Bestil tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk

Huller i tænderne er noget der opstår, når de bakterier, som kan sidde i madrester på dine tænder, omdanner sukker til syre. Tandlæge Astrup-Wrisberg i Rungsted nær Kokkedal, Vedbæk og Hørsholm, er klar til at hjælpe dig. Rungstedtand er din tandlæge i Kokkedal, Nordsjælland, både når gælder akutte behandlinger, samt kosmetiske behandlinger.

Tændernes mellemrum er et særligt omdrejningspunkt for at madrester sætter sig fast og omdannes til syre af bakterier. Derfor bør du gøre dig særligt umage for at fjerne disse madrester. Det kan du gøre med tandbørste, tandtråd og tandstikker. Husk nogle af remedierne er bedre end andre, og hvad der fungerer bedst, varierer også fra person til person. Har du fået hul i en tand eller huller i flere tænder, så skal du kontakte din tandlæge i Rungsted nær Vedbæk, Kokkedal og Hørsholm.

Mangler du tænder? Så kan vi også hjælpe med manglende tænder. Hos Rungstedtand kan vi lave et tandimplantat som en erstatning for en manglende tand. Kontakt tandlægen, og få en tid til huller i tænderne eller manglende tænder. Du kan også få lavet tænder på afbetaling. Book en tid til tandlæge på 📱 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Hvordan opstår huller i tænderne?

Hvis disse bakterier får lov til at blive siddende gennem længere perioder, så kan de godt blive et stort problem, fordi så vil syredannelsen føre til, at tandoverfladen (emaljen) begynder at ætse væk. Får bakterierne i dette tilfælde stadig lov til at blive siddende, så fortsætter ætsningen, hvilket efter et stykke tid kvitterer med, at skaden kan ses med loop eller det blotte øje. Et hul er dermed opstået, og der bør tages handling fra en tandplejer eller tandlæge.

Bestil tandtid, særligt hvis du bor I Rungsted, Hørsholm, Trørød, Kokkedal eller Vedbæk, og ønsker at komme til tandlægen. Bestil tid via ☎ ring til tandlæge i vedbæk og få tjekket huller i tænderne 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Hvad kan man gøre ved et hul i en tand?

Hvis der er kommet et nyt hul som sidder ved siden af en tidligere fyldning af en tand, eller hvis hullet er af en større størrelse, er det gerne et spørgsmål om, hvorvidt tanden stadig kan repareres med en plombe af plastik, keramik, porcelæn eller evt. guld eller sølv. Nogen gange kan det også være et spørgsmål om, hvorvidt der må anvendes en tandkrone for at holde sammen på den sidste smule der er tilbage af tanden. I nogle tilfælde, så kan tanden ikke reddes med en krone – tanden må dermed trækkes ud. I den forbindelse kan der f.eks. laves et tandimplantat, eller en bro som en form for erstatning af den mistede tand. Derfor er det vigtigt at passe på tænderne, så de ikke bliver til ødelagte tænder, eller komme til tandlægen før skaden er sket, og en fyldning dermedkan klare ærterne. Læs også om tandkrone og pris.

Hvorfor er det vigtigt at tage til tandlæge?

Et godt og sundt tandsæt betyder for de fleste mennesker utrolig meget for evnen til at tygge mad, ifm. at socialisere sig, samt ift., hvordan man har det med ens omgivelser. Et tandsæt fyldt med huller er måske for de fleste ikke blot æstetisk ubekvemt, men vil også føre til dårlig ånde, som heller ikke er så rart. Det skyldes det faktum, at gamle madrester, der hober sig op i tand-hulrummenes små huler, kan blive svære at fjerne vha. den ordinære tandbørstning.

Bestil en ny tid til at få kigget på dine tænder, særligt hvis du bor I Rungsted, Hørsholm, Trørød, Kokkedal eller Vedbæk, og ønsker at komme til tandlægen. Bestil tid via ☎ ring til tandlæge i vedbæk 4586 3325, eller ✉ ml@rungstedtand.dk.

Kontakt tandlægen og modtag behandling

Contact Us

Husk at bestille tid via 📱 4586 3325
Eller via ✉ ml@rungstedtand.dk.