedbæk og Hørsholm mm.

Tandlæge i Vedbæk, Rungstedtand, kan hjælpe dig via særdeles god tandpleje og -behandling. Vi glæder os til at tage imod dig på klinikken. Tandlæge Astrup-Wrisberg har igennem en lang række års erfaring med at erstatte mistede tænder med tandimplantater. På klinikken nær Vedbæk udfører vi denne behandling. Når man skal have erstattet en eller flere mistede tænder med et implantat, får man egentlig en ny tandrod i titanium.

Implantatet er en lille skrue i titanium, der skrues ind i knoglen, i underkæben, eller i din overkæbe og fungerer som en erstatning for en tabt tandrod. Denne løsning i tandplejen maskere ikke den manglende tand, men implantatets rolle erstatter derimod tanden og kan fungere som en helt normal tand. Når implantatet, den nye tandrod i titanium, er blevet installeret sættes der herefter en porcelænskrone på implantatet.

Patient ligger hos Tandlægen i Trørød og er klar til at få tandbehandling af tandlægerne

På forholdsvis kort tid kan Tandklinikken Rungstedtand rekonstruere mangler af enkelte tænder på den måde. I stedet for en porcelænskrone kan vi også indsætte en protese eller en porcelænsbro på implantaterne og dermed restaurere et større tandmangel.

Som nævnt svarer et implantatet altså til en tandrod. På sin vis er denne forankret i knoglen, i underkæben eller i overkæben, og er et fundament i protetiske restaureringer såsom en krone, bro eller en protese.

Implantat kan altså være den eneste optimale løsning i tandplejen som ikke maskerer en dårlig tand, men rekonstruerer en ny og fungerende tand. Udover at den fungere som en ny tand ser den også ganske godt ud.

Astrup-Wrisberg er medlem af ITI.

INTERNATIONAL TEAM OF IMPLANTOLOGY, ITI LOGO

BOOK DIN TID TIL TANDLÆGE I VEDBÆK HER

Husk at booke din Vedbæk-tandlægetid på enten vores e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ 4586 3325

Fremstillet af grundstoffet titanium, som er et biokompatibelt materiale, medfører implantaterne ikke en allergisk reaktion i kroppen. Efter implantologen har indplaceret tandimplantatet i din overkæbe, eller underkæbe, kommes der til adhæsion. Titanium har den fremragende egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at kunne indgå i en fysisk-kemisk forbindelse, med det allerede levende knoglevæv, og på denne måde låses fast. Processen kaldes for osseointegration.

Forbindelsen mellem overfladen af implantatet og knoglen sker som en dynamisk proces – og konstant kører de konkrete processer, altså knogleresorption og knogleabsorption. Balancen mellem disse processer sikrer endvidere stabilitet af knogleniveau omkring implantatet. Det resulterer i en langvarig funktionalitet.

Når der bliver indsat et implantat (den kirurgiske del) kan det udføres det således at kæbebenet kan genopbygge sig godt omkring implantatet. Processen for dette kaldes for osteointegration, hvilket kan give den nye tand mulighed for, at den bliver, samt forbliver stabil og stærk i mange år.

Som tandlæge i Kokkedal omegn, kan vi også hjælpe borgere i Kokkedal.

MANGLER DU TÆNDER? SÅ KAN IMPLANTATBEHANDLING OG TANDKRONE HOS EN GOD TANDLÆGE NÆR VEDBÆK HJÆLPE DIG

Via indførelse af et implantat i knoglen kan der ikke suppleres en manglende tand. For at genoprette det fuldkommende udseende og funktion er en protetisk rekonstruktion (såsom en tandkrone, bro eller protese på implantater en nødvendighed. Det understøttende element af en protetisk rekonstruktion baseret på et implantat er en type for forbindelse, der kan være lavet af titanium, guld eller zirkoniumoxid. I det nuværende er implantater den bedste løsning til enhver i tandnød. Således kan Implantater dermed erstatte enkelte tandtab på bedste vis og fyldestgørende. Tilsvarende er implantater også et ideelt udgangspunkt for tandproteser.

tandlæge undersøger patient for tandskade som kan være nær Kokkedal eller Vedbæk og Hørsholm

Implantatbehandling kan egentligt udføres på de fleste konsultationsstuer, samt tandlægeklinikker, og også effektivt. Rungstedtand kan dermed, ved hjælp af disse tandimplantater, give dig helt nye fastsiddende tænder – med stor streg under fast – uden at skulle foretage indgreb i på de øvrige tænders placeringer. Implantatbehandling udføres bedst muligt og smertefrit på patienten ved hjælp af lokalbedøvelse. Operationen er meget skånsom og bør opleves uden ubehag.

Der tages højde for ansigtssymmetri og mimik på klinikken nær Vedbæk i Rudersdal Kommune

Som din tandlæge ønsker vi, at du får din livsglæde tilbage. Dette opnår vi blandt andet ved at fjerne de unødvendige gener og sørge for de mindst smertefulde tandbehandlinger hos tandlægen. Hos Rungstedtand er det vigtigt for os, at du oplever den bedste behandling når du går til tandlæge, og at du undgår kronisk tandsmerte via gennemarbejdede behandlingsplaner. Vi anbefaler ydermere en god mundskyl som supplement til tandbørsten i hjemmet. Endvidere anbefaler vi tandbørstning flere gange dagligt (gerne med el-tandbørste) for at hjælpe samt sikre at du har et sund tandkød og mundhygiejne ved at du selv er med til at bekæmpe og fjerne plak hjemme. Vores dygtige tandplejere er klar til at modtage dig og dine tænder, samt svar på dine spørgsmål til god forebyggelse.

Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand tæt på Trørød og Vedbæk i Nordsjælland, anvender vi udstyr af den højeste kvalitet, der sikre dig det bedste udgangspunkt som vores patient, samt at behandlingen opleves så behageligt som muligt.

I vores tandarbejde tager vi højde for ansigtssymmetri og mimik hvilket du er velkommen til høre mere om på vores klinik. Vi vil gerne være din foretrukne tandlæge i nærheden af dig.

Vi er super gode til at behandle patienter med tandlægeskræk, hvor vi altid vil tage udgangspunkt i dine konkrete behov og ønsker. Fortæl os gerne hvad du har brug for, så hjælper vi dig bedst muligt.

For borgere i Fredensborg, såvel som Kokkedal, er det nemt at komme til Rungstedtand-tandklinikken. Kære borgere i nærheden af Fredensborg eller Vedbæk, vi byder hos Rungstedtand jer hjertens velkommen som vores nye patienter. Bestil en tid allerede i dag ved at kontakte os på telefonen mellem 8-16 i hverdagene eller send os en besked på e-mail, så gør vi alt hvad vi kan for, at servicere dig hurtigst muligt.

Er du en tidligere eller kommende patient fra nabobyen Kokkedal? Søger du ny tandlæge i Kokkedal? Så kan du finde mere på vores side til borgere fra Kokkedal.

Husk at booke din tandlægetid som borger i Vedbæk på enten vores e-mail: ✉ ml@rungstedtand.dk eller på telefon: ☎ 4586 3325

 

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.