Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Velkommen til Rungstedtand, som er tandlæge i Hørsholm Kommune nær Vedbæk og Kokkedal. Du meget gerne kontakte os her på Rungstedtand for at komme til et eftersyn hos tandlægen. Vi vil gerne anbefale vores dygtige tandlæger til borgerne i Hørsholm eller Kokkedal for at sikre tændernes sundhed.

Det vil være en lang rejse til København, så derfor anbefaler vi selvfølgelig en tandlæge nær Hørsholm til dit behov. Læs mere om hvordan en Tandlæge i Trørød behandler med tandimplantater.

Her bruger vi Straumann implantater fra Schweiz.

Der findes mange former for implantater i tandbehandling, hvilket kan styrke sundhed og livskvalitet.

På nogle klinikker i Danmark anvendes implantater fra forskellige firmaer: Dentsply-Friadent (Ankylos, Xive), Keystone Dental (Genesis, Prima), Straumann, samt Bicon. Som tandlæge er det essentielt at have foretaget en god vurdering af valg, i forbindelse med mærke, da der helst skal være reservedele hele livet for patienterne.

Hvorfor vælger man denne fremgangsmåde, altså implantatbehandling?

Undersøgelser viser faktisk, at den langsigtede succes for implantatbehandling påvirkes af de implanterede tandimplantaters kvalitet, herunder:

 1. overfladetypen, som de er lavet af – der foretrækkes mikroru overflade frem for andre;
 2. tilslutningen mellem abutment og implantatet – og især den faste Morse-konus forbindelse;
 3. tandimplantatets form;

Tandlæge ved Hørsholm behandler patient nær dig

Ankylos implantater (Dentsply-Friadent), USA

 

 1. Ankylos tandimplantater har en mikroru overflade FRIADENT PLUS, som aktiverer knoglevæksten usædvanlig. Det opnås ved syreætsning af titaniumoverflade på tandimplantater, lige efter sandblæsning. Aktiv FRIADENT PLUS overflade fremmer knogleceller at sætte sig på tandimplantatoverfladen og danne en stabil forbindelse med den omgivende knogle i en meget kort tid.
 2. Klæbeevnen mellem abutment og tandimplantatoverflade er kendetegnende for konisk forbindelse, som er TissueCare Connection i Ankylos tandtandimplantater. Det resulterer i:
  • mangel på såk. bakteriel lækage ind i mellemrum mellem tandimplantatet og abutment (dermed minimeres der risikoen for bakteriel kolonisering og dens katastrofale virkninger på den langsomme knogleresorption omkring tandimplantatet)
  • mangel på abutments mikrobevægelser i forhold til tandtandimplantatet, som minimerer effekten af såkaldt bakteriel mikropumpe. Der er således ingen sugning af bakterier mellem abutment og platform af tandimplantatet under mikrobevægelser, som genereres under tygning. Altså er der ingen negativ påvirkning af bakterier på knoglen omkring tandimplantatet.
  • tilstedeværelse af en mikroru overflade op til halssektion på tandimplantatet, som tillader knoglen til at udfylde overfladen af tandimplantatplatform. Det sikrer ideelle betingelser for at støtte den overliggende gingiva, hvilket skaber perfekte forhold for en sund og fri for irriterende faktorer knogle og blødt væv.
 3. Patenteret progressivt gevind i Ankylos tandimplantat er præcist tilpasset til knoglestruktur. Kræfterne bliver overført til mere fleksibel knogle (substantia spongiosa) og gevindet, som øges gradvist mod toppen af tandimplantatet. Konkavt gevind overfører samtidig sidekræfter til knoglen, og derfor reducerer belastningen af knoglebark optimalt. Og dens stabilitet kan opbevares på et yderst konstant niveau.
 4. Fremstillet i Tyskland af verdens førende virksomhed – Dentsply
 5. Tilgængelighed på markedet i over 20 år – videnskabeligt og klinisk testede.
 6. Producentens reservedele og komponenter er, og vil således være tilgængelige i rigtig mange år. Det er særligt kritisk for eventuel fremtidig udbygning af restaureringen, såsom behov for at fastgøre en eller flere tandimplantater (som følge af tandtab), eller hvis der skal repareres.

Genesis tandimplantater (Keystone), USA

 1. Genesis tandimplantater har en unik, ultramoderne nanooverflade (BIOSPARK) fremstillet ved anodisering af ru Ti overflade. Biospark er en egentlig hydrofil overflade med positivt ladede ioner af calcium og fosfor, som tillader hurtigere osseointegration til sammenligning med andre ru makro- og mikroteksturerede overflader
 2. Enestående, er den og allerførste i tandimplantat historie, patenteret pinkfarvet Ana Tite halssektion. Takket være den pinkfarvede halssektion får vores patienter naturlig farvelade i tandkødet omkring tandimplantatet, og en komplet tandkødsrand som tillader at genskabe og genoprette det forsvundne smil og det naturlige udseende.
 3. Den patenterede 6-lappet forbindelse mellem abutment og tandimplantatet indeholder en intern forbindelse og en konisk tætning med en vinkel på 8,5 grader. Den minimerer abutments mikrobevægelser, samt mikrolækage og bakteriel infektion. Dermed sikrer den tæthedheden og stabiliteten af knogleniveauet.
 4. Patenteret dobbelt gevind – både aggressivt og tyndt gevind muliggør at minimere trykket på det sårbare lag, nemlig knoglebark. Samtidig sikrer det fremragende primærstabilitet. Som følge af det får vores patienter mulighed for optimeret opbygning af knoglevæv øjeblikkeligt.
 5. De bliver konkret afprøvet og produceret i Burlington, Massachusetts, USA.
 6. En globaliseret virksomhed med over 30 års erfaring i fremstilling af tandimplantater og biomaterialer. Firmaet bliver repræsenteret gennem datterselskaber og distributører i mere end 40 lande.
 7. En af de første virksomheder i verden (og den allerførste i Polen) hvis tandimplantater blev dækket af en unik livsvarig Smile Trust™ garanti.
 8. Jeg var nok den første læge i Polen, der indførte Renowa tandimplantater af Keystone Dental (tidligere kendt som Lifecore Dental)

Bicon tandimplantater (Bicon), USA

 1. Bicon tandimplantater er dækket med sandblæst og ætset ru Ti tm overflade (det betyder rent titanium) eller belagt med hydroxyapatite (CP tm).
 2. Unik, enestående i verden, konisk forbindelse mellem abutment og tandimplantatet uden skruer ved hjælp af en 1,5 O selvlåsende konus. Derfor er der ingen mulighed for løsning eller brud af skruen holdende abutment fast på plads. Perfekt tæt konisk forbindelse sikrer at der ikke er nogen små mikrobevægelser. Tætheden er mindre end en bakteries diameter (50 mikrometer). Der er slet ikke tale om knogletab eller et blødende tandkød (så almindelige ved anvendelse af andre tandimplantatsystemer).
 3. Takket være det patenterede IAC system – krone integreret med abutment – er der ingen grund for anvendelse af cement for at fastgøre en krone. Det udmønter sig i mangel på udvaskning af cement eller dannelse af mikrorevner mellem krone og abutment, som er af stor betydning for potentielle resterende bakterier og betændelsestilstand. Desuden hver IAC krone (Integrated Abutment Crowns™) monteret på et Bicon tandimplantat kan nemt fjernes og repareres. Det er også muligt at polere kronen, ændre dens farve eller form uden at beskadige noget. Efter nogle minutter eller et par timer får patienten en forbedret / repareret krone uden nogen komplikationer.

Den originale form af tandimplantatet garanterer mindst 30% større integration med knoglen end en sammenlignelig halssektion med skrue af samme størrelse. Afstand mellem ringe af

Tandlæger som vælger Straumann, gør i høj grad dette, fordi der er god sandsynlighed for, at deres implantater altid har reservedele.

Tak fordi du læser med her hos Rungstedtand tandklinik i Hørsholm omegn.

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.