Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Er du bange for Tandlæge? Hos Rungstedtand har vi rolige omgivelser i Nordsjælland, tæt på Rungsted Havn ved vandet. Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg er ekspert, hvis du er bange for at gå til tandlægen. Vi lægger stor vægt på din oplevelse, og ønsker kun det bedste for dig som vores patient. Vores udstyr lever op til de høje kliniske standarder, som er påkrævet, hvilket er med til at sikre en positiv oplevelse.
Bange for tandlæge? Så kom til tandlæge hos Rungstedtand og bliv behandletMeddel blot at vi skal være ekstra nænsomme og opmærksomme på dit behov, således vi kan servicere dig på bedst mulig vis. Af omkringliggende småbyer har vi blandt andet følgende:
Isterød, Brådebæk, Smidstrup og Høsterkøb. Efterfølgende kan vi anbefale en tur rundt i lokalområdet, hvor der de nordsjællandske skovområder kan nydes, eller eksempelvis Slotshaven ved Hørsholm Kirke.

Kommer du langvejsfra eller fra en af de lokale byer (eksempelvis Isterød, Brådebæk, Smidstrup og Høsterkøb), har vi rige muligheder for offentlige transportmuligheder, cykel og nærliggende bilparkering.

Tak fordi du læste artiklen “Bange for Tandlæge”. Læs også om vores behandlinger.

Se også: Hørsholm Tandlæge

Kontakt tandlæge og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.